Şimdi Ara

PS3 için tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gönlüm güzel bi 46" den yana ama daha iyi performanslı ufak tv lerde olabilir. lcd yada led fark etmez. sony olarak düşündüm bi bravia3 ama illa sonty olcak diye bişey yok, marka takıntım yoktur. eeeeeenn fazla 2500tl bütce ayırabilirim yorumlarınızı bekliyorum ...

• Ben de yakın zamanda tv almak isteyenlerdenim. Samsung, lg, vestel, panasonic baktım. Philipse hiç bakmadım ledleri lcdleri dizayn olrk çok kaliteli dursada hiç bir modeli tüm ozellıklerınde basarı yakalayamadı. Ps3ün ilerki zamanlarda 3d oyunlar çıkaracagınıda hesaba katarak ben 3d almanı tavsıye edıyorum. 3d konusundada uzun surelı kullanım olacagından pasif gözlüklü 3d alman gerek ki buda LG oluyor. LG lw5500 hem bütçen için hemde arzuladıgın kullanım için oldukca uygun. 42" 2500-2600 civarı. Bende aynı modelin 37-40" almayı planlıyorum. Ne yaparsan yap ne kadar araştırırsan araştır ps3ün 3d oyun cıkaracagıda aklının ucunda olunca ve her 20 dakıkada bır mıden bulanıp basın agrıyıp durmak ıstemeyecegınıde goz onune alırsak marka olarak skala Lg de sınırlanıyor. Butce olarak verdıgın rakama en ıyı modelde lw5500 oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.