Şimdi Ara

Ps3 ntsc-j ve pal hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam habersiz ps3 almış oda şansına ntsc-j gelmiş e doğal olarak onay tuşu da farklı bende arkadaşların ps3 ünden x e alışıktım bunu değiştirmenin bi yolu var mı? Ntsc-j nin pal cihaza göre eksi yanları nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim deneyimlerime göre NTSC j-u konsollar her zaman için pal versiyonlardan kalitelidir. tek dezavantaj eskiden bu bölge olayıydı o da ps3 de yok zaten.

Güzel güzel kullan hayırlı olsun konsolun taş gibi çıkacaktır büyük ihtimal.

Düğmeleri değiştirebilirsin ama eğer çok bilgili değilsen bu cfw olayından filan kendin yapman zor.Yani ben nerdeyse 5 yıl NTSC-j düğmeleri ile oynadım ps3 ü 2 yılda değiştirip pal düğme ayarıyla en ufak bir terslik hissetmedim

alışır gidersin yahu 1-2 oyun oynayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemesis-cpa

Benim deneyimlerime göre NTSC j-u konsollar her zaman için pal versiyonlardan kalitelidir. tek dezavantaj eskiden bu bölge olayıydı o da ps3 de yok zaten.

Düğmeleri değiştirebilirsin ama eğer çok bilgili değilsen bu cfw olayından filan kendin yapman zor.Yani ben nerdeyse 5 yıl NTSC-j düğmeleri ile oynadım ps3 ü 2 yılda değiştirip pal düğme ayarıyla en ufak bir terslik hissetmedim

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim peki bişey sormak istiyorum ben oyun alırken ntsc-j olarak mı almalıyım yoksa her türlü oyunu çalıştırır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendiniçaylayanadam

quote:

Orijinalden alıntı: Nemesis-cpa

Benim deneyimlerime göre NTSC j-u konsollar her zaman için pal versiyonlardan kalitelidir. tek dezavantaj eskiden bu bölge olayıydı o da ps3 de yok zaten.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim peki bişey sormak istiyorum ben oyun alırken ntsc-j olarak mı almalıyım yoksa her türlü oyunu çalıştırır mı?

Yok dediğim gibi ps3 bölge kodu sınırlaması kullanmayan bir konsol.Tüm bölge kodlarından oyunları her ps3 versiyonunda oynayabilirsin.

Sadece ps3 ünde eğer blu ray yada DVD film seyredeceksen o zaman NTSC-j yada region free blu ray filmlerle DVD leri seçmek zorundasın.

Oyunlarda hiç bir sorun yaşamassın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.