yukaridaki videolari izleyip yorum yapabilirmisiniz lutfen arada fark yokmu yoksa banami oyle geldi. galiba bir birine benzer konsollar.
ikinci linkte hata olmus asagidaki menuden bahsettigim video ya gecis yapabilirsiniz
Sonunda iki konsolun yanyana koyulduğu incelemeler çıkmaya başladı
2 konsol arasında bariz bir fark yok. Ama 2 sene sonra ne olur bilemeyiz.
bumudur yani. ps3'ün oyunlari 20gb. cikartip blue-ray'le yarattigi fark bumu oluyor.pek etkileyici bir fark yok gibi.
Yahu, bu ortak iki konsolada cikan oyunlardan nasil bir fark bekliyorsunuz anlamadim sonucta ikiside nextgen makine,birbirlerinden ayrilacagi noktalar exc oyunlar olacaktir
ya hala anlayamadınız ya arkadaşlar.. biri birinden 1 oyunda %5 bilemediniz %10 daha ii olacaktır ..bide her 2 konsola 3-4 exc oyun çıkacaktır bunun dışında herşey aynı olacaktır.olay bu başka hiçbi fark beklemeyin..
gidipte ps2 ile ps3 karşılaştırır gibi bi fark bekleyen adam hiç bulaşmasın zaten konsol işine..
arkadaslar xbox umu oynama fırsatım olmaması nedeni ile satıyorum yada laptop ile takas yapacagım isteyen 0543 8314984 numaralı telefona yada im_mortal_1986@hotmail.com adresime mesaj atsın ben savaş
bu ne şimdi?satış yerimi burası?
quote:
Orjinalden alıntı: cathedral
ya hala anlayamadınız ya arkadaşlar.. biri birinden 1 oyunda %5 bilemediniz %10 daha ii olacaktır ..bide her 2 konsola 3-4 exc oyun çıkacaktır bunun dışında herşey aynı olacaktır.olay bu başka hiçbi fark beklemeyin..
gidipte ps2 ile ps3 karşılaştırır gibi bi fark bekleyen adam hiç bulaşmasın zaten konsol işine..
çok doğru bir yorum..
Tony Hawk's P8 PS3'de fena yavaşlıyormuş. ( IGN ve Gamespot incelemeleri) Ayrıca CAll of Duty 3'de de aynı yavaşlama sorunları varmış PS3'de.
Bu arada inceleme notlarını yaziym, THP8 -Gamespot - Xbox360: 7.9 PS3: 7.3 -IGN- Xbox360: 7.8 PS3: 7.0
Call of Duty 3 -Gamespot- Xbox360: 8.8 PS3: 8.2
Bu arada Tony Hawk gayet güzel oyun ; fakat bazı eksik noktaları olduğu için düşük not almış. Kendi özel hareketini yapma yokmuş mesela. Fakat Bence Nail The Trick özelliği süper olmuş.
Call of Duty 3 gerçekten süper olmuş ekrandan yağ gibi akan grafikleri mi seyredersiniz yoksa Klavye mouse'u aratmayan kontrolleri mi? Gerçekten inanılmaz kontrolleri var COD3'ün Ayrıca herhangi bir oyunda görebileceğiniz en gerçekçi yağmur ve şimşekli bölüme sahip. Sular da mükemmel duruyor. Binalar gerçek zamanlı olarak parça parça dökülüyor. Örneğin bir evde güvende olduğunuzu sanmayın. Zira 1-2 tank mermisiyle evin iskelete dönüşdüğüne şahit olacaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: 007ybse04
Tony Hawk's P8 PS3'de fena yavaşlıyormuş. ( IGN ve Gamespot incelemeleri) Ayrıca CAll of Duty 3'de de aynı yavaşlama sorunları varmış PS3'de.
Bu arada inceleme notlarını yaziym, THP8 -Gamespot - Xbox360: 7.9 PS3: 7.3 -IGN- Xbox360: 7.8 PS3: 7.0
Call of Duty 3 -Gamespot- Xbox360: 8.8 PS3: 8.2
Bu arada Tony Hawk gayet güzel oyun ; fakat bazı eksik noktaları olduğu için düşük not almış. Kendi özel hareketini yapma yokmuş mesela. Fakat Bence Nail The Trick özelliği süper olmuş.
Call of Duty 3 gerçekten süper olmuş ekrandan yağ gibi akan grafikleri mi seyredersiniz yoksa Klavye mouse'u aratmayan kontrolleri mi? Gerçekten inanılmaz kontrolleri var COD3'ün Ayrıca herhangi bir oyunda görebileceğiniz en gerçekçi yağmur ve şimşekli bölüme sahip. Sular da mükemmel duruyor. Binalar gerçek zamanlı olarak parça parça dökülüyor. Örneğin bir evde güvende olduğunuzu sanmayın. Zira 1-2 tank mermisiyle evin iskelete dönüşdüğüne şahit olacaksınız
ooo ilker kardeş seni buralardada görmek ne güzel.
Sağolasın paşam :D
Call of Duty'de de yavaşlık oluyorsa kötü.Alet iyi olsun diye geç çıktı bu sorunlar azalır umarım.
Call Of Duty'e daha başlamadım haftasonu bitireceğim kısmetse....
ilker hosgeldin
Hoşbulduk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme