Şimdi Ara

ps3 için iki teknik soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gün evvel aldığım 60gb pal ps3 ü sorunsuz bir şekilde kullanıyorum 10 adet demo da yükledim medyaları kullandım (dvd foto müzik vs.) yanlız şu iki teknik sorunun cevabını bilen arkadaşlarımızdan alırsam ben ps3 deneyimimi tam tamamlamış olacağım.

Ps3 için yaratılmış olan hesap Avrupa değilde Amerikada olsaydı gene ps3 marketten yükleyeceğiniz demolar videolar vesaire bire bir aynımı oluyor yoksa değişik ülkelerden değişik bir market içeriğinede girebiliyormu ?

ve

Blu-ray yazıcım henüz yok Ne yazıkki şu an elimde doublelayer yazıcılarım var dvd+r dl yada dvd+r leri (4.5 gb ve 8.5 gb) kullanarak hangi hdtv formatında filmlerini ps3 te seyredebiliyoruz. Açıkçası elimde 100 lerce .mkv formatlı hdtv medyası var ama ps3 bunları okumadı torrent sitelerinde ps3 te bu format seyrediliyor gibi bir ibare görmüştüm. Ps3 hdtv formatı nedir buna uygun bir torrent siteside varsa lütfen beni bilgilendirir adreside özelime atarsanız çok memnun olurum.

yardım edebileceklere teşekkürler

Not: xbox360 ta .wmv formatlı hdtv leri 8.5 gb a yazıyorum ve çok net 720p den seyredebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwell088 -- 17 Aralık 2007; 16:42:39 >

• torrent yasak olabilir ..
  • ps3 .mp4 formatındaki videoları oynatıyor

çoğu sitede video convertorler mevcut (ps3 videora 9),HD formattaki filmleri mp4 çevirebilirsin,ama full kalitede (örneğin 8 gb) bir filmi yine full kalite mp4 formatına çevirmek pc nin donanımına göre saatler sürebilir

bölgeler arasında PSN hesaplarında içerikte farklılıklar var,örneğin GT5 demo sadece japon psn de vardı mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 17 Aralık 2007; 16:59:27 >
  • bilgi için çok teşekkürler.

işimi kolaylaştırdığınız bana zaman kazandırdığınız için tüm yardım edenlere kucak dolusu sevgiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.