Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

Hayat kurtarıcı ant. Mod taktiklerinizi bekliyorum :) ne yapsam yeniliyor takim mlo de online lig olsa küme düserim heralde :D

1-2 sayfa geride vardı birşeyler hem taktik dizilim resimleri hem de kombinasyonlu oyun ikisini de uygula bu tavsiyelerin ve transfer yapma takımda zırt pırt

Bulamadim dostum ya sadece 6 7 8 kombinasyonu bulabildim ondada taktik gostermiyordu kombinasyonu yaptmda bnm taktikte ne kadar isler orasi malum:)))

bir sayfa geride yani 14. sayfada ki şu mesajda ki taktiği dene istersen
    ayrıca oyuncuları kondisyona göre oynat düşüşte ki adamı oynatma transfer ne kadar az olursa takım o kadar iyi oynar
    menajer kısmından ombinasyonlu oyunu açık yap hazır taktikleri de aç tabi 3 tane farklı diziliş seçmen lazım

ilk kupam
     [PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

takım gücü 2 kadrom

Bi deneyelim (; usta birde turnuvada ilk 16ya kalinca mac siram gelince baglanti hatasi diyor rakibi galip sayiyor 4 5 kere ust uste oldu onun cozumu yokmu o kadar ugrasiyoruz mac yapmadan eleniyorum sinir ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oldum olası şu turnuva sisteminden hiç hoşlanmıyorum. 3 maçını da kazanan onlarca kişi üst tura çıkamıyor. Oyunun klişelerini ezberleyip gol bombardımanı yapanlar üst turlara ambargo koyuyor. üst tura çıkmanın ölçüsü 5 dk lık maçlarda 4-5 golle kazanmak olmamalı.

Yapsınlar uefa kupası gibi 128 kişilik olsun yenilen elensin. 64,32,16,8,4,final.

onlarca insan ön elemeye katılıyor, 16 kişi üst tura çıkıyor.

saatte bir turnuvaya katılıyorsun, ilk iki maçı kazanıyorsun, 3. maçı kaybedince üst tur ihtimalin de kalmıyor, turnuvadan çıkıyorsun transfere veya başka turnuvaya da izin vermiyor. yarım saat bekliyorsun boş boş. bahsettiğim şekilde olsa yenilen elendiği için bir daha o turnuvaya giremez, ama transferini yapar, başka turnuvaya da paşa paşa katılır.

2011'den beri online ana ligdeyim. son iki yıldır turnuvalara girip de maç yapmış değilim. bu saçma sapan sistem yüzünden içimden gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solemnomercy -- 22 Kasım 2013; 18:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

oldum olası şu turnuva sisteminden hiç hoşlanmıyorum. 3 maçını da kazanan onlarca kişi üst tura çıkamıyor. Oyunun klişelerini ezberleyip gol bombardımanı yapanlar üst turlara ambargo koyuyor. üst tura çıkmanın ölçüsü 5 dk lık maçlarda 4-5 golle kazanmak olmamalı.

Yapsınlar uefa kupası gibi 128 kişilik olsun yenilen elensin. 64,32,16,8,4,final.

saatte bir turnuvaya katılıyorsun, ilk iki maçı kazanıyorsun, 3. maçı kaybedince üst tur ihtimalin de kalmıyor, turnuvadan çıkıyorsun transfere veya başka turnuvaya da izin vermiyor. yarım saat bekliyorsun boş boş. bahsettiğim şekilde olsa yenilen elendiği için bir daha o turnuvaya giremez, ama transferini yapar, başka turnuvaya da paşa paşa katılır.

2011'den beri online ana ligdeyim. son iki yıldır turnuvalara girip de maç yapmış değilim. bu saçma sapan sistem yüzünden içimden gelmiyor.

çok doğru söylüyorsun..evvelsi gün başıma geldi yine hile olayı.. 2 galibiyetim var,adam kopardı 3.maçta...sistem kötü,hileci var vs...sıkıntı çok aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSsTuR

quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

fuul kadrolu 700 puan lı adamı darma duman oluş anı demek ki hile olmayınca olmuyormuş...

2 kadro pes13'te oynansa 10-0 yenilmen lazım erkan ama gelmiş geçmiş en güzel-gerçekci-inandırı bi oyun olunca playerlik/taktik öne çıkıyor..kadrolara göre süper bi sonuç tebrikler

Saol kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

oldum olası şu turnuva sisteminden hiç hoşlanmıyorum. 3 maçını da kazanan onlarca kişi üst tura çıkamıyor. Oyunun klişelerini ezberleyip gol bombardımanı yapanlar üst turlara ambargo koyuyor. üst tura çıkmanın ölçüsü 5 dk lık maçlarda 4-5 golle kazanmak olmamalı.

