Şimdi Ara

Ps3 mü Ps4 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 ü 1-2 yıl sonra 2. El olarak versem birde kullanmadığım eski nintendo wii yi 2. el versem ps4 için az para kalır mı? Yoksa bunlar pek para etmez mi? Gta 5 ps3 e çıktı mı? Bir de bf4 ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefed

Arkadaşlar ps3 ü 1-2 yıl sonra 2. El olarak versem birde kullanmadığım eski nintendo wii yi 2. el versem ps4 için az para kalır mı? Yoksa bunlar pek para etmez mi? Gta 5 ps3 e çıktı mı? Bir de bf4 ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Ben ps3 alacaktım. Ama bf4 ü 24 kişi oynamak varken 64 kişi oynamayı düşündüm. Ps4 alacağım gta 5 te çıkacak zaten.

Anlık Oyuncu sayıları :

PC : 12.017
    PS3: 19.050
    XBOX 360 : 13.834
    XBOX ONE : 15.695
    PS4 : 26.933

http://bf4stats.com

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

PS3 ölmez 2017-2018 e doğru ancak. PS4 için çok erken bence şuan PS3 ün en güzel zamanları

Hocam adamı neden eksiliyorsunuz bence doğru söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bekomun

Ben avusturyadan ps3 veya ps4 alıcam ama tam karar veremedim bu arada seneye lys ye giricem o yüzden bu sene zaten fazla oyun oynayamayacağım hangisini önerirsiniz

Şu an ikisinide alma LYS bitince Ps4 alırsın o zamana kadar yeni oyun çıkar ve Ps4 az da olsa ucuzlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitwinner -- 4 Temmuz 2014; 9:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

quote:

Ben avusturyadan ps3 veya ps4 alıcam ama tam karar veremedim bu arada seneye lys ye giricem o yüzden bu sene zaten fazla oyun oynayamayacağım hangisini önerirsiniz

Şu an ikisinide alma LYS bitince Ps4 alırsın o zamana kadar yeni oyun çıkar ve Ps4 az da olsa ucuzlar

Tmm teşekkürler zaten ps3 ten vazgeçtim ya ps4 alıcam yada 4000 tl li bilgisayar alıcam

• PS3 al,oynamadığın oyunları oyna sonra sat ve PS4 al.
  • mkan varsa s4 al derim ps3 çok eski bir sistem ps4 l 6 yıl kafan rahat olsun
  • PS4 alırsan yaz için almamış olursun ilerisi için alırsın öyle cihaza bakar belki 1-2 oyun oynar oturursun. PS4 alınmaz şu anda. Alanlar da fantazi peşinde ya da PS3 efsane oyunlarını da bitirip yeni cihaza geçmişlerdir.
  • 4000 TL butcen varsa dusunecek ne var :) al hepsini iste , bitti gitti :) o paraya hem ps4 + ps3 + super olmasada guzel bir pc toplarsin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

quote:

Tmm teşekkürler zaten ps3 ten vazgeçtim ya ps4 alıcam yada 4000 tl li bilgisayar alıcam

Önemli değil hocam ama son bir şey soyleyeyim 4000 tl lik bir bilgisayar ps4 kadar rahat ettirmez oyunlarda. ..benim 3600 tl lik pc var ama ps4 un yanından bile geçemez... Senin anlayacağın ps4 4000 tl lik bir bilgisayardan çok daha iyi hem kullaniş bakımından hemde oyunlardan...
    Not: Bazı arkadaşlar hemen üstüme çullanacak şimdiden söylüyorum bunu hem pc hem ps3 hemde ps4 kullanıcısı olarak söylüyorum yani denedim test ettim

• Söylediklerinizi göz önünde bulundurucağım buarada ailemden sonra bana lys geçsin öyle al diyen ilk kişiniz buyüzden size ayrıca teşekkür ediyorum inşallah sınavda iyi bir yeri kazanırım ve tekrar sizin bu konudaki görüşlerinizi alıım

• quote:

Söylediklerinizi göz önünde bulundurucağım buarada ailemden sonra bana lys geçsin öyle al diyen ilk kişiniz buyüzden size ayrıca teşekkür ediyorum inşallah sınavda iyi bir yeri kazanırım ve tekrar sizin bu konudaki görüşlerinizi alıım

Önemli değil hocam ne demek sınavınızda başarılar diliyorum... İnşallah güzel geçer.Ben buralardayım beni kolaylıkla bulursunuz sinaviniz bittiğinde...BASARILAR

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.