Şimdi Ara

PS3 KAFE MANTIKLI CEVAPLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam koltuklar çok önemli saatlerce oturuyor insanlar herhangi bir şikayet geldimi yada siz memnunmusunuz?
    Ayrıca ufak sehpalar oluyor, yoksa bir tane olmalı her makinede.İçecekleri falan koymak için olmayan kafelerde bir şeyler içerken işkence çekiyoruz =)
    Kafe çok karanlık yada aydınlık olmamalı loş ışık herzaman en iyisidir.
    Belkide en önemli madde televizyonların ve oyuncuların sesleri diğer müşterileri rahatsız etmemeli.Bangır bangır pes oynarsa yanımdakiler, bir dakika durmam kafede mesela.Yada sürekli bağıran çağıran liseli ergen gençler, diğer müşterileri rahatsız eder, uygun bir dille o ortamı sağlayabilirseniz nezih bir yer haline gelir işyeriniz.
    Yiyecek bir şeyler yoksa tost,sandviç falan yapmak mantıklı hocam bazen oyunun en önemli yerinde mide kazınırken çıkılmıyor bir yere =)
    Ayrıca atmosfer önemli arkadaşların dediği gibi forma, poster vs. ayarlarsan iyi olur.
    Son olarakta Joysticklere önem göstermen faydalı olur dökülen kolları müşterilere veren çok buralarda.
    Hayırlı kazançlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 22 Kasım 2009; 13:24:46 >

• Hocam ben etimesgut halkını bilirim.Bende elvankentte oturuyorum.Etimesguttta Guitar Hero felan gitmez ben sana söylüyüm doğruya doğru.Sen oraya daha vurdulu kırdılı oyun bulmaya çalış bide futbol oyunun her makinaya yetecek kadar olsun.Zaten smackdownla pes-fifa doldurur orayı başka bişe oynamaz millet
  • Bizim burada bi kafe var. Adam ps3ün ücretini almıyor kol ücreti alıyor. Bir kolun saati 2lira 2 kişi gidersen 4 lira demek oluyor 3 kişi gidersen 6 lira

Sende buna benzer bi uygulama yaparak müşterilerini soyabilirsin
  • Benim olduğum yerde saati 5 lira full müşteri
    adam çay ikram ediyor bendensin diyor tabii sonra fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 22 Kasım 2009; 13:56:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Bizim burada bi kafe var. Adam ps3ün ücretini almıyor kol ücreti alıyor. Bir kolun saati 2lira 2 kişi gidersen 4 lira demek oluyor 3 kişi gidersen 6 lira

Sende buna benzer bi uygulama yaparak müşterilerini soyabilirsin

Biri kendi kolunu götürürse ne olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrolight

Benim olduğum yerde saati 5 lira full müşteri
    adam çay ikram ediyor bendensin diyor tabii sonra fiyat

Bizim burada da çay ve kahve, benim gittiğim oyun merkezinde ücretsiz,ama 5 tl gibi soygun yapmıyorlar.

• dün gittik 3 kişi 6 tl ydi adam 5 tl yaptı
  • Bende etimesgutta oturuyorum yakında gelirim
  • 3 İdeal fiyat aslında 2 düşük olmuş ama kira yok diyosan idare eder tabi seni..

Öte yandan gelen kişilerle yakından ilgilenirsen
    Koltukların rahat ise

gelen müşteriler sık sık uğramaya başlarlar..

Fiyatı yükselttiğin zaman ki bence 3 lira yapmalısın bi çay makinası al ve bu soğuk günlerde gelenlere çay ikram et emin ol ki çok faydası olacaktır.
  • Devamlı gelen müşterileri kankaya bağlarsanız, bizim bilmemne abinin cafeye gidelim diyerek arkadaşlarını getirirler, onlar da kendi arkadaşlarını derken, karınca gibi çoğalır müşteriler.. Bu yüzden, insan ilişkileriniz de iyiyse her ne kadar çoluk çocuk da olsa iyi geçinmeye bakın. Eğer mekan müsait ise, bir Guitar Hero odası yapın, 5+1 yada 7+1 ses sistemi, bir bateri, iki gitar ve bir vokal ile. 2 adet (farklı çeşit) de guitar hero oyunu bulundurun. İstanbulda kadıköy de, 4 kişi 2-2.5 saat kişi başı 10 lira veriyoruz, içimiz de acımıyor valla Guitar Hero ya. Muhteşem bir oyun.

Bir de, aletler hakkında tüm bilgiye sahip olun. Oyun takıldığında cihaza reset atmaktan başka birşey bilmeyen cafe sahipleri kadar sinir bozucu birşey yoktur. Bilen bilir, istanbul kadıköy deki adeks de, her katın bir sorumlusu vardır, bunlar sipariş alır (ki internet cafenin aşçısı hazırlar siparişleri, tiramisudan klas makarnalara kadar var) ve herhangi bir sorun çıktığında 30 sn içinde çözer. Bu nedenle, diğer internet cafelerden daha pahalı olmasına karşın, sadece adekse gideriz, çünkü diğer rastgele bir cafede sorun çıktı mı yarım saatin parasını boşa verirken, burada 30 sn içinde sorununuz çözülüyor. Siz de bu ortamı mutlaka sağlamalısınız kanımca. Her ne kadar PS3 ler bilgisayarlar kadar sorun çıkarmasa da, gerektiğinde yardımcı olabilmelisiniz.

• çocuklara kardeşim gibilerinden hitap etmeni öneririm ben de. cafeye posterler, çakma da olsa futbol formaları asarsan falan iyi olur ambiyans açısından. mümkünse bazı ps3lerin etrafını böyle duvar gibi şeylerle kapatarak loca gibi bir ortam yaratabilirsin mesela. 50kr fark alarak örneğin. bunun gibi yaratıcı fikirler iyi olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

çocuklara kardeşim gibilerinden hitap etmeni öneririm ben de. cafeye posterler, çakma da olsa futbol formaları asarsan falan iyi olur ambiyans açısından. mümkünse bazı ps3lerin etrafını böyle duvar gibi şeylerle kapatarak loca gibi bir ortam yaratabilirsin mesela. 50kr fark alarak örneğin. bunun gibi yaratıcı fikirler iyi olur diye düşünüyorum

Evet kardeşim güzel oluyor.Ama "kaardeşim" tarzında değilde "gel kardeşim şuraya otur" tarzında.Bizim salon hocası hep bu tarzda konuşur çok iyi bir insandır.
  • motosiklet almak için köşeye attığım 6000 tl civarında para var. ve aileden de destek alabilirim. evimin altı garaj ama burayı da dükkana çevirebilirim. 115 m2 alanım olabilir. ve ilköğretim okuluna yakın, iyi bir muhitte. aklıma takılan şey oyunlar. bazen kafelerde görüyorum. bazı çocuklar sormadan güzelim bluerayleri çıkarıp mahvediyor oyun masrafları cabası. oyunlar çok pahalı. acaba xbox cafe açsam tutar mı? yine pes vs ayarlayabilirim. hoş kendime dahi almaya cesaret edemediğim xboxlar da 3k riski hala devam ediyor mu? yoksa alıp hepsi elimdemi patlar? soğutma ile çalıştırabilirmiyim sorunsuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.