Şimdi Ara

PS3'mü almalıyım PS4'mü ?[ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS almaya karar verdim. en son ps2 sahibiydim. ps3 ü kafelerde falan oynamıslıgım var.ama sadece pesten ibaret.ps3de baska hiç bir oyun oynamadım.ps3de online oynamak ücretsiz ve pes hariç hiç bir oyununu oynamadım grafik kalitesi ps4e göre 1-2 tık geride ama bakıldıgı zaman bence abartılcak bi fark yok.ps4 ise geleceğe yatırım diyorlar 10 senelik ömrü varmıs vs.

ps3ü teknosada 850 tl civarı(2.el istemiyorum),4 ise 1400 lira. sizce napıyım hangisini alıyım arkadaşlar ?

• Neredeyse hiçbir oyununu oynamadığın aşikar. Şu halde ps3 almanı öneririm. Çok kaliteli oyunları var. Ps4 güzel ve ileriye dönük, evet; fakat şuan oyun çizelgesi ps3 kadar kabarık değil.
  • Sıfıra 850tl verme bence. Daha 1 ay önce 350ye temiz ps3 aldim ikinci el.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 gidipte 850 lira verme sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır ayarında ikinci el ps3 ve bir çok orjinal oyunu o fiyatın yarısına alabilirsiniz nerdeyse ilk adım olarak oynamadığınız oyunları oynamak için ps3 alabilirsiniz
    Fakat ben şahsen ps4 le geçiş yaparım artık eski nesil konsollara destek kesildi sayılır zaten .
  • uppp
  • Ps3 al bence de ama 850 TL sakin verme

• Zaten ps3de ki tum oyunlar remastred olarak geliyor ps4 e. Pek bir sey kacirmazsin.İnternet baglantin iyiyse psn now la da ps4 e cikmayan eski oyunlari oyunlari oynarsin. Ps3 e 850 tl verilmez bu saatten sonra. Eger ikinci el dusunmuyorsan kesinlikle ps4 almani oneririm.

• Herzaman konsolcu biri olarak ps3 önerebilirim diye düşünüyorum. Artık oyunlar ya geç çıkıyor yada çıkmıyor olsa bile. Ps3 temiz bulabilirsin. Şuana kadar çıkan oyunlar ile epey vakit harcayıp konsola epey alışmış olursun. Belki ileriye doğru 4 alabilirsin bence.
  • Sadwce pes oynayan biri için ps3 yeterli ama ps3 için,850tlde fazla

• aklın varsa git ps4 al ( vede bütçen yanlış anlama) oyunlarıda 100 liraya 4 oyun alırsın ps4 kardeşlikten
  • son birkere daha uplayalım.yarın gidip alıcam inşAllah.oyun olarak bunları dusunuyorum;
    fight night champion
    ufc
    pes 15
    fifa 15
    god of war
    gta 5
    bunların hepsini aynı anda alıcam arkadslar ps3 alırsam

2 aylık maaşı ps3de alsam ps4de alsam resmen yatırıcaz konsol ve oyunlara
  • Çoğu ps3 oyunu ps4 çıktı ve büyük ihtimal daha da çıkıcak.Bence gerek yok.Ps4 al
  • Ps4

• Ps3 al oyunlari oyna baktin online guzel gidiyor iyice sıkılıp bıkana kadar oyna sonra ps4 alirsin

• ikinci el ps3 al sonra sıkıntı olursa satar ps4 alırsın fazla zarar etmezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.