Şimdi Ara

Ps3 hakkında bir kaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 ü yeni aldım slim 320 lik ps3 almadan önce fiyatlarına baktığımda fatler daha ucuzdu bunun sebebi sarı ışık mı neymiş slimlerde bu sarı ışık hiç mi olmuyor? Birde ps3 de hem şarkı dinleyip hem oyun oynayabiliyormuyuz? denedim ama olmadı başka yolu felan varmıdır?

• Daha az enerji tukettigi ve dogal olarak slim oldugu icin ucuz.Evet sarı ışık yok.Hayır muzik dinlersin ama oyun oynamadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Daha az enerji tukettigi ve dogal olarak slim oldugu icin ucuz.Evet sarı ışık yok.Hayır muzik dinlersin ama oyun oynamadan

Nasıl oluyor ki?Oyun oynarken bazı adamların kulaklığından müzik sesi geliyordu.Pc den mi açıyor acaba?
  • arkadaşlar bir oyunumun için dlc yükledim ama dlc sonrasını sevmedim dlc den öncesine nasıl dönebilirim acaba?
  • @GhostEagle hocam eğer senin için sorun olmayacaksa format at veya ps3te yeni hesap al o oyunu sadece o hesaptan oyna. Başka bir çözümü var mı bilmiyorum. Eğer oyunu ve yüklediğin dlcyi söylersen daha fazla yardımcı oluruz.
  • unc3 yeni harita dlc si? format zor işte yeni hesap alırsamda 0 level olacak dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Daha az enerji tukettigi ve dogal olarak slim oldugu icin ucuz.Evet sarı ışık yok.Hayır muzik dinlersin ama oyun oynamadan

+1 başka bi cevap gelmez heralde bundan sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.