Şimdi Ara

PS3+ MOVE vs. XBOX+KINECT vs WII hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bence birazda yapılacak olan bu yeniliklerin firmalar tarafından ne kadar destekleneceğinide düşünmek lazım..sony daha move u yeni yeni dillere düşürürken bile boş durmayıp oyun üretti,var olan oyunlara yamalarla destek verdi...ama microsoftun zaten kısıtlı bir exc. oyun listesi var ve kinetic için henüz somut birşeyler göremedim...ama daha iyi olur mu,desteğini bu yönde güçlendirir mi ben açıkcası şüpheliyim...
  • Move kullanıcı ve inceleyen sitelerin yorumlarına göre bi hayli güzel ve eğlenceli bi alet gibi görünüyo şuan için ama acaba hangisi demek için Kınect,inde piyasada olması lazımki sağlıklı karar verilebilsin.
  • Kinect kesin olarak ne zaman çıkacak? Bence beklemenin anlamı yok ps3 ve xbox sahibi olanlar öncelikle move alıp oynarlar ilerde kinect çıktığında daha iyiyse o alınır icabında move satılır yada ikiside tutulur.
  • Hardcore oyunlarda kinect çok iyi olmaz gibime geliyor. FPS de kamerayı nasıl oynatacağız? Nasıl yürüyeceğiz vesaire. Akıllarda soru işareti kalıyor.

Ama eğlenceli matrak oyunlarda kinect, move dan daha çok zevk verebilir düşüncesindeyim.
  • kinect 4 kasimda avrupada satisa cikiyor.. ben de tam o arada ingiltere'de olucambi denerim:D oyun olarak cogunlukla hardcore oynadigimdan oyun yelpazesi cok onemli...Bir de arkadaslarin dedigi gibi sonradan hatta hemen oyunlarda uyumluluk saglanacak mi? Sirf kendi dandik sensor oyunlari zamanla bayar
  • senin durumda bence en mantıklısı Move almak gibi...
  • PS3 Move ve Kinect diyorum.. İkiside birbirinden farklı şeyler bana göre..

Wii kesinlikle alınmaz Move çıkmışken.. Sonuçta 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyler ve grafik olarak PS3 hertürlü kat kat daha üstün..

Kinect'e gelince ben Ps3 sahibiyim, hiç xbox almadım fakat bu olay oyun dünyasında, oyunculukta devrim niteliğinde.. Ekstra bir cihaza ihtiyaç duymadan, tamamen vucut fonksiyonlarını kullanan ve sesleri kullanan yeni bir sistem. İnşallah çıktığında fiyat çok yüksek olmaz bende alıp oynayabilirim diyorum..

Move vs Kinect olarak karşlılaştırdığımızda dediğim gibi çok farklı şeyler ikiside.. Yukarıda arkadaşların bahsettiği noktalardan biride tuş olmadan FPS vs. gibi hardcore oyunların nasıl oynanacağı.. Bunu çıktığında hep beraber görücez, şimdiden atıp tutmakla olmaz tabiki..

Valla maddi gücü yeten herkesin ikisinide alması en güzeli olur heralde :)

• Bence daha move ve kinect cikmadan yorum yapmak yanlis....biraz bekle bence kardes ciksin yorumlar gelsin sonra sorarsin bunlari simdi neyin ne oldugu veya ne kadar kaliteli oldugu belli degil
  • Hem ps3 hem wii sahibi biri olarak move ve kinect hakkında da okuduklarıma dayanarak diyebilirimki içlerinde takip edilmeye değer tek teknoloji kinect tir.Ps3 move başarılı fakat fikir bazında taklit gibi geliyor bana wii remote a motion plus cıktı ama yeterli oyun cıkmadı o da ayrı konu.Ps3 move bunun biraz daha gelişmişi gibi.Ama kinect hepsinden daha geliştirilebilir ve kullanışlı gibi duruyor bence.Keşke ps3 te wii nin yolundan gideceğine xbox benzeri bir şey çıkarsaydı.
  • 6-12 ay bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben1907

Hem ps3 hem wii sahibi biri olarak move ve kinect hakkında da okuduklarıma dayanarak diyebilirimki içlerinde takip edilmeye değer tek teknoloji kinect tir.Ps3 move başarılı fakat fikir bazında taklit gibi geliyor bana wii remote a motion plus cıktı ama yeterli oyun cıkmadı o da ayrı konu.Ps3 move bunun biraz daha gelişmişi gibi.Ama kinect hepsinden daha geliştirilebilir ve kullanışlı gibi duruyor bence.Keşke ps3 te wii nin yolundan gideceğine xbox benzeri bir şey çıkarsaydı.

Hocam düşünün FPS oynarken nasıl sağa sola bakacağız oyunda? Nasıl yürüyeceğiz? Gerçek hayatta kafayı sağa sola çevirsek TV ekranına bakmamış oluyoruz, nasıl oynayacağız öyle?

