Şimdi Ara

PS3 Nisan ayında da geçti Xbox360 satışlarını !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PLAYSTATION satışları yükselmeye devam ediyor ! 2008'in başından beri de bu devam etmekte !
    Bir önceki verdiğim haber başlığında mart'ta geçmişti şimdi de nisan ayında da önde olduğu belirtilmiş !

Hep demişimdir GT oyunu çıkacak önce herzaman olduğu gibi ( Örn : PS1 , PS2 ) ozaman PLAYSTATION şaha kalkmaya başlıyor

quote:

VGChartz reports that their estimated worldwide hardware chart for week ending April 11th, 2008 is as follows:

Hardware Totals: [Last Week #]

DSL: 325,627 (-13%) [372,650]
    Wii: 279,512 (-17%) [336,281]
    PSP: 236,725 (-10%) [263,914]
    PS3: 173,155 (-8%) [188,456]
    PS2: 130,546 (-6%) [138,922]
    360: 127,681 (-4%) [133,572]

KAYNAK :http://www.vgchartz.com/weekly.php?date=39551

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go_Create -- 16 Nisan 2008; 22:49:35 >

• kuzuların sessizliği

şaka yaptım kızmayın.

bu çok normal.xbox satışlarda artık doyuma ulaştı.tabiki satışlarda yavaşlama olacak.

genel satışlarda xbox ın çok önde olduğu unutulmamalıdır.
  • hem xbox360 hemde ps3 güzel makina. isteyen istediğini alır kullanır. sonuçta ben her ikisinide kullandım ve sonuçta xbox360 kullanmak bana daha zevkli geldiği için onu kullanmaya devam ediyorum. live özelliği bence çok sağlam. bu arada satış sayısı fazla ama düşüş oranı ps3 te daha fazla dikkatini çekersem
  • ps3 ü yada xbox u boşverelim de NDS dünyada kırılamamış bir rekor kırdı yada kıracak
  • ps3'ün satışlarının artmasındaki en büyük etken bluray hele ki hd-dvd'nin piyasadan çekilmesinden sonra.Oyun satışı kısmına gelirsek xbox360 oyun yapımcılarını daha bi memnun ediyor ps3 oyun satışları xbox360'ın yanında zayıf kalıyor.Bu da xbox360 için 1 avantaj..Bunu da hesaba katmak lazım..
  • her fani xbox sahibi eninde sonunda ps3 alıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoloji34

her fani xbox sahibi eninde sonunda ps3 alıcak

sen medyumsun galiba

• quote:

• quote:

Doğru söze ne denir.
  • Bence cidden alsalar iyi olur bu devirde bir MGS4'ü görmeyen duymayan birini oyuncu yerine koymazlar. 20 senelik bir efsane.. ben platform seçmem, hangisinde en kaliteli oyun varsa dalarim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 18 Nisan 2008; 12:02:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Bence cidden alsalar iyi olur bu devirde bir MGS4'ü görmeyen duymayan birini oyuncu yerine koymazlar. 20 senelik bir efsane.. ben platform seçmem, hangisinde en kaliteli oyun varsa dalarim :)

ne MGS 4 ü Xbox cularda Balıkçı Sam in oyunu var
    Balıkçı Sam in (Splinter cell) oyunu MGS 4 ü tokat manyağı yapar

• quote:

Veya yeni XBOX360 alabilmek için PS3'ünü satacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

ya ben eninde sonunda dedim zaten....alsınlar bakalım xbox
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

sanki yeniden almican PS3'ü dostumm işinmi yoktu bitane xbox360 neyine yetmedi..

senin xbox fanı olcagına ölsem inanmazdım

• NPD verelim daha saglam olsun
    Hele oyun satışları varki, maşallah denir buna...
    Bu arada 360 ın stok sıkıntısı (önemli bir üretici ile ocak ortasından ve mart başına kadar üretim sözleşmesi fesh durumundadır) mevcuttu, indirim yoktu. Rakibinde ise GT5p gibi bir oyunun çıkması bekleniyordu...

