Şimdi Ara

PS3 KAFE AÇICAM -I- YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Litminov

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Hocam okula yakin olsun icini nasil yaparsan yap tutar orası

Bende artık öyle düşünüyorum hocam, Zaten Ps3 kafelerin sayısıda azaldı. bazıları kapattı Ps4 çıkınca bu boşluğu ben doldurmaya çalışacam umarım fiyatı 1200 lirayı geçmez.

Neyin fiyatı 1200 lirayı geçmez demek istedin acaba? Yoksa 12000 lira mı demek istedin? 1200 liraya iki tane ps4 alamazsın.

Ps4 lerin fiyatı hocam Şuanda ps3 600 lira ps4 te 1200 lirayı geçerse ayıp eder

• Bu işin aletle makinayla fazla bi alakası yok ama tavsiye olarak tavanı yüksek beyaz boyalı soğuk bi ortam olmasın sıcak bi ortam olsun birde kendini ispat etmeye çalışan her ortama giren cıvık tipelere saygı gösterir ara sıra para almaz ikramlarda bulunursan yani bu tiplerde bizim mekan anlayışı oluşturursan mekanın boşalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Hocam okula yakin olsun icini nasil yaparsan yap tutar orası

Bende artık öyle düşünüyorum hocam, Zaten Ps3 kafelerin sayısıda azaldı. bazıları kapattı Ps4 çıkınca bu boşluğu ben doldurmaya çalışacam umarım fiyatı 1200 lirayı geçmez.

Neyin fiyatı 1200 lirayı geçmez demek istedin acaba? Yoksa 12000 lira mı demek istedin? 1200 liraya iki tane ps4 alamazsın.

Ps4 lerin fiyatı hocam Şuanda ps3 600 lira ps4 te 1200 lirayı geçerse ayıp eder

1200 lirayı geçmez benim de tahminim ama 1200 liraya da iki tane ps4 almak imkansız bence..

Edit: ben çok yanlış anlamışım ya pardon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 26 Mart 2013; 16:03:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4 uzun sürmezde çıkar inş Bu arada led tv düşürmeye çalışasayım uygun fiyattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Fatal Playstation Cafe

eyw kardeşim açıkcası benim bir felsefem var :) ben okulumu okul 1.siyken bıraktım. ve asıl paranın ticarette olduğunu düşünüyorum. şuan okuyan toplumumuz 2 amaç uğruna okuyor 1.si kariyer için yani rahat bir yaşam sürmek için iyi paralar kazanmak için 2.si ise kendini geliştirmek daha çok bilgi sahibi olmak için ben bu amaçların 2sinin de yanlış olduğu düşüncesindeyim benim için okuması gereken insanlar sadece kafasını çalıştıramayanlardır. eğer kafanız çalışıyorsa okumayın derim çünkü kariyer için yüksek mevlalar kazanmak için okuyan arkadaşlar üniversiteden 24-25 yaşında mevzun olduğunuzda mutlaka gerek özel sektör gerek devlet birinin altında çalışmak zorundasınız ve birisinin altında çalışan insan kendini değil çalıştığı insanı zengin eder. dünyanın ilk 5 zengin adamının hayatını araştırırsanız farkediceksiniz ki çoğu üniversite terk en büyük en kaliteli üniversiteleri kazanmışlar ama okulu bitirmeden ayrılıp ticarete girmişlerdir. gelelim 2. amaca kendini geliştirmek için okuyan arkadaşlara da bir sözüm var bilgiyi elde etmenin yolu okumak değildir. okulda sizin kafanızın içine bilgiyi sokmazlar size sadece bilgiyi elde etmenin yolunu öğretirler yani kafanızı çalıştırmayı öğretirler eğer bir insan kafasını çalıştırmayı biliyorsa bilgiyi her türlü elde eder matamatik formülleri fizik formulleri bunların hiç biri benim umrumda değil benim için önemli olan hayata değer bilgiler nasıl yaşanması gerektiği insan psikolojisi vsvs ve bunları da yaşıyarak düşe kalka çok iyi bir şekilde öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. bunlar benim düşüncelerim nasıl olsa doğru ya da yanlış diye bir şey yok sadece popüler fikirler var bu da benim fikrim :) ayrıca belirtmeliyim ki ben okumadım yani üniversite mevzunu birisi değilim ama benim daha çok para kazanmam için benim işlerimi kolaylaştırmak uğruna altımda çalışan üniversite mevzunu birisi var yaşıda +35 siz karar verin artık :D

aynı kafadanız birinin altında çalışıp ona kazandıracağıma,pazarda limon satarım kendim kazanırım

İşler öyle yürümüyor, okul 1. si olupda okulu bıraktıysan gerçekten çok yazık bir mühendis veya doktor ile bir ps3 çalışanı asla bir tutulmaz ps3 bugün var yarın yok

• Küçük bir yerde açmalısın(ps3 sahibi az olsun diye
    Her şeyin en yenisini al ki cahil bebeler harikaymış gibi gelsinler
    Başta ucuzlat fiyatları ayakları alışsın
    Çok bakımlı bir yer olsun öyle herkes giremesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberl

Küçük bir yerde açmalısın(ps3 sahibi az olsun diye
    Her şeyin en yenisini al ki cahil bebeler harikaymış gibi gelsinler
    Başta ucuzlat fiyatları ayakları alışsın
    Çok bakımlı bir yer olsun öyle herkes giremesin

Evet bu konuda yeni yetme bebelere çok iş düşüyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.