Şimdi Ara

PS3 İÇİN HARİCİ EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu yaz ps3 alacağım yanlız kafamdı bir soru var ben bu ps3 ü odamda oynamak istiyorum odamda bir 15" laptobum var GELELİM ASIL SORUYA : PS3ü laptopamı bağlayıp kullanıyım yoksa başka bir monitörmü alıyım veya başka bir monitör alıp laptobu ve ps3 ü onamı bağlıyım ?
    EK SORULARIM
    PS3 LAPTOP BAĞLANTISI NASIL OLUR NELERE İHTİYACIM VAR
    PS3 MONİTÖR BAĞLANTISI NASIL OLUR NELERE İHTİYACIM VAR
    PS3 VE LAPTOP MONİTÖRE NASIL BAĞLANIR NELERE İHTİYACIM VAR

• PS3: HDMI-VGA
    Laptop: VGA-VGA kablolarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 ve Laptop bağlantıbağlantısı diye bir şey yok. Monitöre bağlamak için HDMI girişli bir monitöre ya da HDMI-VGA dönüştürücüye ihtiyacınız var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar büütn forumu dolandım açık ve net yazan yok benim şuanki kararım bir monitör alıp bide ps3 alıp ikisini kullanıcam bana monitörde önerebilirsiniz ps3 de yanlız bunların yanında kullanacağım malzemeler nedir varsa linkini atabilirmisiniz taktıktan sonra olan ayarlar falan video linki atmayın aradığım hiçbir yerde yok lütfen yardım edin öaliyeti kaç olur
  • şimdi kararımı verdim laptobu falan çıkaralım aradan kafamdaki şey monitör alıcam ps3 alıcam ps3 ün görüntüsünü monitöre aktarmak için gereken tek şey bumuhttp://www.vatanbilgisayar.com/sl-hvs10-hdmi-dan-vga-audio-cevirici.html başka birşeye gerek varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CremaTorsy

şimdi kararımı verdim laptobu falan çıkaralım aradan kafamdaki şey monitör alıcam ps3 alıcam ps3 ün görüntüsünü monitöre aktarmak için gereken tek şey bumuhttp://www.vatanbilgisayar.com/sl-hvs10-hdmi-dan-vga-audio-cevirici.html başka birşeye gerek varmıdır

hdmi girişli bi monitör alın sorun yaşamazsınız ps3ünüzü hdmi girişiyle bağlarsınız laptopu da bağlamak isterseniz vga ile bağlayabilirsiniz ben öyle yapıyorum şahsen

• Burada bir yanliş ı dile getiriyim ps3 ü pc ye bağlarsınız 480 p olaraktan ama oyun oynayamazsınız gecikme olduğundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung bx2231 monitörüm var. 2 tane hdmi girişi ve 1 tane vga girişi var. vga yı kullanmıyorum. bir tane hdmi ps3 te diğeri laptopta. kullanacağın malzeme sadece iki tane hdmi kablo...
  • kardeşim yaptığın sistemin fotoğrafını atarsan mutlu olurum :) birde ps3 almak çıktı başıma yine online oyun oynamam kırık mı alsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.