Şimdi Ara

Ps3 mü Ps4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendime bu yaz ps3 veya ps4 almak istiyorum. Fakat kararsızım . Sony centerler'den birinde satıcı Türkiye'de ps3'lerin 4 oyunlu ve 8 oyunlu olarak satıldığını söyledi. 4 oyunlular 700 lira 8 oyunlular 800 liraymış. Fakat buna inanmayıp adamın kendi paketlediğini sanıp birkaç Sony center'a sordum bunu. Gerçekten de öyleymiş. Fakat her mağazadeki oyun farklıydı. Bazen 1-2 oyun tutuyordu. Hatırladığım oyunlardan bazıları ; resistance 2 , sly cooper thieves in time 3D'lisi , star hawk , twisted metal... Bir Sony center'de adama çok fps var bir tane değiştirebilirmiyim diyince istediğim oyunlardan birini sadece minecraft'la değiştirebileceğimi söyledi. Şimdi sorum şu ps3 çıktığında ps2 nin bittiği gibi ps4 ün çıkışında ps3 de hemen biter mi? elimde kalır da oyun bulamaz mıyım? Ps3 dediğimde o da ne diye sorarlar mı? Yani Ps3' ün o şanlı devri bitti mi? Ayrıca Ps4 almamın avantajları ve dezavantajları ne olur? NOT: BAŞKA KONSOL ÖNERMEYİN

• PS3 ölmez 2017-2018 e doğru ancak. PS4 için çok erken bence şuan PS3 ün en güzel zamanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

PS3 ölmez 2017-2018 e doğru ancak. PS4 için çok erken bence şuan PS3 ün en güzel zamanları
    bugüne kadar ps3 için cıkmış 4300 küsür oyunu bitirdin oyunsuzmu kaldın şimdi den, 15-20 dene oyunu cıkmış olan ps4 mü daha iyi görünüyo gözüne,

eğer şimdi alacam diyorsan 3 al tam zamanı, 2-3 sene sonra da 4 alırsın. yok daha 4-5 ay sonra diyorsan sık dişini 4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

bugüne kadar ps3 için cıkmış 4300 küsür oyunu bitirdin oyunsuzmu kaldın şimdi den, 15-20 dene oyunu cıkmış olan ps4 mü daha iyi görünüyo gözüne,

eğer şimdi alacam diyorsan 3 al tam zamanı, 2-3 sene sonra da 4 alırsın. yok daha 4-5 ay sonra diyorsan sık dişini 4 al

Alıntıları Göster
    Ps5 tabi ki. Maddi durum da sıkıntı yoksa tabi ki ps4 ileriye dönük bir yatırım olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Ps5 tabi ki. Maddi durum da sıkıntı yoksa tabi ki ps4 ileriye dönük bir yatırım olucaktır.

Alıntıları Göster
    2014 yılındayız allah aşkına. E3 fuarında tanıtılan oyunları da gördük.GTA 5, Last Of Us da PS4'e gelecek. Ne PS3ü şimdi ?
  • bütcen yeterliyse 4 al kısıtlıysa 3 al bence hocam, ama şuana kadar hiç ps3 kullanmadıysan 1-2 yıl idare eder bence seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

2014 yılındayız allah aşkına. E3 fuarında tanıtılan oyunları da gördük.GTA 5, Last Of Us da PS4'e gelecek. Ne PS3ü şimdi ?

Journey
    Flower
    Metal Gear Solid The Legacy Collection (1-2-3-4-Peace Walker-VR Missions)
    Puppeteer
    Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
    Final Fantasy XIII/XIII-2/Lightning Returns
    Ico
    Shadow Of The Colossus
    Red Dead Redemption
    Heavy Rain
    Beyond Two Souls
    God Of War 1-2-3-Ascension-Ghost Of Sparta-Chains Of Olympus
    Killzone 1-2-3
    Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch
    Tales Of Graces/Vesperia/Xillia/Xillia 2
    Uncharted 1-2-3
    Ratchet & Clank: Tools Of Destruction/Quest For Booty/Crack In Time/Into The Nexus
    Sly Trilogy ve Thieves In Time
    LittleBigPlanet 1/2
    Resistance Fall Of Men/2/3
    Infamous 1/2/Festival Of Blood
    Gran Turismo 5/6
    54 oyun saydım bence Last Of Us ve GTA PS4'e çıkıyor diye PS3'ten vazgeçmek saçmalık.

