Şimdi Ara

PS3 İçin Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 için monitör almak istiyorum. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/philips-227e3lhsu00-215-227e3lhsu-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58390

Bu monitörü düşünüyorum nasıl olur ?

Eğer olur derseniz ;

PS3 > HDMI > Monitör > Hoparlör

Yani PS3 ü hdmi kablo ile monitöre bağlayıp. Monitörün arkasındaki ses çıkışına da masamdaki 2+1 hoparlörümü bağlasam hoparlörden ses alabilir miyim ?

Değişik model tavsiyelerine açığım.

En fazla 350 TL olursa iyi olur.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

•  PS3 İçin Monitör Tavsiyesi

resimde olduğu gibi arkadaki 3.5 mm portunda audio in yazıyor.

Başka bir yabancı kaynakta da özellikler bölümünde Audio In/Out = 3.5 ........... yazıyor.

Buraya hoparlörün kablosunu taksam hoparlörden ses alabilirmiyim ?
  • Seçtiğiniz monitör tam sizde göre.Bende 27 inçini kullanıyorum sizin için 2+1 ses sistemimi monitörün arkasındaki ses çıkışına bağladım şu anda gümbür gümbür ses geliyor
  • Siyah renge bağlıyacaksın ses sistemini

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Seçtiğiniz monitör tam sizde göre.Bende 27 inçini kullanıyorum sizin için 2+1 ses sistemimi monitörün arkasındaki ses çıkışına bağladım şu anda gümbür gümbür ses geliyor

Cevap için çok çok teşekkür ederim. Bu gün kaçırdım %25 indirimi. Birdahaki sefer inşallah alırım. İyi akşamlar.

quote:

Siyah renge bağlıyacaksın ses sistemini

siyah renge bağlıyacaksın ı anlayamadım. Orası vida değil mi ?

Son olarak

http://uk.hardware.info/productinfo/126550/philips-227e3lhsu#tab:specifications

sayfasında "HDMI Audio Output" = No yazıyor. Tam olarak ne işe yarıyor bu özellik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_k_o -- 11 Kasım 2012; 21:13:18 >

• Vida degil ses sistemini oraya baglıyon,yeşilin yanında gòrdünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 11 Kasım 2012; 21:24:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeşilin yanında siyah yer var ama vida olarak görüyorum. Neyse ona mağazada bakmaya çalışıyım.

quote:

Vida degil ses sistemini oraya baglıyon,yeşilin yanında gòrdünmü?

Peki bu

http://uk.hardware.info/productinfo/126550/philips-227e3lhsu#tab:specifications

Sayfasındaki

HDMI Audio Output terimi nedir ?
  • yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_k_o -- 11 Kasım 2012; 22:25:13 >
  • Seçtiğin monitörü çok beğendim de bir şey soracağım, ürünün tanıtım kısmında "En iyi seyir deneyimi için 16:9 Full HD ekran"diyor sonra dahada altlarda "HDMI-Ready ile yüksek kalitede multimedya keyfi" diyor. Bu ikinci yazdıklarında bir çelişkimi var yoksa hdmi girişinin hazır olduğundan mı bahsediyor. Birde 21.5 inch biraz küçük değil mi hocam? Sonuçta ekran küçüldükçe görüntü daha pürüzsüz olarak gözüküyor diye biliyorum ama çok küçük ekrandada gamepad ile pc oynamış gibi oluruz, haksız mıyım? Bende ps3 olsa biraz bütcemi zorlayıp 27 inch lik ekranlara bakardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH0PPER

Seçtiğin monitörü çok beğendim de bir şey soracağım, ürünün tanıtım kısmında "En iyi seyir deneyimi için 16:9 Full HD ekran"diyor sonra dahada altlarda "HDMI-Ready ile yüksek kalitede multimedya keyfi" diyor. Bu ikinci yazdıklarında bir çelişkimi var yoksa hdmi girişinin hazır olduğundan mı bahsediyor. Birde 21.5 inch biraz küçük değil mi hocam? Sonuçta ekran küçüldükçe görüntü daha pürüzsüz olarak gözüküyor diye biliyorum ama çok küçük ekrandada gamepad ile pc oynamış gibi oluruz, haksız mıyım? Bende ps3 olsa biraz bütcemi zorlayıp 27 inch lik ekranlara bakardım.

bu yorumla kafamı iyice karıştırdınız :) bende oturma odasından 40" lik tv den söküp kendi odama getirmeyi düşünüyordum.

16:9 Full HD - HDMI Ready sorunuzdan bir şey anlayamadım.

• quote:

Seçtiğin monitörü çok beğendim de bir şey soracağım, ürünün tanıtım kısmında "En iyi seyir deneyimi için 16:9 Full HD ekran"diyor sonra dahada altlarda "HDMI-Ready ile yüksek kalitede multimedya keyfi" diyor. Bu ikinci yazdıklarında bir çelişkimi var yoksa hdmi girişinin hazır olduğundan mı bahsediyor. Birde 21.5 inch biraz küçük değil mi hocam? Sonuçta ekran küçüldükçe görüntü daha pürüzsüz olarak gözüküyor diye biliyorum ama çok küçük ekrandada gamepad ile pc oynamış gibi oluruz, haksız mıyım? Bende ps3 olsa biraz bütcemi zorlayıp 27 inch lik ekranlara bakardım.

Monitör Full HD 1080p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 11 Kasım 2012; 22:54:00 >

• quote:

quote:

Monitör Full HD 1080p

@Sonicman

CH0PPER in dediği gibi 21.5 inch bir ekran oyun için küçük mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan_k_o

quote:

quote:

Monitör Full HD 1080p

@Sonicman

CH0PPER in dediği gibi 21.5 inch bir ekran oyun için küçük mü ?

Ben 22 inç 4 sene kullandım kücük geldigi için 27 aldım.İnsandan insana değişiyor ama.

• Cevap için teşekkür ederim. Monitörü %25 indirimde almaya karar verdim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.