Şimdi Ara

Ps3 pal garantili almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar o gezmedigim site kalmadı uygun fiyata bulamadım bi ps3 çogunluk 1 milyarın üstünde:s buda beni aşıyo sizin bildiniz yerler vardır beni aydınlatın yaf =)

Ps3 pal garantili almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon may cry -- 25 Eylül 2007; 12:40:41 >

• PAL ve garantili ps3 1000lira altında bulman mümkün değil yani SONY garantili olan mümkün değil
  • peki napıcaz bayılıcaz yani :) peki pal ve sony garantili ne kadardır?? çok cahilim bilim idare edin...
  • ps3 ün garantilisi pal olur ve 1250 ytl den aşagı magazalarda bulamazsınız 1000 ytl ve altına garantisiz cihaz bulabilirsiniz
  • gittigidiyor a bak. orda garantili pal sıfır 900-1100 arası bulabilirsin. hatta burda bile satanlar var. bugün bu forumlardan birinde gördüm bi arkadaş 900 civari bi fiyata satıyordu.
    ben gittigidiyorda 3 taksit 1050 ytl ye aldım. eğer tek çekim alsaydım 990 ytl fiyatı vardı. malum 3 taksit alınca site komisyonu 100 de 15 oluyor. satıcının eline 900 ytl geçti yani elden nakit 900 ytl ye satan insanlar var. fakat ürün satıcısına verilen yorumlarını iyi incele. ben cok memnun kaldım bana acılmamıs paketinde gıcır gıcır garantisiyle sevk irsaliyesiyle geldi.nasıl bu fiyata satıyorlar dersen cekilis urunleri bunlar. bana gelen ps3 un turkcell kaseli irsaliyesi var promosyon urunu yazıyor. yani calıntı vs degil bildigin sıfır garantili ps3 . tek olayın iyi bir satıcı bulmak. olumlu yorum yapan daha once satısı olan kisilerden sorunsuz sekilde alabilirsin. buarada ekleme yapayım benim garantim sony euroasia garantisi mavi küçük zarfında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legrandbleu -- 25 Eylül 2007; 15:58:10 >

• eyvallah kardeşim yardımcı oldugun için tşk bekle beni heavenly sword seni bi gün oynicam
  • rica ederim. bende aynen senin gibi cok arastırdım aradım taradım ve nihayet istediğim fiyata aldım. eminim biraz araştırmadan sonra sende istediğin fiyata alırsın. şimdiden hayırlı olmasını dilerim
  • dostum bu ialn belki işine yarayabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_17898412/tm.htm

fazla araştırmadım,ama araştırırsan daah uygunlarınıda bulabilirsin...
    sana birde naçizane tavsiyem; 97 yılından beri PS kullanıcısıyım.2001 de PS1 i satıp PS2 aldım,PS2 mide geçen ayalrda sattım, inşallah bikaç ay sonrada PS3 alacam.Aldığım bütün PS ler kaçak ve garantisizdi,ama en ufak bir sorun yaşamadım.Sony ler diğer makinelere benzemez istesende bozamazsın.O yüzden ''bence'' pal makineye
    1000 ytl vereceğine 20gb bile olsa en ucuzundan bir PS3 al, kalan paranlada Warhavk,Heavenly Sword gibi bikaç oyun al.Ben bu forumda 550 ytl ye PS3 satıldığını gördüm,biraz araştırırsan bulursun mutlaka.PAL-NTSC olayına gelince sadece blu-ray filmler için bu ayrım sözkonusu ve çok kısa süre içinde gelecek yazılımlarla tıpkı oyunlarda olduğu gibi region free olacak deniyor.Olmasa bile hangimiz bir kere izleyip kenara atacağımız bir filme 60 ytl verirki hemde muhteşem oyunların gelemye başladığı bu dönemde...

• bakmıştım bi tane var evet ama işte güvenemiyorum ya dandik bişi çıkarsa diye çekiniyorum. az para diil verecem para adımımı saglam atmalıyım neyse bakalım artık kardeş yine çok saol ...
  • gittigidiyor un söyle bi avantajı var ürün eline gectikten sonra onay veriyorsun para ozaman satıcıya aktarılıyor. ben ilk alısverisimi ps3 alarak yapmıstım daha sonra birkac tane oyun mp3 calar falanda aldım hic sorun yasamadım. ürün gelince kargo yetkılısı yanında acıp bakacaksın eger bi sıkıntı varsa orda tutanak tutturacaksın hatta en temızı ürünü kargo sirketinin yerine gidip ordan teslım alacaksın orda acacaksın.ve dedigim gibi gg den alsıveris yaparken satıcının onceki satıs yorumlarını okuyun. bazıları var yenı kayıt olmus sıfır islem ben sahsen guvenmem. ama bazı satıcılar var adam onlarca yuzlerce mal satmıs ve 100 de 99 olumlu vs. benım satın aldıgım arkadas cok ilgiliydi onceki satıslarının hepsı olumluydu telefonda falanda haberlestık hıc sorun yasamadım. hatta o arkadasın elınde bıtane daha promosyondan cıkan ps3 vardı onuda bi tanıdığa aldık. yani guzel arastırıp garantili bir sekilde alısveris yapmak mumkun. yahut usenmeyıp atlayıp gideceksin hangi sehirde satılıyorsa elden falan alacaksın:))) demokraside cağreler tukenmez sen almak istedikten sonra kendini saglama alacak yol elbet bulunur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legrandbleu -- 25 Eylül 2007; 16:15:57 >

• güven herşeyden önce gelir. sen bi sorun yaşamamışın inş. bizde yaşamayız :) hayırlısı bAKALIm ilgin için saol dostum

bi degişiklik olsun istersen!!

leon--0@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon may cry -- 25 Eylül 2007; 16:41:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.