Şimdi Ara

PS3 KAFE AÇICAM -I- YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ölü yatırım

Hocam bu işi yaptınız mı bildiğiniz bişey varsa paylaşırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ölü yatırım

Hocam bu işi yaptınız mı bildiğiniz bişey varsa paylaşırmısınız?

Yapmadım, kendi fikrim bu benim.Ya üniversite/lise yanında kaliteli yer açacaksınız ya da hiç bulaşmayacaksınız şu sıralarda.Ama Ps4 çıktığı zaman olur, şu anda potansiyeli yok.Tabi siz bilirsiniz.
  • Mümkünse lise ye falan yakın olsun müşteri eksik olmaz . Koltuklar rahat ama çok gömülüp gitmeyek biçimde olursa iyi olur bide kolların pillerini sürekli değiştirin
  • Eskişehir gibi nüfusunun çogunu ögrencilerin oluşturdugu ve ufak biyerde yapsaydınız çok ciddi paralar kazanabilirdiniz.
    Kıytırık cafeler bile iyi para kazanıyorlar.

Bence en önemlisi mekan büyükse odalar yapın 3-4 tane. Topluca gelenler için. Fiyatınıda 1-1.5 lira fazla yaparsınız oranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Eskişehir gibi nüfusunun çogunu ögrencilerin oluşturdugu ve ufak biyerde yapsaydınız çok ciddi paralar kazanabilirdiniz.

Bence en önemlisi mekan büyükse odalar yapın 3-4 tane. Topluca gelenler için. Fiyatınıda 1-1.5 lira fazla yaparsınız oranın.

Hocam kirası uygun büyük bir dükkan bulursam kırmızı dekorlu mdf bölmeli 2-3 oda düşünüyorum 2 oyuncu koltuğu ve yanında da 2-3 tanede misafir koltuğu koyabilirim. ücret olarak ise aklımda saatlik 1.5-2 Tl gibi bir rakam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live `

Mümkünse lise ye falan yakın olsun müşteri eksik olmaz . Koltuklar rahat ama çok gömülüp gitmeyek biçimde olursa iyi olur bide kolların pillerini sürekli değiştirin

Hocam bende lise veya üniverste yakınlarını planlıyorum umarım uygun bir dükkan bulurum. Koltuk olarak Armut koltuk rahatlığında çift koltuk arıyorum. Kolları ise muhtemelen kablolu yaparım. (sinyaller karışmasın diye)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

patlamış mısır işini hiç yapmayın derim kollar,koltuklar vb yağdan geçilmez

Haklısınız hocam Önceleri patlamış mısır işi bana cazip geldi ama sonra düşününce temizlik konusunda sıkıntı yaratır diye düşünmeye başladım. Limonata yanında da başka bişeyleri ikram olarak düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal Playstation Cafe

sağolasın :) şuan için resimleyebilecek ekipmanım yok ancak ankarada bulunupda bu konular hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar varsahttp://www.facebook.com/FatalPlaystationCafe cafemin adresi bu sayfada yazıyor kapım her zaman açık gelin çayımı kahvemi için muhabbet edelim ve öğrenmek istediklerinizi öğrenin bu iş hakkında :)

Hocam verdiğiniz adreste sıkıntı var galiba giremedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Eskişehir gibi nüfusunun çogunu ögrencilerin oluşturdugu ve ufak biyerde yapsaydınız çok ciddi paralar kazanabilirdiniz.

Aynen öyle. Katılıyorum. Bizim geçitin orada bi Ps3 kafesi var hep sorun çıkartıyor ama müşteri eksik olmuyor.
  • en önemlisi mekan izmir kücükparktakiler fena iş yapmıyor.bizim eniştenin bornovada ufak bir semtte kafesi var oda aslında iyi kazanıyor.ama kol tamirini kendin yapabilirsen kar yaparsın eger her tamirciye gidersen batarsın.enişte bütün ps1-2-3 kolları her türlü yapıyor.ama bi yere kadar oyundan cok kol gidiyor.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bir PS3 Kafe açmayı düşünüyorum fakat bu konuda pek bir tecrübem yok, Fazla bir bütçem de yok en az maliyetle en iyi sonucu almak istiyorum.
    1)Bu işin püf noktaları nelerdir. Hangi ps3 ve lcd yi almalı? hangi oyunları? Ne tür koltuklar almalı? Dekor nasıl olmalı?
    2) Müşteriler için ekstra neler yapabilirim (Hizmet yada promosyon vs)
    3)İlk madde de saydıklarımın birim fiyatları nelerdir en uygun nereden temin edebilirim ? Şimdilik izmirdeyim ilham alabilceğim bildiğiniz PS3 Kafeler var mı?
    4)Bu işi yapmak için ne tür belgeler hazırlamamız lazım nerelere başvurmamız lazım vergi levhası vs?

