Şimdi Ara

PS3 gizli bilgi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda doğru dürüst bi muhabbet edebileceğim insanlar çıktı karşıma
    bilgiler için teşekkr ederim

ben en iyisi plazmayı 1800 e satıp 3000 e ii bi plazma alayım
  • Oyun olmaması ve oyunları orjinal olarak alıcagın belliydi keske bastan almasaydın bunlar seni rahatsız edicekse artık hayırlısı sat bakalım.

Nedemis James agbimiz Mama Said
  • tamam görüntü konusunda haklı olabilirsin ama hala ps3 ü ps 3 yapacak oyunlar gelmedi kim ne derse desin..
  • Aynı abimiz 'so fucking what' da demiştir
  • metflower plazma almamaya çalışman daha iyi olur senin için..24 inçlik full hd yani 1080p çözünürlüklü monitörler var tabi bütçen elverişli durumda ise..yada lcd tv lere yönelmen daha sağlıklı olur bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metflower

sonunda doğru dürüst bi muhabbet edebileceğim insanlar çıktı karşıma

Ne demek bilgilendirmek için burdayız

Bence;

3000ytl civarına(max.3500) 106 ekran LCD tvler var. 1280x720 çözünürlükte, 5000:1 kontrast oranları var. Sony=3200,sansung=3500 ytl civarında. Bence plazmayı brakıp lcd tvlere yönelmelisin. Eğer bu fiyat çok fazla geliyorsa 2500ytl ye kaliteli 82 ekran 1280x720 çözünürlükte lcd tv bulabilirsin..

Ayrıca konsolunu sakın kutusundan çıkan analog kablo ile bağlama.. Şu an için plazma tv için gri renkteki rgb kablo yeterli olur. En azından renk kaybı yaşamazsın ve daha keskin bir görüntü alırsın..

• quote:

Orjinalden alıntı: vamp

quote:

Bence;

3000ytl civarına(max.3500) 106 ekran LCD tvler var. 1280x720 çözünürlükte, 5000:1 kontrast oranları var. Sony=3200,sansung=3500 ytl civarında. Bence plazmayı brakıp lcd tvlere yönelmelisin. Eğer bu fiyat çok fazla geliyorsa 2500ytl ye kaliteli 82 ekran 1280x720 çözünürlükte lcd tv bulabilirsin..

Ayrıca konsolunu sakın kutusundan çıkan analog kablo ile bağlama.. Şu an için plazma tv için gri renkteki rgb kablo yeterli olur. En azından renk kaybı yaşamazsın ve daha keskin bir görüntü alırsın..

Gold Computer den altın kaplama hd kablo aldım philips , plazmada philips o şekilde bağlanıyorum
    analog derken sarı kırmızı beyaz başlıklı olan kablodan bahsediyosan tabiki hayır

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Aynı abimiz 'so fucking what' da demiştir

Gece gece cizdirme üstümüzü basımızı Adventure

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 17 Nisan 2007; 1:07:47 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vamp

quote:

Bence;

Gold Computer den altın kaplama hd kablo aldım philips , plazmada philips o şekilde bağlanıyorum
    analog derken sarı kırmızı beyaz başlıklı olan kablodan bahsediyosan tabiki hayır

Yazımın sonuna eklemek istemedim ama ekleyeyim.. 480p de hangi kabloyu kullanırsan kullan görüntü pek değişmeyecektir.. Her koşuldada kötü yani

• adamalara bak ya.sanki xbox ilk ciktiginda oyun wardi dogru durust :) 1 sene beklediler haberleri yok.simdide ps3 te oyun yok diyolar.Keske ps3 teki oyun sayisi xboxun ilk ciktiginda olsaydi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

adamalara bak ya.sanki xbox ilk ciktiginda oyun wardi dogru durust :) 1 sene beklediler haberleri yok.simdide ps3 te oyun yok diyolar.Keske ps3 teki oyun sayisi xboxun ilk ciktiginda olsaydi :)

Şakacı seni
  • quote:

satılığa çıkardım bile 800 ytl bir oyunda hedi vericem

bende pal makine var değişelim mi?...
  • quote:

adamalara bak ya.sanki xbox ilk ciktiginda oyun wardi dogru durust :) 1 sene beklediler haberleri yok.simdide ps3 te oyun yok diyolar.Keske ps3 teki oyun sayisi xboxun ilk ciktiginda olsaydi :)

oyun konusuna hiç girmeyelim istersen şu an ps3 de adam gibi oyun varmı yokmu 1 yıl bekledik diosun doğru olmasa bile şu an fazlasıyla iyi oyunumuz var..madem sizde 1-2 yıl bekliceksiniz ps3 almada neden böyle acele ettiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 17 Nisan 2007; 16:29:45 >
  • Xbox 360ı çıkışından 4 ay sonra almıştım internetten oyun sipariş edecekken sadece doğru düzgün oyun olarak Perfect Dark Zero ve Project Gotham Racing 3ü bulabildim.Anca onlarla oynuyordum asıl oyunlar ilerleyen aylarda çıkmaya başladı.Ps3 şimdi aynı zamanda oynayacak oyun yine 2 tane bulabildim yine bir tanesi yarış bir tanesi FPS resistance ve motorstorm Ps3'e de ilerleyen aylarda çıkacak süper oyunlar.Sabretmek lazım bir konsolu çıkar çıkmaz aldıysan.
  • PS3 önce çıkıp, Xbox 360 sonra çıksaydı, buradaki yorumlar değişik olabilirdi diye düşünüyorum
  • başlık çok acayip dedim nooluyoruz.

sen içini dök bize dostum. ps3ü sat hemen biz ayarlıyalım sana bi xbox360 en uygun fiyatlısından. mis gibi oynarsın ps3 neymiş
  • 360 çıktığında adam gibi oyunmu yoktu ?

Kameo
    Condemned
    PGR3
    Dead or Alive 4
    Perfect Dark Zero
    Call of Duty 2
    2-3 ay içinde GRAW, Fight Night 3, Oblivion vs
    bunlar hatırladıklarım sadece

Ayıptır ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 17 Nisan 2007; 19:46:21 >
  • +1
  • İşte bilinçsiz tüketici,almadan önce araştırsaydın ozaman pişman kalmazdın.

Aldıktan sonramı aklına donk etti....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.