Şimdi Ara

ps3 oyunları geç yükleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu akşam bi ps3 160gb aldım.3 tane de oyun aldım.bunları ilk kez ps3 e koyarken bir önyükleme süresi oluyor.sims ve pes 2012 de çok uzun sürmedi.ama gran turismo5 1 saat oldu hala yüklemedi.aldığım oyunların hepsi sıfır.bu normal mi acaba?

• GT5 guncellemesi olabilir..Zaten genel olarak biraz yavas oyundur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejderooo

merhaba arkadaşlar,
    bu akşam bi ps3 160gb aldım.3 tane de oyun aldım.bunları ilk kez ps3 e koyarken bir önyükleme süresi oluyor.sims ve pes 2012 de çok uzun sürmedi.ama gran turismo5 1 saat oldu hala yüklemedi.aldığım oyunların hepsi sıfır.bu normal mi acaba?

Gran Turismo 5 de opsiyonel olarak sunulan ön yükleme tam olarak 10 gb boyutunda oluyor. Dilersen bu yüklemeyi yapmayabilir ve 256 mb'lık ufak bir yüklemeyle oyunu oynayabilirsin. Ancak Harddiskinde yer sorunun yoksa bu 10 gb yi yüklemeni öneririm ve senin dediğin gibi önyükleme işlemi biraz uzun sürebilir. Ama oyunu bu şekilde yüklersen, oynamaya başladıktan sonra, oyun menüleri arasında gezinirken çok daha kısa yükleme ekranlarına ve ek görev paketlerinin yer alacağı DLC Store’ a kavuşacaksınız. Kısacası oyunların da PS3'ün de normal. Endişelenecek bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertCoD

quote:

Orijinalden alıntı: ejderooo

merhaba arkadaşlar,

Gran Turismo 5 de opsiyonel olarak sunulan ön yükleme tam olarak 10 gb boyutunda oluyor. Dilersen bu yüklemeyi yapmayabilir ve 256 mb'lık ufak bir yüklemeyle oyunu oynayabilirsin. Ancak Harddiskinde yer sorunun yoksa bu 10 gb yi yüklemeni öneririm ve senin dediğin gibi önyükleme işlemi biraz uzun sürebilir. Ama oyunu bu şekilde yüklersen, oynamaya başladıktan sonra, oyun menüleri arasında gezinirken çok daha kısa yükleme ekranlarına ve ek görev paketlerinin yer alacağı DLC Store’ a kavuşacaksınız. Kısacası oyunların da PS3'ün de normal. Endişelenecek bir şey yok.

teşekkürler.zaten modeme bakınca ışıkların durmadan yanıp sönmesini görünce anladım...

• mertCoD M kullanıcısına yanıt
    ben vaktim olmadığı için opsiyonel yüklemeyi yapmadım şimdi yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.