Şimdi Ara

PS3 ödüllü PES 2008 Turnuvası - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PS3 ödüllü PES 2008 Turnuvası - ANKARA

İstanbulda düzenlediğimiz PES 2008 turnuvamızın Ankara ayağına bütün PES severler davetlidir.13 Ocak 2007 Pazar - saat 11:30 düzenleyeceğimiz turnuvada birinci olan arkadaşımıza Playstation 3 konsolunu hediye edeceğiz. 2. ve 3 olan arkdaşlarımıza ise süpriz hediyelerimiz olacak...

Tunuvaya destek verenler;
    PlaystationTurk.com önderliğinde,
    Irmak Toysland Sponsorluğunda,
    Atlantis Cafe ev sahipliğinde

Turnuva Tarihi Saatleri
    13 Ocak 2008 Pazar - saat 11:30

Kayıt Yeri Hakkında Bilgi;
    Atlantis cafe/ Kızılay
    Adres: Ziya Gögalp Cad. Bayındır 2 sk. No:34 Kızılay ANKARA
    Telefon : 0312 434 26 50
    Cafe Yetkilisi : Mehmet Fesih Tanrıverdi

Diğer detaylar ve bilgiler

*Turnuvaya katılan 96 arkadaşımıza meyve suyu ve poğça ikramında bulunacağız.

*Oyunların hepsi Playstation 2 platformunda oynanacak.

*Cafe içerisinde 24 adet konsol bulunduğu için turnuva sadece bir gün sürecektir.

*Turnuva, bu güne kadar hiç bir yerde kullanılmayan "2 defa maç kaybeden elenir" mantığı ile oynanacak.http://www.playstationturk.com/32_kisi.xls Buradaki tablodan eleme mantığına bakabilirsiniz. Turnuva katılım ücreti 15 YTL olarak belirlenmiştir.

*Katılımcı sayısı; A, B, C grupları olarak adlandırılan 32'şerli 3 grubtan meydana gelecek, toplamda ise 96 kişi ile sınırlı olacak.
    A Grubu; 32 kişi
    B Grubu; 32 kişi
    C gurubu; 32 kişi

*Turnuvaya katılım sayısı 96 kişi olmadığı zaman; katılan kişiler arasında turnuva gerçekleşecek.
    Birinciye olan kişiye Sponsor Firmadan hediye çeki verilecek. Bu hediye çekinin miktarı, Turnuvaya katılan kişi sayısı ile orantılı olacak. Turnuva günü cafedeki içeçekleri ücretlidir. Yarışmaya kayıt yaptıran arkadaşımız kayıtnın iptali isteği durumunda, isteği kabul edilmeyecek.

*PES maç oyunu detayları;
    Oyuncular istedikleri takımı seçmekte özgürdür
    Stadium Options :
    Time : Day
    Season : Summer
    Weather : Fine
    Turf Grain : Default

Match Options :
    Maç Süresi : "10Dk". Beraberlik durumunda uzatma oynamadan direkt penaltı atışlarına geçilecek.
    Oyuncu değiştirme hakkı "3"
    Takım Kondisyonları "Random"
    Hakem kartları ve sakatlıklar "Açık"
    Game Level : "Top Player"
    Com starting line-up selection "On"
    Ball Type : "Teamgeist LF"
    Kamera açısı: "WIDE"
    Oyuncular maça başlamdan önce, kadro ve taktik değişikliklerini, çok uzun zaman almadan yapabilirler.

*Turnuvanın daha düzenli olması için bazı kurallar sonradan eklenebilir yada değiştirilebilinir Ayrıca Oyuncuların maç esnasında sigara içmemesi gerekir. Böylece sigara kullanmayan oyuncular rahatsız olmamış olurlar

http://www.playstationturk.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5705#60553

• İyi hoşda PS3 yerine 360 da yapsaydınız keşke. Takıla takıla oynarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

İyi hoşda PS3 yerine 360 da yapsaydınız keşke. Takıla takıla oynarlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Oyunların hepsi Playstation 2 platformunda oynanacak.

Ayrıca son yayınlanan patch dan sonra, takılma falan kalmadı, bilmeden yorum yapma...

• quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

quote:

Ayrıca son yayınlanan patch dan sonra, takılma falan kalmadı, bilmeden yorum yapma...

Alıntıları Göster
    Şimdi ben katıldım bu turnuvaya diyelim. Kazara şampiyon oldum mesela. Ödül olarak PS3 yerine onun fiyatına eş değerde PS3 oyunlarından seçsek? Olabilir mi?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

quote:

Bilmeden yorum yapmıyorum. Takılmalar devam ediyor. Sen bilmeden yorum yapma.