Microsoft da navigation controller çıkaracak gibi geliyor.
  • Oyungezer editörlerinden biri hem kinect'İ hem de move u deneyip "Elde bir kontrol cihazı olması daha iyi ve gerekli" gibi bir şey söylemişti.
  • Kinect'in teknolojisi eşsiz ama oyunlar konusunda kısıtlı olması beni hızla move'a doğru yönlendiriyor...
  • Move ve Wii Denedim Move cok güzel hassiyet falan iyi ama bu Kinect dizaynı ve teknolojisi cok daha iyi tabi hepsini görmeden yorum yapamayız.
  • Kinect bana saçma geliyor havayı direksiyon gibi tutmak falan yani.O ilk trailer'da gösterdikleri videodaki dövüş oyunu benzeri birşey güzel olur ama öyle vücudumu sağa yatırayım bot(evet rafting botu sanırım) sağa gitsin modundaki oyunlar eyetoy'da da vardı.
  • Yürüme oyunlarında kendimizi sanki yürüyor gibi yapıp böyle ileri atıyormuş gibi sadece yapıcaz. Star wars oyununa bakın orda nasıl oynuyor.Yürümeli aksiyon oyunu
  • move'a GOW CALL OF falan çıkarsa oynarsın ama kınectte pek sanmıyorum neyle nişşan alıp neyle ilerlicen movedan vazgeçme ama kınect güzel spor olur
  • Kinect in dun bsc de 1 saatlik tanitim videosu vardi. Oyunlar beni sarmadi acikcasi. Hardcore oyuncular icin (bana gore) yalan bir sistem. Yine bana gore coluk cocuk isi.

Move cok mu bomba derseniz. Degil tabii ama oyun segmenti biraz daha buyuk kinect e gore. En azindan fps oynamayi suan sorunsuz becerebiliyorum. Tam performans vermesede yada bana biraz zor gelsede bir RE5 oyunu var, move isin. Bir heavy rain var. Cikacak oyunlar belli.

Kinect te yukarda saydigim sekilde bir oyun uyarlamasi olacagini duyurmadilar daha. Eski yada kafa oyunlara.

Wii zaten hareket sistemini oyunun genelinde kullandirmiyor bildigim kadariyla. Mario yu severim de Wii ye cikan 4 oyun var. Habire bunlar cikiyor, arada baska bir oyun yapan firma cikiyor da oda 2 senede bir gibi.

Mario
    Zelda
    Sport
    Zayiflama oyunu
    Metroid

Bana wii nin baska bir oyununu biri soyleyebilir mi ? Bildiklerim hep icktigini gorduklerim bunlar benim ?

• PS3 sonrası ve sadece hareket sensörleri için yazıyorum görüşlerimi.

Wii - Motion Plus : Motion Plus destekli oyun sayısı hala az.Son nesil çıkacak dişe dokunur oyunlar her zamanki gibi yine nintendo firmasından geliyor. 3. parti şirketler konsolu iyice boşladı gibi. En azından, bir RE 4 kalitesinde oyun çıkarmıyorlar diyelim. Nintendo Oyunları ilgini çekmiyorsa uzak durman iyi olur.

PS3 - Move : Bir alışveriş merkezinde test ettim. masa tenisi oynadım, hareket kabiliyeti wii motion plustan çok daha iyi, motion plusla yapamadığım raket hareketlerini birebir algılayabildi. Oyun çeşitliliği konusunda geleceği ne olur bilmem ama teknik anlamda wii den iyi.

Kinect : Denemedik daha yorum yapmak yanlış olur. Malum videodan göründüğü kadar wiinin eğlenceli oyunları tarzında çok iş yapar ama bununla videoda gördüğüm (olmayabilir de. Ben öyle hissettim) milisaniyelik tepki gecikmesi varsa RE 5 felan oynanmaz. Boşlukta el kol sallamak saçma görünse de çözümü basit gider dolaptan ikitane hıyar alıp tutarsınız olur size motion plus

Son söz : sen Move Al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 28 Ekim 2010; 13:20:17 >

• Ben xbox 360 s aldım ve 4 kasımı bekliyorum. İncelemediğim site, izlemediğim video kalmadı. Move için DH deki inceleme mükemmel olmuş. 44 dakikalık film gibi incele yapmışlar. Bu video ile move hakkında kafanda bulunan bütün sorular cevabını bulacaktır.

Move tarz olarak Wii benzeri olduğundan bilinen bir teknolojinin biraz daha gelişmiş şeklini almak çok mantıklı gelmedi açıkçası. Bu anlamda kinect bir gerçekten bir devrim. Bizim bilim kurgu filmlerinde görüp ağzımızı açık izlediğimiz sahneleri (elini sağa sola oynatarak film seçimi ve avuç içini ileri hareket ettirerek filmi başlatma, ses kontrolüyle filmi durdurma ve başlatma, elinde hiç bir kontroler olmadan dövüşebilmek vs) sen evinde bire bir gerçekleştireceksin. Bunu denemek isterim doğrusu. Hakkında hiçbir olumsuz yorum okumadığım kinect alman bence daha mantıklı. Sonuçta alacağın cihaz ölecek bir cihaz değil. Başka bir şekilde değerlendirirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.