Şimdi Ara

PS3 KONSOL OLAYINDA ZIRVEDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet bencede bu konu kapansin cunki adamlarin niyeti belli birileri bisey desede bizde laf soksak diye bekliyolar ben hicbirseyi kotulemedim bana laf atanlarin cogu eminim ne x box oynadi ne ps3 ama lafi sokuyo iste ben ikisinide oynadim ve fikrimi soyledim nedir bu saldirganlik anlamiyorum katilirsin yada katilmazsin terbiyesizligin anlami yok bana bu ps 3 oynadim diyen bi desin bakalim nerde oynamislar herkez oynadim diyo nerden buldun da oynadin hayret bisey bu konu hakkindada baska bi laf edmiyecegim taki bana biri laf sokmaya kalkana kadar yeter yaw
  • reyting yapacak başlıklar rehberi
    dh yayınevinden 234 sayfa 1. Hamur kağıda basım
    sadece 4.90 YTL ye
  • keskin 12345 bence daha fazla uzatma.Bu tür değerlendirmeleri yapmak için önüne gelen konu açarsa forum diye birşey kalmaz.Tabi bunu yapan ilk sen değilsin ama ilk uyarılan da değilsin.
    Ps3 grafik olarak değerlendirilmek için çok erken.Şu anda grafik olarak açık ara önde olan xbox 360dır.Bu sene sonuna kadar çıkacak oyunlarla oturup ciddi bir karşılaştırma yapabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

@keskin bunları tekrar tekrar belirtmenin özellikle başlık açarak fazla bir artısı yok, PS3'ün teknik özelliklerinin yazılı olduğu başlıklar altında fikir ve düşüncelerini paylaşmaya veya bilgilendirme maksatlı haberler için başlık açmaya özen göster. Çünkü bu gibi başlık ve içerikler üyeler arasında tartışmadan başka birşeye sebep olmuyor, hepimiz fikirlerimizi belirtmek için başlık açtığımızı düşünebiliyormusun nasıl bir kirlilik olur buradaki kıdemli üyeleri takip edersen foruma haber taşıdıklarını ve bunun üzerine tartışdıklarını görüceksindir, sana verilen tepkinin sebebi bundandır. Tüm mesajını büyük harf yazmakta forum kurallarına aykırı satır başlarında büyük gerisi küçük harflerle yazım kurallarına uygun yazarsanda mesajın okunur.

+1

Bu müthiş konu kapanmadan yetiştim, ne güzel.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.