Bildirim
PS3 OYUN TAVSİYELERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1-last of us
2-gta 4
3-gta 5
4-gt 6
5-dark sector -
Direk exc yani konsola ozel oyunlara yuklen. Last of us,uncharted serisi , god of war serisi. Liste uzar gider.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlam pc yoksa illa da exc. yüklenmeye de gerek yok. Last of Us korku değil çok fazla, survival ağırlıklı; ama tabii oynamak gerekir. Resistance 3 bölüm bölüm tırstırıcıydı; fiyat da gayet uygun; move silah aparatıyla imkanınız varsa tavsiye ederim; alışana kadar zorlasa da çok keyifli.
Evil Within gayet iyi, ps3te grafikleri biraz özensiz port etmişler sanki ama oyun güzel. PS3te fazla korku oyunu yok; Silent Hill'ler eskisi gibi değil diye çok sarmadı, Siren Blood Curse güzel diyorlar da fazla karanlık geldi konu da çok sarmadı. Fatal Frame 2 alabilirsiniz ama özellikle, PS2 oyunu olmasına rağmen grafikleri bence hala güzel, store'da vardı güzel gider. -
Konuma zamanınızı ayırmanız beni mutlu etti.The last of us u almayı düşünüyorum peki Dead Space hakkındaki düşünceleriniz nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: lagmaster594
Konuma zamanınızı ayırmanız beni mutlu etti.The last of us u almayı düşünüyorum peki Dead Space hakkındaki düşünceleriniz nedir?
bir iki güzel de pc varsa masraf etmeye gerek olmayabilir. üçüncüden uzak dur bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X