Şimdi Ara

ps3 ile wii takas ederim çünki ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya yine bazı zeka dolu mesajlar çıkmış... aferin arkadaşlar, bu yolda devam :))
  • ya arkadaşlar aha şimdi gördüm ps3 newsde belzer midir nedir (telafuz yanlış olabilir) mod chip mi ne çıkmı bir sürü bişeyler yazıyodu yok ps2 oyunlarınıda oynatacak bölge kodu şeçmiçek felan konu hakkında bilgisi olan varmı bi de siz araştırın tabi rica üzerine işi bilenler
  • Evimde Yaklaşık 2 haftadır ps3 var uncharted 2 oyununu bitirdim bidaha dokunmadım ne sorunlu modemmiş arkadaş bağlanmıyor ps3 ün modeme uymaması kadar saçma bişey olamaz ya :S:S oyun flnda almayı duşunmuyorum napcam singleplayer gitcem satcam geldığı gıbı gıtcek off PS3 ILE WII TAKAS EDERIM CUNKU PS3'LE INTERNETE BAĞLANMIYORUM SONUÇ OLARAK DELIRDIM WİİDE MARİO OYNARIM MULTİ OYNARIM DAHA IYI :D
  • "O kadar paraya sıkıştım ki,PS3 ümden başka ikramiye alana kadar 5 ay boyunca idare etmem gereken HAZE ve LAIR oyunlarım mevcut.Annem bana;"Sana Wii alalım?Benden olacak." diyor.Lair in CD kırılsa bile gidip Wii almam"

Geyiğine söyledim beyler Wii oynayan arkadaşlar kızmayın.Şaka bir yana bu kadar büyük konuşur muyum bilemiyorum.Ama umarım böyle bir durumda kalmam.Kalsam bile yukarıda söylediklerim geçerli olur.
  • bunu yapmak cahillik olr çünki ps3 ps move glcek buda wii le aynı nunchaku sistemi içeriyo eyer dersen oyunlar orjinal xbox al onada kinect geliyo:)
  • bence de apayrı şeyler..ps3 her şeyden evvel bir bluray player..wii nin donanımlar yok wii fit yok motion plus yok tabanca filan sana bir ps3 fiyatı çıkratır zaten merak etme..
  • Bence yanlış bir tercih olur.
  • wii de söle bişey var tek başına oynayacaksan felaket derecede sıkar online destegi oldukça az oyunlarda ha oyunları bedava olabilir ama grafik olarak seni tatmin edecegini sanmıyorum bende uzun uzun düşündüm ve ps3 aldım belki az oyun oynarım ama adam gibi oynarım
  • arkdasım sakın ps3 u verıp wii alma bende xbox 360 vardı yanına wii aldım ilk baslarda güzel ilk 1 hafta sıkılmazsın değişik gelir arkadasların falan ıyı eglenırsın spor oyunları falan... sonra o 2 kısılık oyunlardan sıkıldınmı tek kısılık oyun aramaya kalkarsın bıde bakarsınki o kontroller sana zor gelır grafıkler gözüne batmaya baslar herzaman bır sey eksık olur aklının bır kösesınde .... ben aynen bunları yasadım xbox guzelım klasık kontroller varken grafık varken neden wii ye bakayımkı aynı multıplatform oyunlarını wii de oynuyamıyorsun özel oyunlar 1 elının parmagını gecmez artı asırı dercede cocukca pyunları var ve buna paralel oyunları ve oyundakı renk paletlerı var.wii yı sattım ps3 alldım su anda cok memnunum ps3 cok kalıtelı bır cıhaz .helekı killzone 3 GT5 vs oyunlarda gelıcek yerı olmaz gıbıme gelıyor satmak .. ama hevesın cok varsa wii yı denıyebılecgın bır yerde dene hevesını al derım sonucta ınsanda en ıyısı olsa bıle aklı baska bır seyde kalır ps3 ü satıp wii ye gecıp sonradan yıne wii yı satıp ps3 e donmek ıstıyorsan wii yı al dedıgım sey bır gercek göze alırım dıyorsan al

• arkadaşım açtığın konulara dikkatle bakıyorum. bu olaylardan anlamadığın çok belli. 100 playstationda 1 görülen ,sarı ışık olasılığı,oyun pahalılığı vb bahsediyorsun. bu konsol sana göre değil o zaman ben burda oyuna 100 tl veriyorum çünkü,zırt pırt küfür etmeyen,akıllı,oynamayı bilen,ağır insanlarla oynamak istiyorum.Xbox un live sistemi çok güzel mesela ama bu sorun var. her taraf 13-14 yaşında çocuklar birbirine noob,fuck you gibi bağırıyorlar. playstation 3,gerek konsolun pahalılığı,gerek güzel bi tv olmadan işe yaramaması,gibi olaylar olduğundan,bu konsolun hitab ettiği kitle başka. hiç bi öğrenci annesine babasına, baba lcd al,ps3 al,bide 4-5 oyun al diyemez.

Soruna gelince

Wii ile ps3 ayrı şeyler. yazdıklarından anladığım kadarıyla,tek başına ,bide bi kaç arkadaşın falan gelirse takılacak bi tip gibisin. wii sana uymaz. wii,her zaman arkadaşı olan,eşiyle birlikte oyun oynamak isteyen, "casual" diye nitelendirdiğimiz,oyun bilgisi olmayan sadece zevk almak isteyenlere hitap eder. Xbox alabilirsin,hem oyunları ucuzdur. ama ondada 1-2 seneye kalmaz RROD (kırmızı ışık) görürsün.

Yani anlayacağın,en sağlam konsol PS3,oyun pahalılığı sorun yapıyorsa,lcd in yoksa , pc ni yenile ve onda oyna bence.

• Hayirlisi olsun PS3 umu ustune 250 TL verip Commodore 64 ile takas ettim!

• heaven and hell : kardeşim beni iyi analiz ettişsin teşekkür ederim sana katılıyorum ama burda bu konuyu açmam sokaktaki insana degilde işi bilenlerin görüşlerini almak istediğimden dir yoksa kendi insiyatifime bırakırdım olayı saydıgın şeylere gelince hepsi var lcd felan varda eksik bişeyler var adı aklıma gelmiyen...
  • oyun tarzınla alakalı bir durum.ben hep yatarak oynarım.elimi kolumu oynatarak oynamak kasar beni.aktif oyuncuysan değiştir
  • valla bende 3 konsolda var ve hepsi ayrı güzel

wii de aldığın oyun zevki başka bir şey . onu ayrı bir kenara koy derim.
    Ps3 de alemin kralı
    xbox 360 da ortası işte :)
  • ahtapot paul'e sor hacı takasla derse düşünme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: why triangle

ahtapot paul'e sor hacı takasla derse düşünme bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMojoRisin -- 15 Temmuz 2010; 13:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpineRacer

quote:

Orijinalden alıntı: why triangle

ahtapot paul'e sor hacı takasla derse düşünme bile

abi işte ben bu forumu bu yüzden çok seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangetsu. -- 15 Temmuz 2010; 17:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

ps3 ile wii takas ederim çünki ?

Yerden yazıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.