evet arkadaşlar bu kod ne işe yarıyor hiç bir yerde bulamadım ne işe yaradığını nasıl kullanıcam ne için lütfen bilen varsa yazsın
arkadaşım bu kodu alıyorsun. sahip olduğun diğer GH serisinden farklı bir oyuna bu kodu yazıyorsun ve deeeeeeeee... hoop sahip olduğun diğer oyuna GH:metallicanın tüm şarkıları iniyor. activision bunu bir kaç GHye sahip olanlar sürekli cd değiştirmek zorunda kalmasınlar diye yapmış. bende de GH5 var ve GH:WT kodu arıyorum. 1 haftadır bulamadım. istersen snnle takaslayabiliriz. oyununun pal olması lazım. oyunu takas etmek yerine kodu takas ediyorsun.., ilgilenirsen PM
ama nasıl yazıcam nereye yazıcam ? ayrıca gh5dekileri gh metallicaya geçiremez miyim?
oyunun içinde müzik indirme bölümünde bunun için bir opsiyon var. oraya yazacaksın. 2. soruna gelirsek GH5dekileri GH:metallicaya geçirebilirsin. zaten ben de sana bunu söyledim. böyle bir takas ister misin dedim??
bende hem gh 5 hem d gh metallica kodu var gh 5 de import songa girdim gh metallica diye bir seçenek yoktu her seçeneği denedim olmadı gh metallicada da import song bölümünü bulamdım işin içinden çıkaıyorum :(
import songta kod girebileceğin bir bölüm var oraya yazıcaksın kodunu. metallica diye yazmaz.
yaşöyle yazıyor: gh world tour gh greateset hits band hero bunların her birine tıklayıp yazdım kod olmadı diyor metallica yazmıyor ama orda