Daha önce bu işi yapan yada şuan yapmakta olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Birde benim gördügüm eski apartmanları 2-3 katlı kafe yapanlar var. evin her odasına 1 tane ps3 ve kocaman koltuk koymuşlar içeride sigara içilebiliyor falan filan. Ücreti biraz pahalıydı 5 lira gibi ama deger :)

Hatta bu dedigim yerde bikere evden atılınca gece uyumuştum Sabaha kadar açıktı zaten. Bi makine kiralayıp sabaha kadar uyudum verdim parası neyede sabah

• arkadaş açmayın şu yerleri ya resmen zombi yetiştirme yerş gibi bişey. Bi akşam ankara bahçelide bir fotokopi çektirmem lazımdı girdim birine zaten her taraf loş ışık kasada kimse yok tam 20 cm önümde malozlar oturmuşlar pes oynuyolar adamlara hemde sahibine hani duyarsa diye kimse yokmu sahibi nerde buranın diyorum. O önümdeki iki mongol la bunu kim diyor bu bağran kim diye dönüp bakmadılar. Bu kadar rezalet kepaze yer olmaz. Bir ara milleti kantır mantır diye yediler şimdiki aklı evveleride böyle yiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

Bizim Mersinde Ps salonumuz var ps2 ps3 var..
    16 masa pc dolap, evraklar falan, derken 4500 falan tutmuş...
    çok masraflı ve çekilmeyen bir iş.. hergün müşterilerin derdini çekiyoruz. yok kol bozuk yok ekran kötü yok koltuğum çökmüş. hep bahane
    haftada bir buraya birileri PS cafe açacam diyip yardım istiyor ustam işi anlatınca vazgeçiyorlar

Nerde ismi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatal Playstation Cafe

sağolasın :) şuan için resimleyebilecek ekipmanım yok ancak ankarada bulunupda bu konular hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar varsahttp://www.facebook.com/FatalPlaystationCafe cafemin adresi bu sayfada yazıyor kapım her zaman açık gelin çayımı kahvemi için muhabbet edelim ve öğrenmek istediklerinizi öğrenin bu iş hakkında :)

Hocam verdiğiniz adreste sıkıntı var galiba giremedim :(

ilgilenmediğim için yayından kalkmış helhalde şimdi tekrar yayınladım.

• ps cafecilik ayağa düştü her önüne gelen açmaya başladı doğal olarak bişey kazanamaz olduk açın da görün neler olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

ps cafecilik ayağa düştü her önüne gelen açmaya başladı doğal olarak bişey kazanamaz olduk açın da görün neler olacak :)

PS4 çıkınca belki biraz canlanma olur
  • hocam sana şunu söyleyebilirim PS4 eğer ertelenmez ve bu sene çıkarsa gerçekten biraz daha bekle ps4 cafe aç sağlam rağbet görürsün.
  • Hocam okula yakin olsun icini nasil yaparsan yap tutar orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Hocam okula yakin olsun icini nasil yaparsan yap tutar orası

Bende artık öyle düşünüyorum hocam, Zaten Ps3 kafelerin sayısıda azaldı. bazıları kapattı Ps4 çıkınca bu boşluğu ben doldurmaya çalışacam umarım fiyatı 1200 lirayı geçmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Hocam okula yakin olsun icini nasil yaparsan yap tutar orası

Bende artık öyle düşünüyorum hocam, Zaten Ps3 kafelerin sayısıda azaldı. bazıları kapattı Ps4 çıkınca bu boşluğu ben doldurmaya çalışacam umarım fiyatı 1200 lirayı geçmez.

Neyin fiyatı 1200 lirayı geçmez demek istedin acaba? Yoksa 12000 lira mı demek istedin? 1200 liraya iki tane ps4 alamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.