Şimdi Ara

ps3 ile wii takas ederim çünki ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düzgün cevap yazan arkadaşların hepsine müteşekkirim işin ciddiyetini algılayamayan arkadaşlar içinse üzgün .tşk ederim kafamdaki bütün soru işaretlerini olmasada kesin ve kesin ps3 de kalıyorum tabi su movie olayını anlamadım
  • bende ps3 ü satıp home computer alacam
    hem home computerda oyun daha fazla 1000000 oyun tek kaset içinde oh mis
    sarı ışık derdi de yok
  • Asla böyle bir şey yapmam.Bana göre Wii fazla çocuksu bir konsol tabi bu benim şahsi fikrim.Playstation 'ı hiçbir konsolla değişmem.
  • raven_
    movie değil move.ne işe yarıyor dersen wii controller i ile aynı işlevi görüyör denebilir.
  • Etmem,ettirmem.
  • 2011 de çıkacak olan yeni Zelda oyununun grafiklerini gördüm, PS1 de oynadıgım oyunlar geldi aklıma. M.Ö. nostaljisi yaşamak istiyorsan buyur geç. Nintendonun felsefesi: "Yetişkin oyunları yapmıyoruz çünkü oyun oynamak yetişkinlere göre degildir".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 14 Temmuz 2010; 15:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulserWP

ps3 ile wii takas ederim çünkü ben bir deliyim ..

Abi ne yaptın ya, delilik yani takas yapmanı önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

ps3 ile wii takas ederim çünki ?

• öyle bir hata yapma sonra çok pişman olursun
    az oyun oynarsın ama öz oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

etmem :) attan inip köpeğe binmek gibi bişey bu

• oyunmu az ps3 te kimi kandırıyorsun ??

http://forum.donanimhaber.com/m_40122252/mpage_1/key_/tm.htm

oyunlar mı pahalı?? xbox360da ve diğer konsollarda oyunlar 60 70 80 90tl civarı yani fiyatlar aynı??

çünki ben öyle birşey görmedim ben.... artizmi artis ne arar lan pazarda

çünkü
  • Arkadaşlar çok heyecanlıyım çünkü bu akşam ps3 geliyor bana veee asıl konuya gelirsek hayatta takas etmem
  • Grafigi ne kadar baz alirsin bilmem ama 3DS nin grafik olayi bile Wii yi katlamis durumda nerdeyse. 3DS ile takasa edilirmi desen bir derece diyecegim..
  • yokya kimseyi kandırdıgımız yok ayriyetten eyvallah makarov vazgeçtim zaten anında move konusunu gelince de güzel olur ha ne bileyim tabi oyunları nasıl lur ki?
  • Nintendo Wii mi? Playstation Portable (PSP) bile grafik olarak Wii'ye 10 basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raven_

evet arkadaşlar sizden yardım istiyorum siz olsaydınız neyapardınız ps3 oyunlarının azlıgı pahallıgı sarı ışık hata verme olasılıgı felan filan (arkadaşlar yapacagınız yorumlar esasında cok ciddi bi şekilde düşünecegim )lütfen ciddiye alın

Ne azı arkadasım ya.Bugune kadar cıkan ps3 oyunlarınının sayısındna haberın yok bence senın
    Pahalı dersen o da senın az arastırman sonucu basına gelen bır hadıse.
    30,40 TL ye evıme kadar sıfır oyun gelıyor taa Ingılterelerden
  • bu otuza kırka oyun alma olayının detaylarını bilmek isterim acıkcası nasıl oluyor bi acarmısıın bu olayı benden ordan alayım hatta sen 40 a al ben senden 50 ye alayım olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenpullukcu

bende ps3 ü satıp home computer alacam
    hem home computerda oyun daha fazla 1000000 oyun tek kaset içinde oh mis
    sarı ışık derdi de yok

senin aklında sarı ışık derdi mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: raven_

yokya kimseyi kandırdıgımız yok ayriyetten eyvallah makarov vazgeçtim zaten anında move konusunu gelince de güzel olur ha ne bileyim tabi oyunları nasıl lur ki?

move wii nin aparatından çok daha gelişmiş bir aparattır, yani 1080p oyunları wii gibi oynamaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.