Şimdi Ara

PS3 İÇİN YAZDIRILABİLİR BLUE-RAY FİLMLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • reklama girdiyse silinsin ben bu siteyi buldum bi bakın derim

www.hdturkiye.net

bi sürü hd film belgesel ve kilp var
  • reklama girebilir ben olsam kaldirirdim yinede sen bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: codew

quote:

Orjinalden alıntı: GOXIN

Merhaba arkadaslar bu rıp olaylarına yenı yenı gırmeye basladım onun ıcın bazı seylerı tam anlamıyorum.Sımdı ben torentt sıtelerınden Planet ın bonus dıscını bluray formatında ındırdım. Klasorde CODEW nıcklı arkadasın dedıgı gıbı BDMV ve CERTIFICATE adında ıkı dızın mevcut ve m2ts dosyaları BDMV klasorunun ıcınde stream klasoru var onun ıcınde mevcut.Ben bunları nasıl ps3 te ızleyebılırım. Toplam boyutu 14 gb ve dvd ye sıgmıyor.Herhangı bır USB ıle de atamıyorum tabı. Deneme amaclı bır tane chapter dosyasını dvd ye yazdım ps3 e taktım bayagı bır bekledıkten sonra tanınmayan dosya olarak gosterdı. Ama dosyayı dırek dvd ıcıne attım klasor olusturmadım acaba bundan mı gormedı yoksa baska bır ıslem mı yapmak lazım.Hazır konusu gecmısken bu dosyaları harıcı bır dıske atsam usb baglantısı ıle ps3 e baglasam ps3 hdd yı gorurmu? Oradan okutabılırmıyım.Elımde su anda HDD yok eger oluyor dersenız bı tane 500 gb lık almayı dusunuyorum.Tesekkkurler

Dvd veya dvd-dl kullanabilmen için çektiğin film max 4.7 veya 8.5 Gb olmalı. Sonra husmenus'un dediği gibi Nero'da UDF 2.5 ile çekiyorsun ve PS3 direk görüyor.

Harddisk ile yapabileceğini sanmıyorum.

Bu arada indirdiğin filmi silme PC'de seyredebilirsin.

Sayg.

tesekkurler ılgın ıcın. Dun gece dvd ye klasorlerler bırlıkte en dusuk hızda kaydettım ama yıne gormedı.Bu UDF 2.5 dedıgınız tam olarak ne oluyor.Yanı kaydederken bı yerde ayar mı var.Cok cahıl kalmısım :)

• quote:

tesekkurler ılgın ıcın. Dun gece dvd ye klasorlerler bırlıkte en dusuk hızda kaydettım ama yıne gormedı.Bu UDF 2.5 dedıgınız tam olarak ne oluyor.Yanı kaydederken bı yerde ayar mı var.Cok cahıl kalmısım :)

ya soruya bi cvp alabilir miyiz ayni problemi ben de yaşiyorum 1-2 dvd böle yandi die attim okuyamadiği için nasl bi çözm öneriyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

tam olarak ne formatı bu indirdigimiz bluray filmler?

Ben de merak ediyorum. *mkv, h.264 formatında filmler zaten orjinal blu ray den yada hd dvd den rip yapılıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: key_S

quote:

ya soruya bi cvp alabilir miyiz ayni problemi ben de yaşiyorum 1-2 dvd böle yandi die attim okuyamadiği için nasl bi çözm öneriyosunuz

Merhaba bıraz kurcalayınca gordum :) nero nun sol kısmındakı seceneklerde DVD (UDF) yazan ıkona basıp yapıyorsunuz. oyle denememe ragmen yıne gormedı gıttı bı dvd daha :) Bkalım bu ugurda kac dvd gümleyecek :)
  • Yok mu BİLEN?

quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

Ben de merak ediyorum. *mkv, h.264 formatında filmler zaten orjinal blu ray den yada hd dvd den rip yapılıyordu

• o filmleri indirecek kadar hızlı internet yok canım türkiyemde. zaten bu hızla öyle bir film indirmeye kalksa sabır taşı bile çatlar.

Download Speed 20kb/sn

Remaining Time 1d 12h...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 9 Kasım 2008; 16:33:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: incele

Yok mu BİLEN?

quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

Öyle bir genelleme yapılamaz,Dvd kaynağından MKV formatında rip yapılabilir aynı şekilde Bluray kaynaktan Avi formatında rip de yapılabilir.Dosya uzantılarına göre bu Bluray'den bu DVD den riplenmiş demek yanlıştır.

• quote:

Orjinalden alıntı: GOXIN

Merhaba arkadaslar bu rıp olaylarına yenı yenı gırmeye basladım onun ıcın bazı seylerı tam anlamıyorum.Sımdı ben torentt sıtelerınden Planet ın bonus dıscını bluray formatında ındırdım. Klasorde CODEW nıcklı arkadasın dedıgı gıbı BDMV ve CERTIFICATE adında ıkı dızın mevcut ve m2ts dosyaları BDMV klasorunun ıcınde stream klasoru var onun ıcınde mevcut.Ben bunları nasıl ps3 te ızleyebılırım. Toplam boyutu 14 gb ve dvd ye sıgmıyor.Herhangı bır USB ıle de atamıyorum tabı. Deneme amaclı bır tane chapter dosyasını dvd ye yazdım ps3 e taktım bayagı bır bekledıkten sonra tanınmayan dosya olarak gosterdı. Ama dosyayı dırek dvd ıcıne attım klasor olusturmadım acaba bundan mı gormedı yoksa baska bır ıslem mı yapmak lazım.Hazır konusu gecmısken bu dosyaları harıcı bır dıske atsam usb baglantısı ıle ps3 e baglasam ps3 hdd yı gorurmu? Oradan okutabılırmıyım.Elımde su anda HDD yok eger oluyor dersenız bı tane 500 gb lık almayı dusunuyorum.Tesekkkurler

dostum senin elindeki dosya Blu-ray disc in image'i senin onu ps3 de izlemen için BD-RW sürücü ve boş BD lazım,ama istersen o dosyanın içindeki m2ts dosyasını K-lite codec pack le pc de izlersin,birde o dosyayı matroska file'a(.mkv) çevirmek istersen çeşitli muxing araçlarıyla onu mkv ye çevirebilirsin,ve en nihayetinde konuyu açan arkadaşın gösterdiği yöntemle dvd ye yazıp(büyük ihtimalle DL dvd olacaktır) PS3 de izleyebilirsin...Ben bu tarz vidyoları HDTV de izlemek için 1 TB lık harici HDD yi laptop'ıma laptop'ı da VGA kabloyla HDTV ye bağlayarak izliyorum,bu keyfi PS3 de yaşamanın en iyi yolu orjinal Blu-ray almaktır bence,tabi boş Bd medyaların fiyatı 5-10 ytl seviyesine inerse o ayrı tabi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.