Şimdi Ara

PS3 ONLINE HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes LIVE'ın rahatlığından lagsızlığından bahsediyor peki PSN çok mu kötü ?
    Mesela bir NBA2K12 veya FIFA12 lagdan oynanılmaz derecede mi ?

• Psn de lag ne arar ya :), hiç başıma gelmedi dogrusu.
  • Ara sira oluyor ama goze batan bir durum yok yani cok nadir
  • Normal şartlarda PSN ve Xbox Live birbirlerine yakın performanslar veriyorlar. Sunucularda bir sorun yoksa, bütün oyunları lagsız ve sorunsuz oynarsın. Ama PSN, sorun çıkmasına daha müsait bir ortam. Yeni çıkan oyunlar, çıktıkları ilk gün Xbox Live'da sorunsuz çalışırken, PSN'de sorunlu olabiliyor. Bunun geçmişte örnekleri var. Tabi kısa sürede çözüyorlar PSN'deki sorunları ama sorun bakımından PSN, Xbox Live'dan bir adım geridedir.
  • İçimi rahatlattınız sağolun.Son bişey sormak istiyorum mesela PS cafelerde 2 kişi FIFA oynuyoruz mesela o akıcılık PSN de var mıdır ?
  • tabiki var yukarıda değildiğ igibi belki ilk başlarda oluyor ama nba ve fifa da şu ana kadar problem görmedim eğer internet hızın çok yavaş değilse sorun çıkmaz 2 kişilikte bulduğun akıcılık onlineda da var zaten olmasaydı orijinale para vermezdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

Arkadaşlar herkes LIVE'ın rahatlığından lagsızlığından bahsediyor peki PSN çok mu kötü ?
    Mesela bir NBA2K12 veya FIFA12 lagdan oynanılmaz derecede mi ?

http://www.youtube.com= fifa 12 ps3 online game =ara = izle

sorma seklinden yanlıs bılgı aldıgın belli ,live ile farkı yok psn in, karsı tarafın baglantısında sorun yoksa sorunsuz sekılde oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 14 Nisan 2012; 13:32:21 >
  • Bazen fifada karşıma çok kötü bağlantılı adamlar geliyor, oyun takılıyor baya kötü ama ilk 5 dakika oyundan çıkarsan kaybetmiş sayılmıyorsun o yüzden çok sorun olmuyor.
  • Netim 8 mb(arada 12 oluyor bende anlamıyorum ) pc de online fps oyunlarında 35 ping ile oynuyorum yani net fena değil sorun çıkmaz o zaman değil mi ?
  • Ps3 PSN'den Fifa 12 oynuyorum hızı aynı offline'daki gibi. Hiç bir sorun olmuyor rahat ol.
  • Şimdiye kadar oynanmayacak derecede lag hiç yaşamadım Ps3'te.
    Oyundan oyuna da çok fark eden bir şey bu. Şöylede bir şey var.
    Live ücretli, Psn ücretsiz. Tabii ki ücretli olan daha kaliteli yapıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 14 Nisan 2012; 14:14:03 >
  • quote:

İçimi rahatlattınız sağolun.Son bişey sormak istiyorum mesela PS cafelerde 2 kişi FIFA oynuyoruz mesela o akıcılık PSN de var mıdır ?

Aynı konsoldan iki kişinin oynadığı kadarki performansı alman mümkün değil. Ama çoğu zaman akıcı bir oyuna denk gelirsin. Karşı tarafın da bağlantısına bağlı bu tabi.
  • quote:

Netim 8 mb(arada 12 oluyor bende anlamıyorum ) pc de online fps oyunlarında 35 ping ile oynuyorum yani net fena değil sorun çıkmaz o zaman değil mi ?

35 ping normalde sorun yaşatmaz. Ama FIFA'da 35 ping ile oynanabileceğini sanmıyorum. Sunucuların ülkemizde olması gerek bu sayıya ulaşmak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.