Şimdi Ara

Ps3 hiçbir yerde çözüm bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi hiçbir yerde çözümünü bulamadığım bir ps3 sorunum var,burada yardım bulabileceğimi umuyorum...
    ps3 ümü fabrika ayarlarına döndürmek için system settings ten quick format attım,restore ettim.bu işlem tamamlandı,ardından mavi bir ekran çıktı ve üzerinden birçok farklı dilde aynı mesaj yazıyordu:''setting information is corrupted.press x to repair and restore default settings.'' x e bastığım zaman ise tekrar aynı ekran açılıyor.recovery mode u da denedim olmadı.internette her yeri araştırdım benzer sorunu yaşayanlar var daha çok yabancılar.ama hiçbirine bir çözüm önerilmemiş kimse mi bilmiyor bunun ne olduğunu.anca sony i arayın falan denmiş.en azından bu sorunun ne olduğuunu,tamir edilip edilemeyeciğini bilen biri varsa çok memnun olurum içim rahatlar en azından
    şimdiden teşekkürler. bu arada ps3 slim 120 gb kullanıyorum ne olur ne olmaz belirteyim büyük ihtimalle gereksiz ama.

• Harddisk'ini çıkar(İnternette nasıl çıkaracağın yazıyor).Internal diski External yapan disk yapan araçtan al(ortalama 20tl olan da var)Bilgisayarına tak.EASEUS Partition Manager ile FAT32 format atın.Diski tekrar PS3'e takın(Internalı external yapan cihazla değil,Direk tak).Playstation'ın resmi sitesinden 4,11 versiyonunu indirin.FAT32 formatlı bir USB belleğe PS3 diye dosya açın.Onun içine UPDATE diye klasör açın.Onun içine de indirdiğiniz şeyi atın.USB yi PS3'e takıp açın(İlk takıp sonra açın)açıldığında hem SELECT'e hem de START tuşuna aynı ayna yaklaşık 5sn basılı tutun.Ardından diğer adımları geçin.

Tertemiz bir PS3'ünüz oldu.Hayırlı olsun.
  • çok teşekkürler.peki birkaç sorum daha olacak.bu internal diski external disk yapan cihazın adı ne nereden alabilirim? bir de bahsettiğim sorunu biliyor musunuz sizin başınıza geldi mi veya duydunuz mu daha önce? ve bu bahsettiğiniz işlemleri yaparsam bu sorun ortadan kalkacak ve ps3 üm kutudan çıkmış gibi olacak öyle mi?
  • Ya hdd kutusu varsa ona da yalan olur,illa parca almana gerek yok, harici bir harddisk kutusu da işini görür
  • Bu sorunun aynısı bendede oldu
    enim ps3 kırık format atılırsa tekrar kırdırmam mı gerekli
    cevap lütfenn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.