Patch frame düşmeleri için çıkartılmadı. Bilmeden yorum yapma deyip çok şey bildigini zannetme.

1 senede hazırlanan oyun 2 günde hazırlanan 20 megabytelık patch ile düzeltilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 10 Aralık 2007; 16:51:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

Patch frame düşmeleri için çıkartılmadı. Bilmeden yorum yapma deyip çok şey bildigini zannetme.

1 senede hazırlanan oyun 2 günde hazırlanan 20 megabytelık patch ile düzeltilemez.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Valla, fanatik bir 'Fifa' fanı olan şahsına ne desek boş tabiki... pes e olan kötü tavrın, bir x360 fanının ps3 e olan düşmanlığından daha fazla kesinlikle...

130mb olan patch ı 20mb yapmanda çok hoş olmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla, fanatik bir 'Fifa' fanı olan şahsına ne desek boş tabiki... pes e olan kötü tavrın, bir x360 fanının ps3 e olan düşmanlığından daha fazla kesinlikle...

130mb olan patch ı 20mb yapmanda çok hoş olmuş

Alıntıları Göster
    umarım xbox ps3 kavgasına dönüşmez yine başlık

ayrıca gerçekten çok güzel ps3 kazanma fırsatı olcak bence ankaradaki arkadaşlar değerlendirmeli ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT

umarım xbox ps3 kavgasına dönüşmez yine başlık

ayrıca gerçekten çok güzel ps3 kazanma fırsatı olcak bence ankaradaki arkadaşlar değerlendirmeli ...

Alıntıları Göster
    giriş ücreti çok fazla ayıca maçta uzatma olmamasıda kötü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: power512

giriş ücreti çok fazla ayıca maçta uzatma olmamasıda kötü olmuş

Alıntıları Göster
    Benim soruma bir cevap lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

Benim soruma bir cevap lütfen..

Alıntıları Göster
    PES'e tavrım falan yok benim. Dandik oyun çıkarmsınlar o zaman. Arkadaşın konusunuda mahvetmek istemiyorum, takılmaların düzeltilmesi olayının üstüne dur bakalım bide?

Hani düzeltilmiş ya çok iyi biliyorsun.
  • quote:

Şimdi ben katıldım bu turnuvaya diyelim. Kazara şampiyon oldum mesela. Ödül olarak PS3 yerine onun fiyatına eş değerde PS3 oyunlarından seçsek? Olabilir mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

Birinciye olan kişiye Sponsor Firmadan hediye çeki verilecek

böyle yazmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

quote:

böyle yazmışlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

quote:

böyle yazmışlar

Haklısın da hem PS3 yazmışlar, hem de hediye çeki. Gerçi hesaplayınca da hemen hemen aynı çıkıyor.
    Bakalım, ben gelirim bir şey çıkmazsa inşallah..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

quote:

böyle yazmışlar

Haklısın da hem PS3 yazmışlar, hem de hediye çeki. Gerçi hesaplayınca da hemen hemen aynı çıkıyor.
    Bakalım, ben gelirim bir şey çıkmazsa inşallah..

Alıntıları Göster
    iyi güzel abimle oyna oyna nereye kadar bide gerçek oynayanlarla oynayalım di mi!
    yalnız şimdi ben 2 maç yapcam 15 ytl bi maç 7.5 ytl biraz pahalı deil mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: JrHonour

iyi güzel abimle oyna oyna nereye kadar bide gerçek oynayanlarla oynayalım di mi!
    yalnız şimdi ben 2 maç yapcam 15 ytl bi maç 7.5 ytl biraz pahalı deil mi ya

Alıntıları Göster
    Ankara'lıyım fakat bu 15 ytl işi bana garip geliyor.
    Sponsor varken neden katılımcı para ödüyor böyle şeylerde anlamıyorum.
    Ya da 96x15 varken neden sponsor ihtiyacı duyuluyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 11 Aralık 2007; 3:04:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Ankara'lıyım fakat bu 15 ytl işi bana garip geliyor.
    Sponsor varken neden katılımcı para ödüyor böyle şeylerde anlamıyorum.
    Ya da 96x15 varken neden sponsor ihtiyacı duyuluyor :S

