Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal kutusunda Satılık veya Takaslık Rainbox 6 Vegas ve Ghost Recon 2. Ghost Recon 2 nin kitapçığı var Rainbonw 6 Vegasın yok. Her ikisi de tertemizdir.
  • morfoz
    sen bu oyunları oynuyormusun yahu allah aşkına yoksa ticaretinemi başladın anlamadım hergün yeni bir oyun ne iş
  • elimde 2 oyun var

1- Call of Duty 4 = Sadece Uncharted ya da Burnout ile takas olacaktır.
    2-NFS Pro Street = GT 5 Prologue, Uncharted ya da Burnout ile takas olabilir. tekliflerinizi bekliyorum.
  • ne o yav cod 4 ü bırakıyormusun yoksa
    quote:

Orjinalden alıntı: ibolution2

elimde 2 oyun var

1- Call of Duty 4 = Sadece Uncharted ya da Burnout ile takas olacaktır.
    2-NFS Pro Street = GT 5 Prologue, Uncharted ya da Burnout ile takas olabilir. tekliflerinizi bekliyorum.
  • yok ya şu vereceğim arkadaşın, rica etti ben de ilgilenirim dedim. Aslında 2-3 gündür şu pingleri gördükten sonra bırakmam lazım ama seviyorum şerefsiz oyunu
  • hımmmm iyi o zaman,ping işi de öyle böyle idare edeceğiz işte
  • Sinan;

Oyunları alıyorum eğer beğenirsem oynamaya devam ediyorum. Beğenmezsem hemen satıyorum ya da takas yapıp elden çıkarıyorum. Filmlerde yaptığım gibi illa aldım diye bir oyunu bitirmeye çalışmıyorum. Zaten zamanım kısıtlı bir de çıkan her oyunu muhakkak denemek istiyorum. Örneğin daha 1 ya da 2 gün çıkmasına rağmen The Clubı aldım. izmire döndüğüm zaman takacağım ve 1 saat içinde devam edip etmeyeceğime karar vereceğim. Beğenmezsem en son çıkan oyun olmuş hiç farketmiyor bana. Takslarda genellikle 10 lira civarında zarar etmiş oluyorum ama o da en azından oyunu denedim ve gördüm dediğim için fark etmiyor. Ayrıca devamlı yurt dışına gidip geldiğim için bazı arkadaşlar oyun istiyorlar onları da onlara getiriyorum ama insanlar bir şekilde satın almak yerine takas istedikleri için onların yerine de takasa yardımcı oluyorum. Anlayacağın sponspor gibi çalışıyorum.

Ama dediğin gibi yakında izmirde morfoz elektroniği görürsen ben de şaşırmam Ama istanbuldaki gibi her oyun takasından 25-30 ytl arası para almam . Insanlar yanlış anlayabilir öyle bir şey yok sadece şaka

Hem Forzadan neyim eksik. Ondan fazla oyunum olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 17 Şubat 2008; 21:33:51 >

• COD4 VE ASSIANS CREED VAR UT3 VE Burnout Paradise İLE TAKASLAYABİLİRİM ..... İLGİLENEN ARKADAŞLAR PM ATSINLAR varmı hareket
  • Doktor, ne çabuk sıkıldın oyundan? yeni almadık mı daha sana onu?
  • morfoz
    anladım dostum yav merak ettim bu adam oyunları oynuyor mu yiyor mu diye
    aç yahu bi elektronikçi ne olacak bu arada hep dışarı gidip geliyorsun ajanmısın sen
  • Kutulu Kitapçıklı Nba Live 08 aradığım oyun Nba 2k8 takas etmek isteyenler varsa bekliyorum
  • Arkadaşlar çok Temiz Uncharted Kutulu Kitapçıklı satılıktır.75 Ytl.
  • @pmanager CoD 4 ile takas yapar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

morfoz
    anladım dostum yav merak ettim bu adam oyunları oynuyor mu yiyor mu diye
    aç yahu bi elektronikçi ne olacak bu arada hep dışarı gidip geliyorsun ajanmısın sen

Ahh be abiciğim keşke ajan olsak

Yurt dışı bağlantılı bir proje var o projenin müdürüyüm. Arkadaşlarla beraber devamlı gidip geliyoruz. Anlayacağın ayın yarısı yurt dışında yarısı da izmirde geçiyor. Şu ana kadar forumda forza,laquendi, ibolution 2 ile takas yaparak tanıştık. Altek ve berhansoyluda kordona geldiği için tanışmıştık. Günün birinde seninle de takas yaparız ya da içeriz tanışırız.

Forza;

Yap bir kordon planı da içmeye gidelim. Hep ps3 konuşcak değiliz ya. Biraz da kızlardan, izmir melteminden, balıktan ve rakıdan konuşalım. Yalnız unutma benim gidiş gelişler sınırlı 17:30 da buluşurum 19:00 da kaçarım. Ne de olsa hanım bizi topa tutar.

• Morfoz dostum banda bi nba2k8 ayarlarmısın elimde kutulu kitapçıklı nba live 08 var 2k8 oynamak istiyorum
  • Jakin;

Bir yerde görürsem sana mutlaka haber veririm. Yalnız NBA08 ile NBA live 08 arasındaki fark tam nedir?Bir de sendeki oyunun bölge kodu nedir ve kitapçık ve kutu durumunu söyle ki bulduğumuzda hızlı hareket edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 18 Şubat 2008; 21:43:05 >
  • ya arkadaşlar şu izmire geldiğimde beraber içelim, ama karşıyakada bakarsınız bu sinan kılçığınıda getiririm, gözü memleket görsün
  • Maşallah, İzmir takas grubu coşmuş, İzmir'e taşınalım en iyisi
  • Oooo taşlar birikmiş arkadaşlar...

@morfoz

Baba ne alıp veremediğin var benimle...:)
    Buldun garibanı saydır bakalım. Altı üstü 10 tane var yahu, seninki dediğin gibi yakında meslek olacak Altek esnaf sanatkar odasını kaydını yapsın artık senin.Bak bak bir de ekliyor imzasına durmadan yavaşşş gel yer kalmadı bak ona göre...

Birde proje demişsin olm ben hanımın projelerinden bıktım artık arkadaşlardan da duyuyorum aynılarını sayın proje (ksiyon) müdürüm.

Rakı-balık mı ? organize oluruz kolay da 1.5 saatte mezelerden sıra gelmez....Topa tutulma konusunu halletmedin mi daha ben baya ilerledim. (Yağmur&Dolu)... Yalnız aman diyeyim daha normal havalarda gerçekleştirip daha genel hale getirelim bu sefer, bakarsın Sinan' da, Hakan' da gelir daha keyifli olur.

Neyse ben sana mani olmayayım malum oyun falan arıyorsundur sen yine benim 30 adete ulaşan medya sayısına sahip 360' a cevap verebilmek için....

Bye....

• quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

ya arkadaşlar şu izmire geldiğimde beraber içelim, ama karşıyakada bakarsınız bu sinan kılçığınıda getiririm, gözü memleket görsün

Başkan bey bekleriz tabi, yalnız adam sana güvenip nasıl gelecek. Biz davet etseydik.....
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.