Şimdi Ara

PS3 Leptop'a Bağlama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
34.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu soruyu cahilliğime verin.Benim leptobumda hdmı giriş yeri var acaba hdmı kablo alsam ps3 ü bağlasam görüntü alabilirmiyim?

• benimki sadece bir tahmin ama o giriş değil de sadece çıkış olabilir yani mesela tv ye bağlayarak laptop unu dvd player olarak kullanabilirsin ya da direkt olarak büyük ekranda kullanma fırsatın olur laptop unu... ama harici bir kaynağı bağlayıp laptop tan görüntü alabilir misin orasını canlandıramadım kafamda... olursa güzel bir olay olur bence...
  • aynen öyle..
    giriş değil çıkış o HDMI
  • Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için yoksa boşu boşuna para vericektim HDMI kablosuna.
  • Benim Vaio Laptop'un üzerindeki sticker'da Full HD 1080 yazıyor, bu laptopun ekranının değil, sadece çıkışının Full HD olduğunu gösteriyor öyle değil mi?
  • Evet o çıkışı tv ye bağlayıp lcd tv de full hd görüntü alabilirsin anlamına geliyor.
  • iki tarafıda usb olan kablolar var 6 ytl ..bence bunla pc ps3 bağlanır gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 6 Şubat 2009; 14:14:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc remote 2 telefon bağlama
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

iki tarafıda usb olan kablolar var 6 ytl ..bence bunla pc ps3 bağlanır gibime geliyor

ps3 usb den görüntü veriyormuki :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

iki tarafıda usb olan kablolar var 6 ytl ..bence bunla pc ps3 bağlanır gibime geliyor

hayır baglanmaz labtoptaki vga s-video hdmı dvı tarzı konnektörler cıkıştır bunlardan ihtiyacına göre tv yada monitörden labtoptan görüntü aktarmanı saglar video cıkışı olan aygıtı bagladıgınız taktirde görüntü gelmeyecektir söle olabilir usb tv box yada capture cardlar alınarak usb den görüntüyü bu kartlar aracılıgıyla aktarabilirsiniz
  • Bu dediğini aldığım zaman leptop'da görüntü alabilirmiyim ona göre kendime araştırim bir tane temin edim en kısa zamanda?
  • Böyle bişey olsa gerçekten güzel olurdu bilen bi arkadaş bizi aydınlatsın ps3 ü laptopa bağlayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuops

Böyle bişey olsa gerçekten güzel olurdu bilen bi arkadaş bizi aydınlatsın ps3 ü laptopa bağlayalım

Bağlasanız bile çok çok rezalet bir görüntü alırsınız

Ayrıca lep top hdcp desteklemesi gerekir ki sanmıyorum böle bişey olduğunu.

En güzeli evde büyük ekran bi tv varsa ona bağlayın
  • Laptop ile PS3 arasında USB ile bağlantı kurduğunuzda sadece veri alışverişi yapabilirsiniz.Tabi o anda PS3'ün de başka bi görüntü birimine bağlı olması şart.
    Laptoptaki HDMI soketi sadece Laptopun görüntüsünü başka ekrana aktarmak içindir.Henüz HDMI den giriş yapabilen ekran kartı var mı bilmiyorum varsa da uçuk fiyattan satışı vardır.
  • Bende bu konuyu merak ediyordum. Okuduğum iyi oldu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonaran

Bende bu konuyu merak ediyordum. Okuduğum iyi oldu!

Aynen
  • suan biz ps3 u sony vaio ya bagladik hdmi girisi war herseyi bagladik ama sony media centerdan ps3 un menusu cikio ama oyun gostermio sanirim game center gibi bisi olmasi gerekio nasi bulucaz bunu n asil halledebliriz acil yardim lutfen
  • Hayır arkadaşlar inatla neden denersiniz anlamıyorum.

Notebook'larınızdaki HDMI sadece "giriş"tir.. USB ise sadece veri alışverişi içindir. Bu veri içine "görüntü" dahil değildir.

PS3 USB üzerinden görüntü vermez. Arkasındaki HDMI ve RGB çıkışlarından görüntü ve ses transferi, optic (digital out) çıkıştan ses transferi yapar.
  • Hazır bu konuyu buldum gerçi hortlamış ama sorayım bende:Ben hdmi ile laptopumu tv ye bağlayabiliyorum ancak ses yine laptopdan çıkıyo seside tv den almam için ne yapmam gerek?
  • ses kontrol bölümünde çıkışları seçebiliyor olman lazım :)
  • bu konu ile açılmış 2312312.konu sanırım öyle birşey mümkün değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.