Alıntıları Göster
    ben buna psforumlarında yorum yapmıştım.bide burda yapiym.
    takım kondisyonları random olmamalı.hepsi kırmızı olmalı.random kişiye avantaj/dezavantaj sağlayabilir.bu da eşit şartlarda oynama ilkesini ezer geçer.
    süre bitiminde uzatma olmayıp direkt penaltı atışlarına geçilmesi ŞANS faktörünü ortaya çıkarır,ancak uzatmada da eşitlik bozulmazsa yine penaltı atışlarına gidileceği için çok da büyük sorun değil gibi.Ballı olanın balı devam edecektir:)
    hava şartları neden FINE? ben yağmurda daha iyi oynarım.Sonuçta herkesin bir oyun sistemi ,anlayışı var.Yağmurda oynamak açıkçası işime geliyor.ille random yapılacaksa bir şey bu hava koşulları olmalıdır.
    hah...önemli bir konu...taktik...oyun başında yeterli süre tanınmalıdır,oyun içinde yapılacak değişiklikler top oyunda olmadığı zaman olmalıdır ve abartılmamalıdır (kural açıklığı olabilir,2de1de oyun durmamalı...)...
    di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cco

ben buna psforumlarında yorum yapmıştım.bide burda yapiym.
    takım kondisyonları random olmamalı.hepsi kırmızı olmalı.random kişiye avantaj/dezavantaj sağlayabilir.bu da eşit şartlarda oynama ilkesini ezer geçer.
    süre bitiminde uzatma olmayıp direkt penaltı atışlarına geçilmesi ŞANS faktörünü ortaya çıkarır,ancak uzatmada da eşitlik bozulmazsa yine penaltı atışlarına gidileceği için çok da büyük sorun değil gibi.Ballı olanın balı devam edecektir:)
    hava şartları neden FINE? ben yağmurda daha iyi oynarım.Sonuçta herkesin bir oyun sistemi ,anlayışı var.Yağmurda oynamak açıkçası işime geliyor.ille random yapılacaksa bir şey bu hava koşulları olmalıdır.
    hah...önemli bir konu...taktik...oyun başında yeterli süre tanınmalıdır,oyun içinde yapılacak değişiklikler top oyunda olmadığı zaman olmalıdır ve abartılmamalıdır (kural açıklığı olabilir,2de1de oyun durmamalı...)...
    di mi?

Alıntıları Göster
    bir turnuvada form durumunun random olabilmesi beni çok sevindirdi. ama büyük ihtimalle tepkiler gelecek ve en yüksek form seçeneğinde oynanacaktır.bir de hava şartlarının da random olması daha uygun olurdu sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: mybsmdy

bir turnuvada form durumunun random olabilmesi beni çok sevindirdi. ama büyük ihtimalle tepkiler gelecek ve en yüksek form seçeneğinde oynanacaktır.bir de hava şartlarının da random olması daha uygun olurdu sanki.

Alıntıları Göster
    kırmızı form bence çok saçma bi uygulama neden diye sorarsanız mesela bi topçunun herhangi bi gücü 94 diyelim başka bi futbolcunun 82 diyelim kırmızı olunca bu güçler belli bi oranda artacagı için 94 olan 99 olabilecek en fazla ama digeri 82 den (atıyorum) 92 olacak.şimdi bu adalet mi?
    en normali oyuncularıun gerçek güçleriyle oynamaktır çoğu turnuvada da böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: JrHonour

kırmızı form bence çok saçma bi uygulama neden diye sorarsanız mesela bi topçunun herhangi bi gücü 94 diyelim başka bi futbolcunun 82 diyelim kırmızı olunca bu güçler belli bi oranda artacagı için 94 olan 99 olabilecek en fazla ama digeri 82 den (atıyorum) 92 olacak.şimdi bu adalet mi?
    en normali oyuncularıun gerçek güçleriyle oynamaktır çoğu turnuvada da böyledir.

Alıntıları Göster
    Kırmızı form kondisyon demekki zaten yani futbolcunun özellikleri artmıyor zaten en maximumunda oynamış oluyor futbolcu

• quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Kırmızı form kondisyon demekki zaten yani futbolcunun özellikleri artmıyor zaten en maximumunda oynamış oluyor futbolcu

Alıntıları Göster
    ben katılcam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: margornn

bence yanlış biliyosun kondisyon deildir o formlar kırmızı sarı yeşil mavi gri olanlar.

quote:

Son olarak burada bazı arkadaşların kırmızı oklardan bahsettiğini gördüm ve cidden üzüldüm.
    Eğer oyunu kırmızı oklarla oynarsanız tabiri caizse doping yapmış futbolcularla oyunu oynarsınız.Bu daha çok mahalle aralarında veya arkadaşlar arasında oynayan hayatı boyunca pek turnuvaya katılmamış veya profesyonel organizasyonları takip etmemiş insanların oyunu oynama biçimidir.Aşağıda form oklarını oyuncuların özelliği ne kadar etkilediği ile ilgili 2 sene önce hazırladığım bir grafik var.

ZephyR arkadaşımızdan alıntıdır.
     PS3 ödüllü PES 2008 Turnuvası - ANKARA

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.