xbox 360 da bu kopya oyun işi nasıl olacak açıkçası ben alırsam anca kopya alabilirim orjinale gücüm yetmez
ps2'deki gibi chip felan mı takılacak acaba yoksa direk kopya dvd yide mi okuycak yoksaaa internetten oyun indiripte harddiskine mi atacaz nası olacak bilgisi olan var mı
dedikodulara göre ilk kırılan xbox 360 oyunu call of duty 2 olmuş haydi hayırlısı
kirmak nasil;?backup deil dimi?baz1 forumlarda okudum millet yazmis ben halo 2 yi kopyalad1m calisti gibisinden
merak etmeyin yaparlar bi şekil...her işin bi çözümü vardır...netten direk hdd ye atılır en azından..
bide bu chiple mi olacak yoksa direk kopya cd oluyor mu
bence direk kopya cd oluyor o yüzdende türkiyeye pazarlamıyolar eğer öyleyse süpr olur chip takmadan ne güzel oynarız artık ps3'de chip takarlar oda bozulur zamanla
Muhaha, Tabi tabi , direk kopya CD'yi takıyorsun çalışıyormuş, Konsol'u piyasaya çıkarma telaşından kopya'ya karşı önlem almayı unutmuşlar ya ondan, Tabi, Haklısn,
abi dalga geçmeyin yaa ne bilim belki öyledir
öyle oldugunu söyleyenler var.halo 2 mesela.back up yapmis elemanlar
ya inşallah olur yaa hiç nöyle chip olmasın ben gider sahte olarak 10 milyonada alırım oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: lzooml
ya inşallah olur yaa hiç nöyle chip olmasın ben gider sahte olarak 10 milyonada alırım oyunu
Aynen kardeş bende öle düşünüyom yalnız 10 milyon pahalı ben 5 e alırım.
Hakketen doğru mu Chip olayı olmayacakmı yani Yoksa Şakamı.!
herşekilde bi kopyası çıkar. 1 ay, en fazla 2 ay içinde çıkar.. Ama garanti olsun diye bi 3 ay beklenebilir
kopya çıkar çıkmasınada o kopyayı oynamak için chip gerekir mi biz onu merak ediyoruz yoksa direk çalıştırır mı?
birde normal xbox'da kopya oyun olayı nasıldı ??
xbox 360 ı büyüten yazılar yazıyosun daha xbox tan çip olaylarından haberin yok
biraz sabır kopya oyunlar artar.siz de fazla masraf yapmayın.demek ilk call of duty hı
ne alaka şimdi xbox 360'ı büyüten sözlerle xbox'ın çipi
ben xbox360'ı beyeniyorum bana kalırsa xbox kötü
quote:
Orjinalden alıntı: lzooml
xbox 360 da bu kopya oyun işi nasıl olacak açıkçası ben alırsam anca kopya alabilirim orjinale gücüm yetmez
ps2'deki gibi chip felan mı takılacak acaba yoksa direk kopya dvd yide mi okuycak yoksaaa internetten oyun indiripte harddiskine mi atacaz nası olacak bilgisi olan var mı
ne olacak bu bizim halimiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme