Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: devilsemo

Maşallah, İzmir takas grubu coşmuş, İzmir'e taşınalım en iyisi

Arada oluyor öyle nazar değmesin.....
  • forza,
    gercekten ayarla bir rakı-balık. nasıl canım çekti bilemezsin...
    gelen gelir, topa tutulan tutulur
    yeter ki gönüller bir olsun
  • beyler küçük bir yanlıs anlasılma...
    kırmayın birbirinizi.
  • İlk tartışma da oldu böylelikle...Belli ki bir yanlış anlama var arkadaşlar. Ya da benim anladığım bu şekilde.....

Yahu tam rakı-balık dedik ne oldu...

@eloir

Topu tüfeği boşverelim abi haklısın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş
    Yahu tam rakı-balık dedik ne oldu...

@eloir

Topu tüfeği boşverelim abi haklısın....

HEY GIDININ EFFESI......

yürü be forza kim tutar seni.
    kordonboyu iyi mi????
  • Ohooo 30 + nın şubesi açılmış burada ya.

SİNAN
    bir de bana diyorsun yok hatun şöyle yarcak kafanı bilmem ne diye.Sen önce morfozla uğraş.Sonra bana sıra gelir.Baksana adam 1 saattne fazla vakit ayıramıyor.

Forza

Biz Allah bilir bi daha ne zaman buluşuruz.Bak buraya yazıyorum.Demedi deme.

Keşke İstanbullular da gelse de kim kılıbıkmış kim değilmiş göstersem BAZI KİŞİLERE.Sözüm meclisten dışarı SİNANKAAN nickli kıymetli bir arkadaşımızdır kendisi.Ayrıca da kendinden başka herkesin nickine düşman bir zattır muhterem.
  • Abi havalar biraz düzelsin önce tabiiki yine tekrarlarız... Bir de ne efesi gözünü seveyim. 1999 yılından beri yavru kediyim ben....
  • tamamdır, gerginlik sona erdi, mesajlar silindi(ufak bir tartışma olmuştu, bunu üstteki bazı mesajlar havada kalmasın diye yazıyorum)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berhansoylu

tamamdır, gerginlik sona erdi, mesajlar silindi(ufak bir tartışma olmuştu, bunu üstteki bazı mesajlar havada kalmasın diye yazıyorum)...

• quote:

Orjinalden alıntı: WIZARD of WOR

Ohooo 30 + nın şubesi açılmış burada ya.

SİNAN
    bir de bana diyorsun yok hatun şöyle yarcak kafanı bilmem ne diye.Sen önce morfozla uğraş.Sonra bana sıra gelir.Baksana adam 1 saattne fazla vakit ayıramıyor.

Forza

Biz Allah bilir bi daha ne zaman buluşuruz.Bak buraya yazıyorum.Demedi deme.

Keşke İstanbullular da gelse de kim kılıbıkmış kim değilmiş göstersem BAZI KİŞİLERE.Sözüm meclisten dışarı SİNANKAAN nickli kıymetli bir arkadaşımızdır kendisi.Ayrıca da kendinden başka herkesin nickine düşman bir zattır muhterem.

bu arada buluşma neyin olursa psp kadar bir nazar boncuğu alcam, takarsın ps3 e.... noldu sağlam gibi di mi şimdilik?

• 99 yılını bilemem de, evet 1 aydır şöminenin (gitarın mı deseydim) başındaki, huriler tarafından beslenen, besili kedi....
  • Evet hocam şu anda gayet normal gibi.Ama dediğim gibi yarına sağ çıkacak mı bakalım.

