Şimdi Ara

PS3 Leptop'a Bağlama? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
34.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aknyldz

Benim Vaio Laptop'un üzerindeki sticker'da Full HD 1080 yazıyor, bu laptopun ekranının değil, sadece çıkışının Full HD olduğunu gösteriyor öyle değil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Evet o çıkışı tv ye bağlayıp lcd tv de full hd görüntü alabilirsin anlamına geliyor.

bendede vaio laptop var ve stickerda onu yazması senin laptopunun ekran kartının da çıkışında full hd olması demek senin bilgisayarında çözünürlük bölümünde 1920x1080 seçeneği varsa (muhtemelen zaten ekranda fullhd ama ben yinede yaziim) ve laptopun bu seçenekte takılmıyosa ki benimki takılmıyo ekranın bu görüntüyü kaldırıyo demektirki buda ekranının FullHD olduunu gösterir.

• ha buarada sony vaioları ps3 e bağlayabiliyorsun (sadece sony vaio için) hatta kablosuz galiba şuan araştırıyorum.
  • quote:

suan biz ps3 u sony vaio ya bagladik hdmi girisi war herseyi bagladik ama sony media centerdan ps3 un menusu cikio ama oyun gostermio sanirim game center gibi bisi olmasi gerekio nasi bulucaz bunu n asil halledebliriz acil yardim lutfen

HORTLATTMIŞSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 24 Ağustos 2010; 14:27:08 >
  • Beyler sonuç olarak laptop ekranında oynayabilir miyiz yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Beyler sonuç olarak laptop ekranında oynayabilir miyiz yani ?

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler999

quote:

Hayır

Biraz erken bir cevap oldu sanki
  • quote:

quote:

quote:

Hayır

geç olsunda güç olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

quote:

quote:

Hayır

geç olsunda güç olmasın

Haklısınız hocam.

• vaio ps3 e kablosuz bağlanıyo kılavye olarak ve görüntü olarak ayrı proğramları var vaio ya özel.
    klavye olarak kullana biliyorum görüntü olarak menüyü aktarıyor ama hiç oyun açıp denemedim kılavye cok işime yarıyor ekstra kılavye takmıyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

iki tarafıda usb olan kablolar var 6 ytl ..bence bunla pc ps3 bağlanır gibime geliyor

Biraz komik bir cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty.32

vaio ps3 e kablosuz bağlanıyo kılavye olarak ve görüntü olarak ayrı proğramları var vaio ya özel.
    klavye olarak kullana biliyorum görüntü olarak menüyü aktarıyor ama hiç oyun açıp denemedim kılavye cok işime yarıyor ekstra kılavye takmıyorum yani.

porgramın linkini atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RooTCrew

Arkadaşlar bu soruyu cahilliğime verin.Benim leptobumda hdmı giriş yeri var acaba hdmı kablo alsam ps3 ü bağlasam görüntü alabilirmiyim?

İnternetten biraz araştırırsan bulabilirsin illegal kablolar aracılığıyla ama uzun iş sen TV 'de oynamaya devam et bence

• Evet ben bu sekilde baglayip oynuyordum pcde bir zamanlar. Ps3'u direk Tv kartinin video girisine baglayin, keyfinize bakin, en mantiklisi budur. Simdi Hdmi girisli tv kartlari da var sanirsam ama sadece ps3 oynamak icin pahali olur, 10-15 dolara en ucuzundan bir usb tv karti bulabilirsiniz. Sony Vaiolardaki Ps3 remote ozelligi malesef laptopunuzda ps3 oynamaniza izin vermemektedir. Sadece menuyu goruntuleyip klavye kullanabilirsiniz.
  • RooTCrew kullanıcısına yanıt
    kardeşim baya zaman geçti ama sonunda buldum şimdi kardeşim anladığım kadarıyla ps3 ün sadece güç kaynağını takıp hdmı ı laptop veya bilgisayar her neyse hdmı ı bağlıyosun sonra mouse sağ click ekran çözünürlüğü-algıla-1monitörün yanında 2 varsa click yapıp ps3 ü bilgisayara bağlayabilirsiniz ama bunu türklerde görmedim alıntıdır eyer faydası dokunduysa bir teşekkür yeter iyi günler veya akşamlar!! :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.