Şimdi Ara

PS3 Oyun Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS konusunda bayağı bilgisiz birisiyim. Konsol almaya niyetlendik, PS4 alacaktım ancak hiç konsol geçmişim olmadığı için sorduğum herkes PS3 ten başlamamı tavsiye ettiler. Ben de bu tavsiyelere uyup PS3 aldım. Ancak PS3 oyunları hakkında bilgi sahibi değilim, forumlarda gezip gördüğüm kadarıyla da bayağı sağlam oyun var. Şimdiye kadar sadece Last of Us ı bitirdim ve oyunu bitirdikten sonra bugüne kadar boşa yaşadığımı hissettim, gerçekten çok muhteşemdi.

Assassins Creed haricinde ;AC serisini bilgisayarda oynadığım için; bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz oyunları bekliyorum ve tavsiye ettiğiniz oyunları not alacağım. Gördüğüm kadarıyla forumda bayağı konsol üstadı var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• Heavy Rain , God of war 3 ve GOW ascension (TR), Uncharted serisi, Beyond Two Souls daha birsürü var ama The Last of Us ı bitirdiysen bu tarz oyunlar seni uzun bir süre oyalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkn10

Heavy Rain , God of war 3 ve GOW ascension (TR), Uncharted serisi, Beyond Two Souls daha birsürü var ama The Last of Us ı bitirdiysen bu tarz oyunlar seni uzun bir süre oyalar

Teşekkürler, dediklerinizi not aldım.

Başka aklınıza gelirse tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

quote:

Heavy Rain , God of war 3 ve GOW ascension (TR), Uncharted serisi, Beyond Two Souls daha birsürü var ama The Last of Us ı bitirdiysen bu tarz oyunlar seni uzun bir süre oyalar

Teşekkürler, dediklerinizi not aldım.

Başka aklınıza gelirse tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alıntıları Göster
    zaten oyunların kralıyla başlamışsın online daha devam ediyor takıl derim sonrasında mutlaka oynamanı tavsiye edeceğim unchardet serisi özellikle 2 süper sonra rdr red dead rememsionmu ne yanlıs yazmıs olabilirim güzel oyundur ingilizcen varsa heawy rain çok iyi
    ps ile ilk tanımansa gow saga yı mutlaka al ps3 versiyonunu gow 4 üde 2.el alırsın zaten gow 1 2 ps2 ye çıkmıştır ama sırf o oyun için satmamıştım ps2 yi

bunlar seni zaten baya oyalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Babakedi

zaten oyunların kralıyla başlamışsın online daha devam ediyor takıl derim sonrasında mutlaka oynamanı tavsiye edeceğim unchardet serisi özellikle 2 süper sonra rdr red dead rememsionmu ne yanlıs yazmıs olabilirim güzel oyundur ingilizcen varsa heawy rain çok iyi
    ps ile ilk tanımansa gow saga yı mutlaka al ps3 versiyonunu gow 4 üde 2.el alırsın zaten gow 1 2 ps2 ye çıkmıştır ama sırf o oyun için satmamıştım ps2 yi

bunlar seni zaten baya oyalar

Alıntıları Göster
    The Last of Us zaten en iyisi. Çok iyi başlangıç yapmışsın. Şimdi sana tek önerim Uncharted serisi.

• PersPrensi23 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim oyuna devam
  • quote:

Rica ederim oyuna devam
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Uncharted ve GOW serisi zaten aklımdaydı almak için. Ama mesela heavy rain i ilk defa duyuyorum, not aldım bile.
  • Fps seviyorsan Borderlands 2 tavsiye ederim, çok eğlenceli oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