Ben böyle şeylere karşı aşırı bir titizliğe sahibim işte.Ne yapayım.Benim yapım böyle.Forza nın da dediği gibi sakına göze çöp batar hesabı işte.Zaten zar zor almışım aleti.Daha bir ay olmadan böyle olunca ister istemez kasıldım.Çok da uzattım mevzuyu farkındayım.Daha fazla uzatmayacağım.Ekstrabir şey olursa zaten görüşüyoruz Forza ve seninle.
  • Hakikatten güldüm. Ne izinmiş yahu.... Yalnız şu hurileri bir biz göremedik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WIZARD of WOR

Evet hocam şu anda gayet normal gibi.Ama dediğim gibi yarına sağ çıkacak mı bakalım.

Ben böyle şeylere karşı aşırı bir titizliğe sahibim işte.Ne yapayım.Benim yapım böyle.Forza nın da dediği gibi sakına göze çöp batar hesabı işte.Zaten zar zor almışım aleti.Daha bir ay olmadan böyle olunca ister istemez kasıldım.Çok da uzattım mevzuyu farkındayım.Daha fazla uzatmayacağım.Ekstrabir şey olursa zaten görüşüyoruz Forza ve seninle.

Gündeme özel arak espriiii

****Altek...! PS3 alma bozuk çıkacak...

****S K A N D A L

trank....kapatır....

YA DA:

*****Anne PS3 üm Belçika' ya taşınıyor...

*****Ay çok uzak......

Affola,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 18 Şubat 2008; 23:30:04 >

• Arak marak abi.İyi araklamışın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morfoz

Jakin;

Bir yerde görürsem sana mutlaka haber veririm. Yalnız NBA08 ile NBA live 08 arasındaki fark tam nedir?Bir de sendeki oyunun bölge kodu nedir ve kitapçık ve kutu durumunu söyle ki bulduğumuzda hızlı hareket edelim.

Nba Live 2008 bu 08 değil arlarındaki fark Nba Live 2008 daha iyi olması Kutusu Kitapçığı(game Guide)2 kitapçık var içinde Pırıl Pırıl bölge 3 Bulursan çok sevinirim. Bunu bitirdim bütün herşeyi açtım şimdi 2k8 merak ediyorum =) tertemiz sıfır gibi pırıl pırıl

• Forza;

Sana takılmasam kime takılacağım abi. Baktım herkes uyuyor bak sana bir takıldım forum çoştu valla.

3 saatliğine poker oynamaya gittim ve geldiğimde konu 1 sayfa ilerlemiş bile. Hep takas takas gına geldi ps3 den . Artık oyun falan aramayacağım yeter diyorum ama elim yine gidiyor valla cüzdana. Hedef oyunların olduğu yeri 4 satır yapmak. Feza ve Havuz elektronik bile kıskanacak bendeki envanteri

@Altek;

1 saat değil 1.5 saat izin alabiliyorum. Yarım saat deme benim için çok büyük zaman . Her erkek maço doğar ama kılıbık ölür. Karımdan korkmayan diyen erkek varsa 3 defa düşünürüm

• Jakin;

Bak Istanbul Şişliden dan birisi NBA2K8 takası yapıyormuş. 0555 828 44 81 e msj atabilirmişsin. Hadi sana kolay gelsin ve umarım takasını yaparsın.

Aman Sinan duymasın yine ajansın diyecek bana.

@Devilsemo;

Seni aramızda görmek güzel bir şey. Sizin orası çoşunca bende oraya takılmıştım. Yalnız sana hala çatlak olmayan bir kutu borcum var unuttum zannetme. Hala çatlak kutuyu gönderip sağlam kutu alabilirsin.
  • abi uzunca oturup konuşabileceğimiz bir toplantı düzenleme olanağı yok mu? hani 1,5 saatten fazla olsun diyorum?

hah buldum pikniğe gidelim... :D
  • yav ne muhabbet dönmüş ya kaçırdık valla
    izmir olayına gelince geliriz hakanla benim için sorun yok o benden korksun
    bu arada hakikaten bu izmirli arkadaşlarda bir light lık durumu var
    (bu arada bu tarrtışma mevzuu neydi yav çatladım burda meraktan)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.