Şimdi Ara

xbox 360'da kopya oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox 360 da bu kopya oyun işi nasıl olacak açıkçası ben alırsam anca kopya alabilirim orjinale gücüm yetmez

ps2'deki gibi chip felan mı takılacak acaba yoksa direk kopya dvd yide mi okuycak yoksaaa internetten oyun indiripte harddiskine mi atacaz nası olacak bilgisi olan var mı

• dedikodulara göre ilk kırılan xbox 360 oyunu call of duty 2 olmuş haydi hayırlısı
  • kirmak nasil;?backup deil dimi?baz1 forumlarda okudum millet yazmis ben halo 2 yi kopyalad1m calisti gibisinden
  • merak etmeyin yaparlar bi şekil...her işin bi çözümü vardır...netten direk hdd ye atılır en azından..
  • evet cod2 yi kırmışlar beyler
  • güzel haberler var.
  • vay anasini.kim yapmis amerikalilar mi?peki herifler niye ugrasiyorki onlarda da varmi chip kullanma olayi.kafam karisti walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

vay anasini.kim yapmis amerikalilar mi?peki herifler niye ugrasiyorki onlarda da varmi chip kullanma olayi.kafam karisti walla

oha yani amerikada olmayacakta nerde olacak
  • rusyada olabilir

bide bu chiple mi olacak yoksa direk kopya cd oluyor mu

bence direk kopya cd oluyor o yüzdende türkiyeye pazarlamıyolar eğer öyleyse süpr olur chip takmadan ne güzel oynarız artık ps3'de chip takarlar oda bozulur zamanla
  • Muhaha,
    Tabi tabi ,
    direk kopya CD'yi takıyorsun çalışıyormuş,
    Konsol'u piyasaya çıkarma telaşından kopya'ya karşı önlem almayı unutmuşlar ya ondan,
    Tabi,
    Haklısn,
  • abi dalga geçmeyin yaa ne bilim belki öyledir
  • öyle oldugunu söyleyenler var.halo 2 mesela.back up yapmis elemanlar
  • ya inşallah olur yaa hiç nöyle chip olmasın ben gider sahte olarak 10 milyonada alırım oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

ya inşallah olur yaa hiç nöyle chip olmasın ben gider sahte olarak 10 milyonada alırım oyunu

Aynen kardeş bende öle düşünüyom yalnız 10 milyon pahalı ben 5 e alırım.

Hakketen doğru mu Chip olayı olmayacakmı yani Yoksa Şakamı.!
  • herşekilde bi kopyası çıkar. 1 ay, en fazla 2 ay içinde çıkar.. Ama garanti olsun diye bi 3 ay beklenebilir
  • kopya çıkar çıkmasınada o kopyayı oynamak için chip gerekir mi biz onu merak ediyoruz yoksa direk çalıştırır mı?

birde normal xbox'da kopya oyun olayı nasıldı ??
  • xbox 360 ı büyüten yazılar yazıyosun daha xbox tan çip olaylarından haberin yok
  • biraz sabır kopya oyunlar artar.siz de fazla masraf yapmayın.demek ilk call of duty hı
  • ne alaka şimdi xbox 360'ı büyüten sözlerle xbox'ın çipi

ben xbox360'ı beyeniyorum bana kalırsa xbox kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

xbox 360 da bu kopya oyun işi nasıl olacak açıkçası ben alırsam anca kopya alabilirim orjinale gücüm yetmez

ps2'deki gibi chip felan mı takılacak acaba yoksa direk kopya dvd yide mi okuycak yoksaaa internetten oyun indiripte harddiskine mi atacaz nası olacak bilgisi olan var mı

ne olacak bu bizim halimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.