Şimdi Ara

ps3 linux kurdum tıkandım acil yardım lütfen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  ps3 linux kurdum tıkandım acil yardım lütfen?

bu da benim birkaç gün önce masa üstünden aldıgım ss. bakın mesela, sağ alt tarafta ki simgelerin içinde "girilmez" tabelasına benzeyen kırmızı bir simge var ya; heh ona basınca linux kapanıp ps3 e geçiyor. Çok basit bir olay ama kullanıslı oluyor.

Sonra diyelim download edeceğiniz dosyalar var. Firefox un kendi indirici sine kaldıysak vay halimize. mesela ben tam hızda çeksem 218kb/sn çekebiliyorken, gametrailers.com dan video indireceğim diyelim. firefox la 30 - 40kb la indirmesini mi bekleyeceğim? Onun yerine I.D.M ye benzeyen bir download manager programı kullanmak istemez misiniz? Dosyaları sıraya dizin, saat belirleyin, download bitince sistemi kapat veya şu programı çalıştır diyebileceginiz bir manager programı. Var mı isteyen??

• Madem linux hakkında konu açılmış. Arkadaşlar Nasıl performanslı kullanılıyormu ? Yani bir HD videolar, internet falan ?
  • internet olayı aynen pc deki gibi. tek ve önemli bir sorun ise sayfalarda ki flash vb. (swf gibi) video ları canlı olarak izleyememek. Ama bunun üzerinde çalışıyorum. Öteki türlü hd 720p mov dosyalarını(örğ ;gametrailers.com) indirip "mplayer" programı ile izleyebilirsin.
  • Yani normal PC verimini alıyorsun. Peki oyunları nasıl nereden oynuyorsunuz. Ps3 arayüzündeki gibi Game/Oyun ismi gibi birşeymi var.
  • arkadaşlar linux hiç kullanmadım.pc'deki gibi mi oluyor aynen.pc'deki linux'la ps3'deki linux arasında fark var mı?ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

arkadaşlar linux hiç kullanmadım.pc'deki gibi mi oluyor aynen.pc'deki linux'la ps3'deki linux arasında fark var mı?ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

linux heryerde linuxtur.Sonuçta bir işletim sistemi.Eğer evinde pc var ve xp,vista kurulu ise sana getirisi olacak bir sistem değil
  • arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekür ederim sorunu buldum kurulurken linux hdd bölme işleminde hata yapmış dediğiniz gibi entere basmak yeterli imiş .masaüstüne gelmek icin.fakat ben hdtv kullanıyorum linuxu tam ekran nasıl yapacağım . yardımcı olursanız seviniri.
  • selam mustafa kardeş şu programdan ben isterim . bide bana linuxu tam ekran ve cözünürlüğü nasıl artıracağım da yardımcı olursan sevinirim sen baya tecrübeli gözüküyorsun bu konuda. şimdiden sağol
  • yok mu yardımcı olabilecek biri .. arkadaşlar ..................
  • yokmu yardımcı olucak bir delikanlı..........
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.