Bildirim
ps3 linux kurdum tıkandım acil yardım lütfen? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Madem linux hakkında konu açılmış. Arkadaşlar Nasıl performanslı kullanılıyormu ? Yani bir HD videolar, internet falan ? -
internet olayı aynen pc deki gibi. tek ve önemli bir sorun ise sayfalarda ki flash vb. (swf gibi) video ları canlı olarak izleyememek. Ama bunun üzerinde çalışıyorum. Öteki türlü hd 720p mov dosyalarını(örğ ;gametrailers.com) indirip "mplayer" programı ile izleyebilirsin. -
Yani normal PC verimini alıyorsun. Peki oyunları nasıl nereden oynuyorsunuz. Ps3 arayüzündeki gibi Game/Oyun ismi gibi birşeymi var. -
arkadaşlar linux hiç kullanmadım.pc'deki gibi mi oluyor aynen.pc'deki linux'la ps3'deki linux arasında fark var mı?ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: deniz92
arkadaşlar linux hiç kullanmadım.pc'deki gibi mi oluyor aynen.pc'deki linux'la ps3'deki linux arasında fark var mı?ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
linux heryerde linuxtur.Sonuçta bir işletim sistemi.Eğer evinde pc var ve xp,vista kurulu ise sana getirisi olacak bir sistem değil -
arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekür ederim sorunu buldum kurulurken linux hdd bölme işleminde hata yapmış dediğiniz gibi entere basmak yeterli imiş .masaüstüne gelmek icin.fakat ben hdtv kullanıyorum linuxu tam ekran nasıl yapacağım . yardımcı olursanız seviniri. -
selam mustafa kardeş şu programdan ben isterim . bide bana linuxu tam ekran ve cözünürlüğü nasıl artıracağım da yardımcı olursan sevinirim sen baya tecrübeli gözüküyorsun bu konuda. şimdiden sağol -
yok mu yardımcı olabilecek biri .. arkadaşlar .................. -
yokmu yardımcı olucak bir delikanlı..........
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X