Şimdi Ara

PS3 Oyun Tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • RPG olarak Elder's Scrolls : Skyrim iyidir hocam,kesinlikle tavsiye ederim.FPS olaraksa BioShock Infinite,Metro : Last Light'ı öneririm.Aslında bu ay PS+ Plus alarak her 2 oyuna ve ek olarak Borderlands 2'ye sahip olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Jack Ketchum

RPG olarak Elder's Scrolls : Skyrim iyidir hocam,kesinlikle tavsiye ederim.FPS olaraksa BioShock Infinite,Metro : Last Light'ı öneririm.Aslında bu ay PS+ Plus alarak her 2 oyuna ve ek olarak Borderlands 2'ye sahip olabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim üstad öneriler için. İngilizcem çok iyi değil (orta seviye) ama RPG oyunlarını çok oynamamama rağmen seviyorum, çok zorlar mı acaba beni dil konusu?

FPS olarak önerdiğiniz oyunları da ilk kez duyuyorum bunları da not alıcam. PS+Plus tam olarak nedir, nereden alınır, nasıl yapılır hiç bir bilgim yok. Bilgilendirirseniz ayrıca memnun olurum. Sanırım online olarak bağlanıp alıyoruz hocam ama dediğim gibi ilk kez konsol sahibiyim. Size zahmet yardımınızı bekliyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

quote:

RPG olarak Elder's Scrolls : Skyrim iyidir hocam,kesinlikle tavsiye ederim.FPS olaraksa BioShock Infinite,Metro : Last Light'ı öneririm.Aslında bu ay PS+ Plus alarak her 2 oyuna ve ek olarak Borderlands 2'ye sahip olabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim üstad öneriler için. İngilizcem çok iyi değil (orta seviye) ama RPG oyunlarını çok oynamamama rağmen seviyorum, çok zorlar mı acaba beni dil konusu?

FPS olarak önerdiğiniz oyunları da ilk kez duyuyorum bunları da not alıcam. PS+Plus tam olarak nedir, nereden alınır, nasıl yapılır hiç bir bilgim yok. Bilgilendirirseniz ayrıca memnun olurum. Sanırım online olarak bağlanıp alıyoruz hocam ama dediğim gibi ilk kez konsol sahibiyim. Size zahmet yardımınızı bekliyorum. :)

İngilizce seviyenizin çok sorun olacağını zannetmiyorum.Eğer dikkatli oynarsanız herhangi bir şeyi kaçırmadan oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.PC için türkçe yaması mevcut,isterseniz PC'dede oynayabilirsiniz.

PS+'ın birçok avantajı var hocam.3GB'a kadar save dosyalarını saklayabilirsiniz,PS Store'da %75'e kadar olan indirimler yararlanabilirsiniz,her ay 2-3 güncel sayılabilecek güzel oyunlar veriyor ücretsiz olarak ayrıca ücretsiz avatarlar ve temalarda buna dahil.Üyeliği amazon.com'dan veya PS Store'dan alabilirsiniz.3 aylık $17,99,1 yıllık ise sanırım $49,99 olmalıydı.Ben amazonu öneririm şahsen.Aldığınız an direkt kod ekranda gözükür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

quote:

İngilizce seviyenizin çok sorun olacağını zannetmiyorum.Eğer dikkatli oynarsanız herhangi bir şeyi kaçırmadan oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.PC için türkçe yaması mevcut,isterseniz PC'dede oynayabilirsiniz.

PS+'ın birçok avantajı var hocam.3GB'a kadar save dosyalarını saklayabilirsiniz,PS Store'da %75'e kadar olan indirimler yararlanabilirsiniz,her ay 2-3 güncel sayılabilecek güzel oyunlar veriyor ücretsiz olarak ayrıca ücretsiz avatarlar ve temalarda buna dahil.Üyeliği amazon.com'dan veya PS Store'dan alabilirsiniz.3 aylık $17,99,1 yıllık ise sanırım $49,99 olmalıydı.Ben amazonu öneririm şahsen.Aldığınız an direkt kod ekranda gözükür.

Anladım, önerilerin ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.

• Gta 5

Beyond two souls

gran turismo 5 veya 6

daha önce oynamadıysan ben gta 4 de tavsiye ederim :D

daha güzel oyun vardırda oynamadığım için birşey diyemeyeceğim

ayrıca last of us harika en iyisiyle başlamıssın şimdi diğerleri ya tatmin etmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

Gta 5

Beyond two souls

gran turismo 5 veya 6

daha önce oynamadıysan ben gta 4 de tavsiye ederim :D

daha güzel oyun vardırda oynamadığım için birşey diyemeyeceğim

ayrıca last of us harika en iyisiyle başlamıssın şimdi diğerleri ya tatmin etmezse

Şu piyasada last of us ve beyond two souls'u birlikte veren kampanyalar var ya onlardan almıştım. Yoksa baştan bitirmezdim Ama oyun cidden muhteşem sanırım bikaç kere daha bitirmeden bırakmam o oyunu..

Öneriler için eyvallah..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.