• Ps4
  • Eğer daha önce hiç konsolun olmadıysa ps3 almak mantıklı tonla oyun olacak birde zaten ps4 oyunları ve çıkacak oyunlar 3e de çıkacak(bf hardline,destiny,mgs 5,fifa 15,vss.)ya ps3 600 tl civarı ps4 1550 tl civarı 1000tl için bi alt grafiklerde oyna ne olacak ve eski nesilde tonlanoyun var o paraya oyun alıraın zaten daha slim super slim cıkcak ha şimdi alırsan bf4 ü 3 dede oynarsın 4 dede bi alt grafikle

Bence 3 al 4 şuan cok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Ps4
    sormana gerek yok durumun yeterli değilse sabret olunca 4 alırsın eski teknoloji pişmanlıktır her konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Company-

3.

Edit: Sebebini de yazayım bari. PS4 alırsın BF oynarsın bir yere kadar. PS3 alırsın GoW, inFAMOUS, Last of Us vs... Keyfine bakarsın. Yani PS4 alırsın bir süre sonra olduğu yerde yatar.

1,5 yıl sonra PS4 alınır.

Aynen kafa dengim çıktı zaten bf4 ü ps3 tete oynar nolcak ha bi üst grafik ha bi alt grafik ikisindede oyunu bitiriyosun 1000 tl fark var ps3 600 ps4 1550 bi üst grafik için okadar verme saçma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    ben nereden baksanız 1 sene daha ps3 ile devam etmeyi düşünüyorum. oyunların ve makinenin tam anlamı ile oturması için zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

ben nereden baksanız 1 sene daha ps3 ile devam etmeyi düşünüyorum. oyunların ve makinenin tam anlamı ile oturması için zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    ps3
  • Simdi ps3 al. Para biriktir ve 1-2 sene sonra ps4 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgizayarcı -- 15 Haziran 2014; 1:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

quote:

Journey
    Flower
    Puppeteer
    Ico
    Shadow Of The Colossus
    Red Dead Redemption
    Heavy Rain
    Beyond Two Souls
    Killzone 1-2-3
    Uncharted 1-2-3
    Ratchet & Clank: Tools Of Destruction/Quest For Booty/Crack In Time/Into The Nexus
    LittleBigPlanet 1/2
    Gran Turismo 5/6
    54 oyun saydım bence Last Of Us ve GTA PS4'e çıkıyor diye PS3'ten vazgeçmek saçmalık.

Katılıyorum ilk önce bu oyunlar sömürülmesi lazım ki PS4 ün bi anlamı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

PS3 ölmez 2017-2018 e doğru ancak. PS4 için çok erken bence şuan PS3 ün en güzel zamanları
    Yukarıda ki listede ki oyunları oynamadıysan tabi ki de PS3 almalısın.Çünkü o efsane oyunlar anlatılmaz yaşanır abi.Hele o ağlayarak bitirdiğim Heavy Rain,gerilerek ve duygusala bağlayarak elimde kahve gecelerimin oyunu olan Beyond Two Souls ve daha niceleri..

O oyunları oyna arkadaş,yukarıda ki listede ki tüm oyunları oyna.Popülerizme kaçarak direk gidip ps4 alma.O listede ki oyunları eğer oynamış olsaydın tabi ki ps4 al derdim ama oynamamışsın anladığım kadarıyla o yüzden ps3 al ve o oyunları edinip bir an evvel oyna.

Ayrıca ps4 köşede yatıyor diyenlere çok kızdım.Öyle bir dava yok,ben evde oldugumda alet hiç yatmıyor.Plusta oynanacak 1 oyun var.Elimde Watch Dogs,Battlefield4 ve Outlast var hangisini oynayacağıma karar veremiyorum bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 15 Haziran 2014; 5:36:20 >

• quote:

quote:

Journey
    Flower
    Puppeteer
    Ico
    Shadow Of The Colossus
    Red Dead Redemption
    Heavy Rain
    Beyond Two Souls
    Killzone 1-2-3
    Uncharted 1-2-3
    LittleBigPlanet 1/2
    Gran Turismo 5/6

+1

Soul serisini de ekleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

quote:

quote:

Journey
    Flower
    Puppeteer
    Ico
    Shadow Of The Colossus
    Red Dead Redemption
    Heavy Rain
    Beyond Two Souls
    Killzone 1-2-3
    Uncharted 1-2-3
    LittleBigPlanet 1/2
    Gran Turismo 5/6

+1

Alıntıları Göster
    hiç ps3 oynamadıysan ps3 oynamaktan bıktıksan ve yenibirşeyler peşindeysen ps4

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

quote:

Journey
    Flower
    Puppeteer
    Ico
    Shadow Of The Colossus
    Red Dead Redemption
    Heavy Rain
    Beyond Two Souls
    Killzone 1-2-3
    Uncharted 1-2-3
    LittleBigPlanet 1/2
    Gran Turismo 5/6

+1

Hatırlatma

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

hiç ps3 oynamadıysan ps3 oynamaktan bıktıksan ve yenibirşeyler peşindeysen ps4

Dostum bunası bi cümle hiç ps3 oynamamış adam ps3 den nasıl bıkar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.