Şimdi Ara

ps3 guitar hero metallica kitapçığın arkasındaki kod???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu kod ne işe yarıyor hiç bir yerde bulamadım ne işe yaradığını nasıl kullanıcam ne için lütfen bilen varsa yazsın

• arkadaşım bu kodu alıyorsun. sahip olduğun diğer GH serisinden farklı bir oyuna bu kodu yazıyorsun ve deeeeeeeee... hoop sahip olduğun diğer oyuna GH:metallicanın tüm şarkıları iniyor. activision bunu bir kaç GHye sahip olanlar sürekli cd değiştirmek zorunda kalmasınlar diye yapmış. bende de GH5 var ve GH:WT kodu arıyorum. 1 haftadır bulamadım. istersen snnle takaslayabiliriz. oyununun pal olması lazım.
    oyunu takas etmek yerine kodu takas ediyorsun..,
    ilgilenirsen PM
  • ama nasıl yazıcam nereye yazıcam ? ayrıca gh5dekileri gh metallicaya geçiremez miyim?
  • oyunun içinde müzik indirme bölümünde bunun için bir opsiyon var. oraya yazacaksın.
    2. soruna gelirsek GH5dekileri GH:metallicaya geçirebilirsin. zaten ben de sana bunu söyledim. böyle bir takas ister misin dedim??
  • bende hem gh 5 hem d gh metallica kodu var gh 5 de import songa girdim gh metallica diye bir seçenek yoktu her seçeneği denedim olmadı gh metallicada da import song bölümünü bulamdım işin içinden çıkaıyorum :(
  • import songta kod girebileceğin bir bölüm var oraya yazıcaksın kodunu. metallica diye yazmaz.
  • yaşöyle yazıyor:
    gh world tour
    gh greateset hits
    band hero
    bunların her birine tıklayıp yazdım kod olmadı diyor metallica yazmıyor ama orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet haklısın bende de aynı durum söz konusu. metallica için aynı durum söz konusu değil galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.