Fps seviyorsan Borderlands 2 tavsiye ederim, çok eğlenceli oyundur

Her türü eğer başarılıysa severek oynarım . FPS severim bahsettiğiniz oyunu da inceleyeceğim, teşekkür ederim. RPG tarzında da bildiğiniz oyunlar varsa tavsiye alabilirim.
  • Last of us la başlaman kotu olmuş bundan sonraki oyunlar keyif vermeyebilir ama unchaerted serisi ve god of war serisi diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Last of us la başlaman kotu olmuş bundan sonraki oyunlar keyif vermeyebilir ama unchaerted serisi ve god of war serisi diyorum
    Kesinlikle Gta 5 i almalısın şu ana dünyanın en iyi oyunu gta 5 e kötü diyenlere de inanma onlar alamadıkları için kötü diyolar ha gta 5 pahalı diyosan o zaman son çare ps3 ü kırdırıcan
     PS3 Oyun Tavsiyeleri

• kendi açımdan kesinlikle oynanması gereken oyunları liste yapıyorum;

1.red dead redemption ( mutlaka oyna )
    2.the last of us
    3.god of war 3 ve ascension
    4.killzone 3 (atmosferini çok begendim )
    5.uncharted 3 (ben sadece son oyunun oynadım ilk iki oyun için bir şey diyemicem)
    6.Infamous 2 (vampirli dlcsi de var onuda oyna)
    7.ace combat : assault horizon
    8.gta 5
    9.beyond
    10.puppeteer( oyun türkçe ama pek duyulmadı nedense )

gow'u saga olarak al.ps4'e çıkıcan gow'un eski olaylarını bilmiş olursun aynı şey infamous 1 ve uncharted 1 ve 2 içinde geçerli.killzone 2'de oldukça zevkli birazda oynucam hatta

• quote:

quote:

Her türü eğer başarılıysa severek oynarım . FPS severim bahsettiğiniz oyunu da inceleyeceğim, teşekkür ederim. RPG tarzında da bildiğiniz oyunlar varsa tavsiye alabilirim.

Rpg olarak tavsiyem skyrim çok keyifli ve uzun soluklu bir oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inferioress

quote:

quote:

Rpg olarak tavsiyem skyrim çok keyifli ve uzun soluklu bir oyundur

Alıntıları Göster
    The last of us harbiden iyidi bu 15 tatilde bitirdim şimdi satıyorum

• Yarış seviyorsan Gran turismo 5 ya da 6 oynanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

Yarış seviyorsan Gran turismo 5 ya da 6 oynanmalı
    Teşekkürler arkadaşlar, uzun vade de bu oyunların hepsine bakmaya çalışacağım. Bunları bitirene kadar zaten PS4 alma vakti gelir.

Çok teşekkürler.
  • Konsol üstadı felan değilim ama uncharted 3 ü inanılmaz beğeniyorum killzone 3 te aynı şekilde.God of war serisi içinde de sadece 3.oyunu oynadım halen oynuyorum bitmedi(çoğu kişi serinin en iyisi olduğunu söylüyor). Gran turismo 5 nasıl anlatayım bilmiyorum ama Mustafa SANDAL ın şarkısı gibi arabalar güzel mi ? Hem de çok ama oyunda ruh yok.Oynarken hiç gözlerimi dört açıp ekrana sabitlemedim hiç oyunun bir parçası gibi hissedemedim kendimi...
  • metal gear solid :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: starkiller1234

metal gear solid :)

Teşekkürler kardeşim, seri mi bu oyun, seriyse kaçtan başlamak lazım?

quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

Konsol üstadı felan değilim ama uncharted 3 ü inanılmaz beğeniyorum killzone 3 te aynı şekilde.God of war serisi içinde de sadece 3.oyunu oynadım halen oynuyorum bitmedi(çoğu kişi serinin en iyisi olduğunu söylüyor). Gran turismo 5 nasıl anlatayım bilmiyorum ama Mustafa SANDAL ın şarkısı gibi arabalar güzel mi ? Hem de çok ama oyunda ruh yok.Oynarken hiç gözlerimi dört açıp ekrana sabitlemedim hiç oyunun bir parçası gibi hissedemedim kendimi...

Teşekkürler üstad, söylediğiniz oyunlar zaten listede. GT5 ve şu an mevcut ise 6'yı çok övüldüğü için denemek istiyorum şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: xfire212

The last of us harbiden iyidi bu 15 tatilde bitirdim şimdi satıyorum

Kaca satiyosun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.