Şimdi Ara

PS3 HDD Western & Seagate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 120gb bir PS3 var ve bu kardeşlikler yüzünden doldu dolacak bir de 3 tane üyelikten kalan sonynin hediyesi bedava oyunlar var. 10 gb filan kaldı. 320gb'ye geçmeyi düşünüyorum 500 gb aklımdaydı ilk etapta ama en stabil 320 diyolar internet aleminde. Western scorpiolar iyi dediler ama bir türlü piyasada bulamadım. Seagate 7200rpm 16mb cache alsam ben, kurtarır mı acaba başka önerileriniz var mı. Teşekkürler.

• bende hdd değişimi yapıcam araştırma yapıyorum tavsiye eden olursa sevinirim
  • 320 gb kurtarmaz beni hocam vatanda indirim vardı yüzde 25 orda bakındım biraz ws vardı 500gb 90tl ile 135tl arası değişiyor
  • Hocam hiz testlerine gore en iyi secenek 320GB WD black scorpio, 500'luk modelinden bir nebze de olsa daha hizli.

su an backup yapiyor benim 120gb'lik slim, bitince yeni takacagim 320GB WD black scorpio'yu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Hocam hiz testlerine gore en iyi secenek 320GB WD black scorpio, 500'luk modelinden bir nebze de olsa daha hizli.

su an backup yapiyor benim 120gb'lik slim, bitince yeni takacagim 320GB WD black scorpio'yu.

Nerden aldığını sorabilir miyim?
  • amazon.com

ben yurtdisindayim ama sende alabilirsin, fiyati gumruge takilmayacak kadar dusuk zaten.
  • Tamam takılmaz ama pahalıya gelir
  • Arkadaşlar bu konuda fazla takıntı yapmanıza gerek yok, gidin 2.5", 500gb, sata çıkışlı olsun yeterli, çünkü zaten ps full verimli kullanılmasına izin vermiyor
  • Kullanmıyor ama stock 5400e göre 7200ler daha iyi çalışıyormuş ve 500gb ve üstü fazla ısınabiliyormuş.
  • 1 TB takılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

1 TB takılır mı?

Ben de aynısını soracaktım...
  • takildigini yabanci forumlarda okudum
  • 320 WESTERN SATA 2 5400 RPM FORZA ABAZA AKAR

TAKTIM OLUCAK
  • 2tb'a kadar destekledigini okumuştum 1tb taktıranda var ama 500 gb idealdir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.