Şimdi Ara

PS3 hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mediamarkt'da 250 gb'lık bir PS3 almayı düşünüyorumda, tecübeli üyelerden 1-2 soruma cevap vermelerini rica ediyorum.

1. Türkiyeden (mediamarkt'dan )alacağım PS3'de Amerika'dan getireceğim oyunlar ve/veya Blue-ray filmleri sorunsuz kullanabilirmiyim ? Özellikle oyunlar önemli..

2. PS3'ü, uzaktan kumdasınıda alırsam blue-ray ve dvd player olarakda kullanmam mümkünmü ?

3. Birde; bu cihazı yeni alcağım ve hiç tecrübem olmadığı için, alırken dikkat etmem gerek konular varsa bunlar hakkında her türlü paylaşım çok makbule geçer.

Teşekkürler..

• 1. oyunlar çalışır, blurayler hakkında bilgim yok...

2. uzaktan kumanda almasanda gamepad ile o şekilde kullanabilirsin...

3. uygun fiyata nerden bulursan, kampanya ve setleri gözden geçir sana uyanını al :)
  • bildiğim kadarıyla bluray filmler için bölge kodu aynı olmalı. Yani amerikadan alınan filmler çalışmaz.

Birde alırken garantili almanı tasiye ederim.
  • evet garantili alacağım, mediamarkt'daki görevlilere sordum Sony Eurasia 'nın ürünlerini satıyorlarmış.

Söylediğim gibi asıl önemli olan oyunların çalışması, filmler o kadar önemli değil şuan..

Düşüdüğüm paketde MAG ve killzone 2 oyunları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal_sert -- 26 Haziran 2010; 14:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal_sert

evet garantili alacağım, mediamarkt'daki görevlilere sordum Sony Eurasia 'nın ürünlerini satıyorlarmış.

Söylediğim gibi asıl önemli olan oyunların çalışması, filmler o kadar önemli değil şuan..

Düşüdüğüm paketde MAG ve killzone 2 oyunları var.

denk paketi 850tlye almıştım birkaç ay önce... fiyat karşılaştırması açısından yaziym dedim...
  • FIR_Lama sağol,

evet aşşağı yukarı aynı sanırım.
    Alınca tam rakamı yazarım..

bu Sony Eurasia olayı için ne diyosun, sende yeni aldığın için soruyorum.
    Sendeki garanti belgesi felan Sony Eurasia dan mı ?
  • link verir msiin kampanyayla ilgili?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal_sert

FIR_Lama sağol,

evet aşşağı yukarı aynı sanırım.
    Alınca tam rakamı yazarım..

bu Sony Eurasia olayı için ne diyosun, sende yeni aldığın için soruyorum.
    Sendeki garanti belgesi felan Sony Eurasia dan mı ?

sanırım evet... çok da dikkat etmedim, bişi olursa ben electroworld'ü tanırım :)) ordan aldım... tam olarak 250gb + mag + motorstorm pacific rift olarak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.