Esas indirim sonrası ve GTA zamanı daha ilginç olacak, bir iki aya netleşir. 3 yaşına yaklaşan cihazla, 2008 bomba yılı olacak diye lanse edilen 1 yaşını geçmiş bir cihaza ait rakamlardır

quote:

Industry Sales

Total Video Games $1.1B $1.7B 57%
    Video Games Hardware $377.9M $551.3M 46%
    Video Games Software $579.1M $945.6M 63%
    Video Game Accessories $139.5M $220M 58%

HW Sales
    Hardware Mar-08

PlayStation 2 216K
    PlayStation 3 257K
    PlayStation Portable 297K
    Xbox 360 262K
    Nintendo DS 698K
    Wii 721K

SW Sales
    Top-Selling VG Software - March 2008

Platform Title Publisher Release Date March Units
    WII SUPER SMASH BROS: BRAWL NINTENDO OF AMERICA Mar-08 2.7M
    360 *TOM CLANCY'S RAINBOW SIX: VEGAS 2 UBISOFT Mar-08 752.3K
    360 ARMY OF TWO ELECTRONIC ARTS Mar-08 606.1K
    WII PLAY W/ REMOTE NINTENDO OF AMERICA Feb-07 409.8K
    PSP GOD OF WAR: CHAINS OF OLYMPUS SONY Mar-08 340.5K
    PSP CRISIS CORE: FINAL FANTASY VII SQUARE ENIX INC Mar-08 301.6K
    WII GUITAR HERO III: LEGENDS OF ROCK ACTIVISION Oct-07 264.1K
    360 MAJOR LEAGUE BASEBALL 2K8 TAKE 2 INTERACTIVE Mar-08 237.1K
    360 *CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE ACTIVISION Nov-07 237K
    PS3 ARMY OF TWO ELECTRONIC ARTS Mar-08 224.9K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 18 Nisan 2008; 21:18:31 >

• aaaa drizztcim olmadı ama şimdi bunlar yalandır hem amerika satışları avrupada halbuki ps3 geçiyodu dimiama avrupada yalan oldu rakamlar açıklamalar konuşsun.Xbox avrupa satışlarını iki katla perçinledi

quote:

Microsoft announced today that European sales for the Xbox 360 have more than doubled due to the recent adjustment of the retail price, “significantly broadening the console's audience” it says.

“Xbox 360 is truly the next-generation console of choice among consumers, and today’s numbers are proof that we are delivering on our commitment to achieve critical mass in Europe,” said Chris Lewis, Vice President, Microsoft Interactive Entertainment Business Europe. “The highly competitive ERP, coupled with entertainment content that’s appealing to everyone in the home, makes Xbox 360 the ultimate high-definition entertainment choice, and it’s clear that we’re already seeing this resonate with consumers.”

Microsoft claims that “the Xbox 360 is the number one next-gen console in EMEA, owning 42% of the marketin terms of life to date revenue. Xbox 360 continues to enjoy the highest software attach rate of any game console in Europe with more than 7.0 games sold per console (PS3: 3.8; Wii 3.5) after 27 months on the market.”

With the upcoming release of Grand Theft Auto IV, Rock Band, Lego Indiana Jones and Ninja Gaiden 2, Microsoft hopes that its current sales trend will continue.

http://www.strategyinformer.com/news/842/xbox-360-sees-double-sales-in-europe

• Stok sıkıntısı olduğunu ve GTA IV'Ün çıkışı ile birlikte büyük bir stoğun dükkanlardaki yerini alacağı söylenmişti.
    Ayrıca bazı sitelerin verdiği rakamlara bakmayın. NPD açıkladı kazın ayağı hiç de öyle değildi. (mart ayının tümü için konuşuyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.