Bildirim
ps3 mü ps vita mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bnce ikisini de alma alabiliyorsan ps4 al yok olmaz diyosan vita cop ps3 al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps3 tartışmasız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki bir sorum olcak pes 2015 oyunuyla beraber 450 tl ama içinde bir kod falan varmı pes 2015 in yada fifa 2015 in 2.el oyunlarda online oynanabiliyormu -
hocam 3 defa umutla vita aldım ve 1 ay dolmadan sattım. keyif aldığım sly cooper falan vardı ama bende belli bi saatten sonra baş dönmesi yapıyordu. bir de çok benlik bir oyun yoktu. ps3 te yüzlerce oyun vardır oynayabileceğin o yüzden ps3'ü öneririm. -
bi tane daha soru ps3 süperslim 12 gb tüplü tv 55 ekrana baglanırmı -
Bağlanır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
saol kardeşim ama grafik aynı kalmazmı ekranda piksel olsada bazıları tüplüye baglıcana ps3 ü ps2 al aynı diyolar -
Ps4 ün var mı ve remote playi kullanmak istiyo musun?
Jrpg seviyo musun?
Bu üç soruya da evet demiyen bence vita almamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama araştırdım ps vitaya nerdeyse ps4 e çıkan her oyun çıkıyor ve ps3den daha cok oyun cıkıyor 2015 de -
Ps4 e ve psvitaya ortak çıkan oyunların %90 ı indie.Ps3 e bundan sonra pek oyun çıkmaz ve ps vitaya çıkar ama bunların çoğu indie ve jrpg. -
peki iyi oyun çıkarmı hiç ps vitaya mesela uncharted resistance -
Onların çıkmayacağı %99.Sonyden biz artık oyun yapmicaz diye açıklama geldi.Artık 3. parti firmalardan oyun çıkıyo vitaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 15 Temmuz 2015; 15:02:25 > -
peki 3ds e oyun çıkarmı ve alınırmı 3ds hep bana çocuksu gelmişti ama vitadan iyiyse alabilirim -
beklentin uncharted resistance gibi oyunlarsa hiç yaklaşma 3ds e -
peki ne tür oyunlar var mario dışında -
Uncharted, Resistance gibi AAA oyunlar oynamak istiyorsan, PS3 veya PS4 almalısın. -
zelda,pokemon,dragon quest,monster hunter... benim de aklımda vardı 3ds almak ama nx i duyunca vazgeçtim onu almayı planlıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X