Keşke İstanbul'da olsa. İddialı bir Pes2008 oyuncusuyum zira. Ankara'ya yolumuz düşerse katılırız inşallah. Tebrikler organizasyon için
Bu organizasyonu düzenleyen BURHAN arkadaşımıza teşekkür ederim.Hepimiz için güzel ve eglenceli bi hafta sonu olacagı kesin,daha önceki turnuva istanbul da idi şimdiki turnuvanın ev sahibi olan atlantis cafe sahibi fesih arkadaşımızada teşekkür ederim.Herkese bol eglenceler. Bazı arkadaşlarmız benim ps3 var 2inciye gerek yok diyor sizde 2inci ve 3üncülük için mücadele edersiniz diyorum bende
wauw...kondisyon tablosu veren arkadaşa teşekkürler. bu arada...ps3 platformunda turvuna yapılır mı? ne zaman? nasıl... ps3 alacak olmamdaki en büyük etkenlerden biri şehir dışındaki turnuvalara katılmak.. teşekkürler.
Arkadaşlar ben de yoğun bir final döneminde olmama rağmen katılacağım.Görüşmek dileğiyle
aah ah. tam da sınav haftası
bu işte sponsorun birşey yaptığı yok bana göre o ne öyle 15 kağıt zaten gelen kişilerden ps3 parası çıkıyor o zaman 40 kişi 10 kağıt versin 400 kağıda bir military xbox alıp bi yerde kapıştıktan sonra kazanan aleti alsın gitsin böyle bir mantık
bikaç değişiklik olmuş onları gelipte güncelleseler bari.
bende kaydımı yaptırdım 2. ve 3. arkadaşları şimdiden tebrik ederim dereceye giremeyecek arkadaşlar üzülmesinler başka turnuvalarda olacakmış onlara katılırlar. 1. tabiki belli
2.maçın benle olur inşallah ilk maçı zaten yenilirsin sonrada ben seni elerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme