Şimdi Ara

PS3 inceleme Xbox360 inceleme ve karşılaştırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • korkarak oyun oynamaktan korkmadan oynayabileceğimiz ps3 yeğdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonLuxord

quote:

Orijinalden alıntı: Schwazen

quote:

*Çok erken ısınıyor.
    *HD TVsi olmayanlar İçin hüsran..
    *Az Oyun..
    *Pahalı oyunlar..
    *Tam anlamıyla devreye girememiş PS online sitesi
    Bunları geçtimde *Çok büyük ve kaba... mı?Ps3 kadar klas konsol varmı be görüntü açısından.Varsa yazıver bi zahmet.

arkadaşım bu Xbox360 a göre yazılmış birşey bak üstünde ne yazıyor :)

Üstünde ps3ün eksileri yazıyor.Yani ps3 ün dizaynı xboxa göre kaba diyosunNeyse senin düşüncen saygı duyuyorum,ben görüşümü belirttim sadece.

olmazmı

PS3 inceleme Xbox360 inceleme ve karşılaştırma

/>

kim ne derse desin en kibar, en zarif, en narin, en göze hoş gelen konsol dizaynı ps2 ye aittir. benim zevkime göre tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 22 Temmuz 2009; 18:15:29 >

• ps3 malzeme kalitesi ve kendine has oyunları hariç her yönden xboxın gerisinde ondan dolayıda satışları geriden gelmektedir.xbox360da jasper çıkalı 3k olayına rastlanmadı.Oyuna dünyanın parasını verip oynamaktansa 3k korkusuyla oynamak daha zevkli ki bence ben 15 tane oyun bitirdim benim makine kendini kurtardı zaten bundan sonra oynayacakalrım benim karım oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsary

ps3 malzeme kalitesi ve kendine has oyunları hariç her yönden xboxın gerisinde ondan dolayıda satışları geriden gelmektedir.xbox360da jasper çıkalı 3k olayına rastlanmadı.Oyuna dünyanın parasını verip oynamaktansa 3k korkusuyla oynamak daha zevkli ki bence ben 15 tane oyun bitirdim benim makine kendini kurtardı zaten bundan sonra oynayacakalrım benim karım oluyor.

Aynen katılıyorum.Ayrıca hiçde korkarak oynamıyorum.Gayet güzel çalışıyor.10. ay oldu daha bir tek takılma görmedim.Bozulursa da veririm tamire.Kaç tane oyun aldım xbox'a.Hepsi orijinal olsa 1500 TL'den fazla sırf oyun parası vermiş olacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schwazen

quote:

*Çok erken ısınıyor.
    *HD TVsi olmayanlar İçin hüsran..
    *Az Oyun..
    *Pahalı oyunlar..
    *Tam anlamıyla devreye girememiş PS online sitesi
    Bunları geçtimde *Çok büyük ve kaba... mı?Ps3 kadar klas konsol varmı be görüntü açısından.Varsa yazıver bi zahmet.

arkadaşım bu Xbox360 a göre yazılmış birşey bak üstünde ne yazıyor :)

Üstünde ps3ün eksileri yazıyor.Yani ps3 ün dizaynı xboxa göre kaba diyosunNeyse senin düşüncen saygı duyuyorum,ben görüşümü belirttim sadece.

olmazmı

/>

kim ne derse desin en kibar, en zarif, en narin, en göze hoş gelen konsol dizaynı ps2 ye aittir. benim zevkime göre tabiki

Düşüncene saygı duyuyorum fakat bence Xbox360 daha zarif bir görüntü sergiliyor... neyse zevkler ve renkler tartışılmaz :)

• quote:

ps3 malzeme kalitesi ve kendine has oyunları hariç her yönden xboxın gerisinde ondan dolayıda satışları geriden gelmektedir.xbox360da jasper çıkalı 3k olayına rastlanmadı.Oyuna dünyanın parasını verip oynamaktansa 3k korkusuyla oynamak daha zevkli ki bence ben 15 tane oyun bitirdim benim makine kendini kurtardı zaten bundan sonra oynayacakalrım benim karım oluyor.

Ps3 Atasözleri ; "ayıyım param var,ama orjinalim.onlinedan korkmam 3kdan korktuğum kadar".
    "Mısırımı patlatır ,geçerim 1080 moda..izlerim bluray film ,sallarım camları optik çıkışla."
    "%100 orjinalim yoktur taklitim,paranı alır ama hizmetide veririm,üstelik garantiliyim.
  • quote:

Çok büyük ve kaba...

ahahahah günün gafı
  • makinayı nerden aldın hocam?
    quote:

Orijinalden alıntı: jojokel

quote:

Aynen katılıyorum.Ayrıca hiçde korkarak oynamıyorum.Gayet güzel çalışıyor.10. ay oldu daha bir tek takılma görmedim.Bozulursa da veririm tamire.Kaç tane oyun aldım xbox'a.Hepsi orijinal olsa 1500 TL'den fazla sırf oyun parası vermiş olacaktım.

• o makina ondan iyidir, bu makine onu döver tartışmalarının kimseye faydası yok. oyununuzu oynayın kardeşim yav.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.