Şimdi Ara

PS3 Kafe İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşım PS3 kafe açacak. 8 tane cihaz koyacağız. Fiyat olarak 1200'ü geçmek istemiyoruz.Mümkünse 1000-1200 TL civarı sadece PS3 için kullanılacak full hd televizyon tavsiyelerinizi bekliyorum.
    100 Hz. olması çok önemli midir?
    Oyun modu gerekli midir?

• Oyle "su TVyi al" diyecek kadar bir yeni nesil TV bilgim yok ama ben de son gunlerde yaptigim arastirmaya gore sana en basta Plasma TV alma diyebilirim. LED TVlere gore neredeyse 5-6 kati elektrik tuketiyor.

Onun disinda tepkime suresine dikkat edebilirsin, dusuk rakamlar daha iyi ve gozu az yoran goruntu demektir. Eger 3Dyi de saf disi birakirsan zaten fiyatlar baya dusuyor. Fiyatlarini bilmiyorum ama Sony alman PS3'unde ureticisi oldugu icin konsola gore optimize edildigi icin daha saglikli bir goruntu alirsin ama Sony TVlerde ortalamanin uzerinde fiyatlara sahip.

Ben bir baslangic icin yol cizdim gerisi sende ve yorum yapacak arkadaslarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkntosn

Oyle "su TVyi al" diyecek kadar bir yeni nesil TV bilgim yok ama ben de son gunlerde yaptigim arastirmaya gore sana en basta Plasma TV alma diyebilirim. LED TVlere gore neredeyse 5-6 kati elektrik tuketiyor.

Onun disinda tepkime suresine dikkat edebilirsin, dusuk rakamlar daha iyi ve gozu az yoran goruntu demektir. Eger 3Dyi de saf disi birakirsan zaten fiyatlar baya dusuyor. Fiyatlarini bilmiyorum ama Sony alman PS3'unde ureticisi oldugu icin konsola gore optimize edildigi icin daha saglikli bir goruntu alirsin ama Sony TVlerde ortalamanin uzerinde fiyatlara sahip.

Ben bir baslangic icin yol cizdim gerisi sende ve yorum yapacak arkadaslarda

Teşekkürler cevabınız için. Aslında sony'de aklımızdan geçiyor ama sanki Sony fiyatlarına daha samsung/LG alınabiliyor. Ama kendi cihazına da ona göre uyumlu yapmıştır herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plasma'nın çok yeri yok artık bence.
    Tamamen şişirme geliyor hele ki 2012 yılında.

Bu aleti alırsan sorunsuz, kafan rahat işini yaparsın, servis yüzü bile görmezsin.

Öyle 50 Hz , 100 hz da değil, gayet net 400 Hz. Oyunlar için biçilmiş kaftan.Ama kampanyada şu an, kampanya bitiminde maalesef böyle ucuz ve mükemmel bir fiyata olmayacak.Ben olsam hemen alma imkanım varsa asla kaçırmazdım.

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-lcd-televizyon-42pfl4606h12/productDetails.aspx?productId=evph42pfl4606&categoryId=155051&SKU=EVPH42PFL4606

Bir diğeri de ;
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-lcd-televizyon-42pfl3007/productDetails.aspx?productId=evph42pfl3007&categoryId=155051

100 Hz. İşini çok rahat görür, 400 Hz olmasa da fiyat / performans oranında diğer üründeki kampanyanın bittiğini varsayarsak alabileceğin en iyi televizyondur.

Kafede çalıştıracağın için Samsung'daki ışık sızması sorunuyla, LGlerdeki servis sorunlarıyla uğraşma sana tavsiyemdir :)

Mantıken PS3-Sony eşleşmesi yüzünden Sony mantıklı duruyor derim ama ürünleri göre fiyatları gereksiz pahalı.

• Yazdığınız televizyonlar güzel. Özellikle indirimde olan. Değerlendireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.