BEN x box360 ve playstation3 u bizzat gordum ikiside harika ama ps3 yine onde grafikler kendini apacik gosteriyo ama soylediklerimden kimse x box kotu anlami cikarmasin oda cok basarili
yine gereksiz bir başlık
......bu saçma başlığa ...
Arkadaşım, yanlış anlama ama artık cidden bu durum sıkmaya başladı, yani öyle böyle değil, sırf bu yüzden forumda tartışma çıkıyor yani bu fikirleriniz için konu açmamanızı öneriyorum
Forumumuzu temiz tutalım
hangi oyunu daha iyi grafikler apaçık öndeymiş gears of war u görmedin heralde sen.
quote:
Orjinalden alıntı: keskin 12345
BEN x box360 ve playstation3 u bizzat gordum ikiside harika ama ps3 yine onde grafikler kendini apacik gosteriyo ama soylediklerimden kimse x box kotu anlami cikarmasin oda cok basarili
Hem de çok...
Bu konu yüzünden kimbilir şu ana kadar kaç kişi banlandı forumdan...
BIRINCISI KONU BASLIGI AYNI ZAMANDA BENIM KISISEL FIKRIM BUNU ACIKLAMAYA HAKKIM VAR IKINCISI BEN SADECE SENIN GIBI TEK BIR OYUN UZERINDEN KONUSMUYORUM GENELLEME YAPIYORUM TABIKI BAZI X BOX OYUNLARI DAHA BASARILI OLABILIR AMA BEN TUM OYUN ARSIVINDEN YOLA CIKARAK BAHSEDIYORUM USTELIK TEKNIK OZELLIKLERI DAHA IYI BUNU SENDE BILIYOSUN BLUE RAY GELECEGIN TEKNOLOJISIDIR ORNEGIN VIDEO ZAMANINI BI HATIRLA BETAMAX VE VHS PIYASAYA CIKTI SONRA NE OLDU BETAMAX SILINDI TABIKI X BOX SILINMEZ AMA BLUE RAY SISTEMIN OMRU COK UZUN
BIRINCISI KONU BASLIGI AYNI ZAMANDA BENIM KISISEL FIKRIM BUNU ACIKLAMAYA HAKKIM VAR IKINCISI BEN SADECE SENIN GIBI TEK BIR OYUN UZERINDEN KONUSMUYORUM GENELLEME YAPIYORUM TABIKI BAZI X BOX OYUNLARI DAHA BASARILI OLABILIR AMA BEN TUM OYUN ARSIVINDEN YOLA CIKARAK BAHSEDIYORUM USTELIK TEKNIK OZELLIKLERI DAHA IYI BUNU SENDE BILIYOSUN BLUE RAY GELECEGIN TEKNOLOJISIDIR ORNEGIN VIDEO ZAMANINI BI HATIRLA BETAMAX VE VHS PIYASAYA CIKTI SONRA NE OLDU BETAMAX SILINDI TABIKI X BOX SILINMEZ AMA BLUE RAY SISTEMIN OMRU COK UZUN
bence fazla sorlama...banlanabilirsin daha çok yenisin...
@keskin bunları tekrar tekrar belirtmenin özellikle başlık açarak fazla bir artısı yok, PS3'ün teknik özelliklerinin yazılı olduğu başlıklar altında fikir ve düşüncelerini paylaşmaya veya bilgilendirme maksatlı haberler için başlık açmaya özen göster. Çünkü bu gibi başlık ve içerikler üyeler arasında tartışmadan başka birşeye sebep olmuyor, hepimiz fikirlerimizi belirtmek için başlık açtığımızı düşünebiliyormusun nasıl bir kirlilik olur buradaki kıdemli üyeleri takip edersen foruma haber taşıdıklarını ve bunun üzerine tartışdıklarını görüceksindir, sana verilen tepkinin sebebi bundandır. Tüm mesajını büyük harf yazmakta forum kurallarına aykırı satır başlarında büyük gerisi küçük harflerle yazım kurallarına uygun yazarsanda mesajın okunur.
Anlatılanlar doğru olsa hadi neyse :))
bakin ben kimseyi kasten kizdirmaya calismiyorum ustelik buradada yeniyim cesitli hatalarim olabilir ama ben kimseye terbiyesizlik yapmadim dediginiz gibi yanlis yerde yanlis bir konu acmis olabilirim ama kotu bi niyetim yoktu acemisiyim buranin eger sizde bana biraz yol gosterirseniz cok sevinirim
Hay Xboxun da PS3 ünde Alayına turp sıkayım be
Yapma yahu hangi oyunda daha iyiymis, soylede bilelim
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
Hay Xboxun da PS3 ünde Alayına turp sıkayım be
turp sıkması zordur sen limon sık o daha kolay...
quote:
Orjinalden alıntı: wnchstr
hocam bu gece ikimizden başka kimse yok galiba forumda...
quote:
Orjinalden alıntı: VESRAP
quote:
galiba
Ama gitti
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: VESRAP
quote:
galiba
Ben Varım...
nedir bu xboxcıların ps3cülerin kavgası? mantıklı olun arkadaşım biraz adam ps3 seviyordur sana ne
aynı şekilde, adam xbox360 seviyordur sana ne aynı şeklide, adam klavyede pcsinde oynamaya bayılıyordur sana ne
böyle aptalca meseleler yüzünden alaycı laflar, hakaret etmeler insanlığa sığmaz. beğenmiyorsan kendi forumunda duracaksın. bu yüzden ps3,xbox,pc forumları var. bu tüm camiaların fanları için geçerlidir. bu meselelerden kalp kırana