Şimdi Ara

PS3 İÇİN 50 MİLYONDAN AŞAĞI MİKROFON (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim bi mikrofona ihtiyacım var. Sizce ne kadara patlar bana ? Yalnız çok iyi olması falan problem değil . Sesim çıksın yeter

• kontorland'in almıştım 40 liraya ama samsung'un kiler falan var 30-40 liraya onlardan al daha iyi kontorland'den
  • Mikrofon derken ne tip bir mikrofon arıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Mikrofon derken ne tip bir mikrofon arıyorsunuz?

bildiğimiz mikrofon değil . küçük olursa güzel olur .
  • bluetooth diyorsun sanırım.jabra bt2035 var mesela en çok kullanılan :) 30-35 lira civarı olması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

kontorland'in almıştım 40 liraya ama samsung'un kiler falan var 30-40 liraya onlardan al daha iyi kontorland'den

bi bakarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

bluetooth diyorsun sanırım.jabra bt2035 var mesela en çok kullanılan :) 30-35 lira civarı olması gerek

teşekkürler fakat daha ucuzu varsa önerirseniz sevinirim . direksiyon da almayı planlıyorum para sınırlı da :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 kol 85 e doğru mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jabra veya samsung wep 450 filandi modeli bunlari al kontorland alma dandik bi kere düsurdum sizlere ömür hemde kaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

bluetooth diyorsun sanırım.jabra bt2035 var mesela en çok kullanılan :) 30-35 lira civarı olması gerek

Saol kardeş fakat daha ucuz varsa iyi olur çünkü daha direksiyon alıcam :D
  • bluetooth şart değilse kablolu kulaklıklarla daha iyi bir ses alabilirsin. hem de daha ucuza.
  • Kardeş bende var almak istersen pm ile telefon numaranı gönder görüşelim 20tlye veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

bluetooth şart değilse kablolu kulaklıklarla daha iyi bir ses alabilirsin. hem de daha ucuza.

peki tavsiye edeceğin marka ürün var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

quote:

bluetooth şart değilse kablolu kulaklıklarla daha iyi bir ses alabilirsin. hem de daha ucuza.

ben PHILIPS SHMI 900 aldım fiyatı 30 TL, sesim çok net geliyormuş. Tabi kendim duyamıyorum fakat sen netmiş. Ben 30 TL ye aldım. Fakat bunun ucu normal kulaklık ve mikrofon ucu, 5 TL civarı bir fiyata da ses kartı denilen. Kulaklıl, mikrofon ucunun USB ye çeviren aletten alabilirsin. Uyumlu olmama gibi bir durumu yok o konuda da için rahat olsun
  • 50 milyon cok 938 bin tlden baslayan fiyatlardan iyi bir mikrofon bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 16 Eylül 2011; 21:24:52 >
  • quote:

quote:

quote:

ben PHILIPS SHMI 900 aldım fiyatı 30 TL, sesim çok net geliyormuş. Tabi kendim duyamıyorum fakat sen netmiş. Ben 30 TL ye aldım. Fakat bunun ucu normal kulaklık ve mikrofon ucu, 5 TL civarı bir fiyata da ses kartı denilen. Kulaklıl, mikrofon ucunun USB ye çeviren aletten alabilirsin. Uyumlu olmama gibi bir durumu yok o konuda da için rahat olsun

bendeki mikrofona o ucu takabilirmiyim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bendeki mikrofona o ucu takabilirmiyim ?

mikrofonu varsa takip kullanirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.