Şimdi Ara

PS3 için Sticker nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler netten falan araştırdım...Çok süper şeyler var....Türkiyede falan bulunurmu? Bulunursa nerede olur? Fiyatları ucuz sanırım...Aydınlatım bakem beni :D

• http://www.playstationetiket.com

sanırım bu site işine yarar
  • Sağolasında...Bu platinde ya da hmm adı neydi ya oyun cennetide deniliyordu...Herneyse yani elden alabileceğim bir yer yokmu?
  • Prens Tavsiye Etmem Dostum Bir Arkadaş Kartal Çıkartması Yaptırdı Sonra Çıkarttı Ve PS3 Sanki Üstüne 1 Kavanoz Bal Dökülmüş Gibi Oldu Yapış Yapış Tatlı Tatlı
  • valla bilemicem ama sanırım adresleri vardır sitede bakmadım ordan alabilirsin bana kalırsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Prens Tavsiye Etmem Dostum Bir Arkadaş Kartal Çıkartması Yaptırdı Sonra Çıkarttı Ve PS3 Sanki Üstüne 1 Kavanoz Bal Dökülmüş Gibi Oldu Yapış Yapış Tatlı Tatlı

Anladımda o nasıl bir mantıkla geri çıkarmışki :D Ya inş bulurum şöyle cıvıl cıvıl yok fıkır fıkır

Bu arada Donanımhaber artık benim yeni forumum.Çok sevdim yaw :D

• Yaw Adama Dedik Bunu Bir Kere Taktın mı Çıakrtmayacan Diye Dinletemedik Şimdi Arap Sabunu Arıyor Makineyi Temizlemek İçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Yaw Adama Dedik Bunu Bir Kere Taktın mı Çıakrtmayacan Diye Dinletemedik Şimdi Arap Sabunu Arıyor Makineyi Temizlemek İçin

Fazla gırgır yaptık agada...Ciddi Ciddi benim bu stickerları bulmam lazım...
    Satan matan varsa haberim olsun...Tabi Joystick içinde isterim takım olsun

• yazdıgım sitede bi sürü çeşit var sixaxis içinde var seçilen etiketlerden
  • MSN'lerini ekledim ordan konuşucam elden alma gibi bir fırsat varsa gerçekten süper olur.
  • 20 ytl civarındaydı ve istediğiniz her resim stiker leniyor süper bence
  • Türkiye'de sticker satışı şu an pek yok. Ben yurt dışından iki adet getirttim. Bir tanesini kendim kullanıyorum. Diğerini satışa çıkardım. İlgilenenler şu linkten bakabilir.
    http://urun.gittigidiyor.com/PS3-STICKER-METAL-GEAR-SOLID-4-SKIN_W0QQidZZ37882037
  • Merhaba
    Konu eski olmasına rağmen bu tarihe kadar ülkemize bu tarz stickerların gelmediği anlaşılıyor.
    Bireysel olarak ebay vs. tarzı sitelerde sticker olmasına rağmen ürün ve kargo giderleri ve yabancı sitelerden alışveriş yapma çekincesinin playstation sahiplerini frenlediğini tahmin etmekteyim.
    Bu vesile ile uzun bir çalışma sonucu,
    200 çeşidin üzerinde sticker arşivi oluşturup Facebook üzerinde Playstation 3 Sticker Adı altında sizlerin beğenisine sundum.

Lütfen Facebook sayfamıza girerek ilgilendiğiniz Sticker modellerini beğenerek doğru stickerları getirtmemizde bizlere yardımcı olunuz.
    Bu tarz yükte hafif olmasına rağmen kargo ücretleri aşırı yüksek olan materyalleri az miktarlarda getirtmek pahalıya mal olduğundan adedi yükselterek kargo giderlerini makul seviyelere çekip ürünü herkesin alabileceği fiyatlara piyasaya sunmak istiyoruz. Yeterli talep geldiğinde sizlerin beğendiği stickerlardan yüklü adetlerde sipariş geçip yine sizlerin rahat ulaşabileceği Playstation satışı yapan yerlere dağıtmak istemekteyiz.

Evet sanal mağazamız üzerinden satışlarımız başlamıştır arkadaşlar

Lütfen düşüncelerinizi bizimle paylaşınız.

Anahtar kelimeler: Playstation, Playstation 3, Playstation slim, Playstation 3 slim, Playstation sticker, Playstation 3 sticker; playstation 3 slim sticker, playstation skin, Playstation 3 skin, Playstation skins, Playstatin 3 skins, Playstation skins, Playstation 3 skins, olaystation skin sticker, Playstation 3 skin sticker, ps 3 sticker, ps3 skin, ps 3 skin sticker, ps3 skins, oyun konsolu için sticker, Konsol stickeri, Playstation yapışkanlı etiket, Playstation koruyucu sticker, Playstation koruyucu etiket, Ps3 için sticker, Ps 3 için etiket, Ps3 için skins, ps 3 sticker burda, playstation sticker burda, Playstation sticker çeşitleri, Playstation sticker kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeansteam -- 6 Eylül 2011; 19:10:06 >

• Evet arkadaşlar uzun çalışmalar sonucu playstation 3 fat ve slim kasalar için geniş sticker arşivimiz sanal mağazamızda satışa sunulmuştur.
    Ayrıca oyun posteri çeşitleri ve ücretsiz indirebileceğiniz çeşitli temalarda sitemizde beğeninize sunulmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeansteam

Evet arkadaşlar uzun çalışmalar sonucu playstation 3 fat ve slim kasalar için geniş sticker arşivimiz sanal mağazamızda satışa sunulmuştur.
    Ayrıca oyun posteri çeşitleri ve ücretsiz indirebileceğiniz çeşitli temalarda sitemizde beğeninize sunulmuştur.

teşekkürler göz atıyorum.

• Oyunlarla ilgili stickerlar dışında,daha genel yani desen gibi stickerlar da getirseniz iyi olabilirdi.
  • Ps3 ler için jelatin var mı ?
  • bu adrese bakmanı tavsiye ediyorum ben dahil alan arkadaşlar oldu zamanında
    http://forum.donanimhaber.com/m_31551581/mpage_1/key_playstation%2Cskin/tm.htm

son sayfalarda resimler eklidir.
  •  PS3 için Sticker nerden bulabilirim?

Jelatin fiyatına baskılı sticker veriyoruz 16TL'ye başka bir yerde ps3 stickeri bulmanız mümkün değil

500 çeşit ve 6000 adetlik ürün stoğumuz ile satışlarımıza başladık.. Stoktan direkt teslim beklemek yok.
    Özel siparişlerinizde sadece 20 TL isteyin hayallerinizin stickerini birlikte yaratalım.

Ayrıca sitemiz üzerinden bütün oyunların 50 x 70 cm ebatlarında büyük boy ve kendinden yapışkanlı posterlerinide sipariş edebilirsiniz..
    Ps3 sticker'ları ile aynı kalitede ve aynı malzeme cinsine sahip olup, kesinlikle yırtılmaz ve parçalanmaz kendinden yapışkanlı olduğundan istediğiniz her yüzeye rahatlıkla yapışır.
    Büyük boy Posterler sadece 24 TL ister duvarınıza yapıştırın ister PC kasanızı kaplayın tercih sizin..

www.ps3sticker.com sanal mağazamız üzerinden siparişlerinizi Facebook üzerinden yeniliklerimizi takip edebilirsiniz.

Yeni eklenen slim çeşitleri:

Yeni eklenen Poster çeşitleri:

.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.