Beyler kazandığım oyunlarda Para alamıyorum neden ? Takım bütçeme gidiyo paralar ama oyuncu transferi için param yetersiz ? Bilgisi olan arkadaş aydınlatabilir mi ? Pts left her maçtan sonra 75 te sabitr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COFFEEUP.UgurLu -- 23 Kasım 2013; 1:34:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

pes 2013 oynim dedim. ya ne oyunmuş kardeşim efsaneymiş meğer 2013. oyunu oynarken hissediyosun resmen. 2014 şuan o kadar hızlıki oyun, şuanda 2014ün minandinho'su 2013'ün kırmızı formda robben'ine denk. öyle bir fark var. o kadar yapmacıkki. 10-0 da yensem 1gr zevk almıyorum. çünkü öyle hızlı bir koşuş, şut yok dünyada

Kardeş çok dolmuşsun oyuna karşı oynama boşver ben yükledim topu topu 10 maç yapmamışımdır güncellemeyi yaptım yarım devre maç yaptım kapadım dediğin gibi adamlar jet motoru takmış gibi. Hızlandıralım derken uçurmuşlar. Zaten dört dörtlük biçeyde beklemiodum bunlardan.

haklısın hocam bende kapattım zaten oynamıyorum artık. 2015e kadar bir maç bile yapmam. elim gitmiyor oyuna. 2015te tekrar bi denerim. o zamanda bu amele hızı devam ediyosa yani pes artık bu şekildeyse tamamen bitmiştir bu olay. gerçi konami ye artık güven olmaz. yine mükemmel bir oyun çıkartıp sonra 2,3 ay sonra bir büyük güncellemeyle yine oyunun içine edebilirler. o da var ama yapacak bişey yok artık

• arkadaşlar oyunu rafa kaldırmadan önce konami'ye e-mail attım. oyunun içine ettiniz hızlandırdınız yavaşlatın diye. adresi de şu:
    https://uk.secure.konami-europe.com/ics/support/ticketnewwizard.asp?style=classic
    isteyen buraya yazabilir. hemen cevap veriyolar. tepkiler gelsinki anlasınlar biraz belki bir güncelleme gelir veya 2015i ona göre hazırlarlar. herkeze iyi oyunlar
  • The game is very fast and I don't enjoy the game.before this version game's speed was good but now very fast.please make the game slower

Arkadaslar konamiye herkes bu maili atsin.ben ingilizce bilmeyenler icin çat pat ingilizcemle yazdim.aynen bu yazdigi mail atarsaniz ordaki adamlar ne demek istediginiz anlarlar.oyunun cok hizli oldugunu ve onceki versiyon daha yavas ve zevk verici oldugunu yazdim.oyunu biraz daha yavaslatmalarini rica ettim

• Oyun gerçekçilikten uzak oldu. L1+üçgen ve L1+R3 nedir öyle yaw.
    Hadi onu yaptın en dandik oyuncun bile kaçan oyuncuya 40 metreden iniesta gibi önüne pas atabiliyor.
    O zaman iniestayı almanın gereği ne?
    Rezalet birşy oldu.

oyun hız ise deli gibi herkesin acelesi var. hangi maçta top 90 dk. bir o kalede bir bu kalede oynanıyor ki

• turnuvada ilk 16ya kalinca mac siram gelince baglanti hatasi diyor rakibi galip sayiyor 4 5 kere ust uste oldu onun cozumu yokmu o kadar ugrasiyoruz mac yapmadan eleniyorum

• beyler pes çok süper olmuş gerçekten hiç bişey bulamayınca hıza taktınız ağır çekimdemi oynıcaz oyunu biraz bileğinizi zekanızı hızlı çalıştırın çevik olun bu sefer pes tutturdu agaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilx

beyler pes çok süper olmuş gerçekten hiç bişey bulamayınca hıza taktınız ağır çekimdemi oynıcaz oyunu biraz bileğinizi zekanızı hızlı çalıştırın çevik olun bu sefer pes tutturdu agaa

aynen hocam..hızlı ama abartılacak kadar değil.. oynadıkça insan alışıyor.. dün senle kupa yarı final miydi çeyrek final miydi karşılaştık sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: tilx

beyler pes çok süper olmuş gerçekten hiç bişey bulamayınca hıza taktınız ağır çekimdemi oynıcaz oyunu biraz bileğinizi zekanızı hızlı çalıştırın çevik olun bu sefer pes tutturdu agaa

aynen hocam..hızlı ama abartılacak kadar değil.. oynadıkça insan alışıyor.. dün senle kupa yarı final miydi çeyrek final miydi karşılaştık sanırım..

harbimi nicke dikkat etmedim sevindim eğer öyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

The game is very fast and I don't enjoy the game.before this version game's speed was good but now very fast.please make the game slower

Arkadaslar konamiye herkes bu maili atsin.ben ingilizce bilmeyenler icin çat pat ingilizcemle yazdim.aynen bu yazdigi mail atarsaniz ordaki adamlar ne demek istediginiz anlarlar.oyunun cok hizli oldugunu ve onceki versiyon daha yavas ve zevk verici oldugunu yazdim.oyunu biraz daha yavaslatmalarini rica ettim

Hocam bende maili attım umarım olumlu sonuçlanır ve yaptıkları hatadan dönerler.
  • oyun sonunda kafayı yedi.. al açıkta çeyrek finalde bir maçın bitmesini 15 dakika bekledim.. üstüne üstlük 16 turunda ve çeyrek finalde hileye maruz kaldım öndeyken.. allahtan galip saydı beni..yarı finale kalabildim..

edit: yarı finalde ''nepoleon'' şeref yoksunu çinli mi japon mu bilemicem orasını,maç başlama ekranında dondurdu daha sahayı bile görmeden.. geçmişte olduğu gibi sıralamada üst sırada olan adam üst tura çıktı.. yani bu şerefsiz. yani hile yaparak kupayı kaldırmak bu oyunda da mümkün.. ALLAH bin belanı versin KONAMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 24 Kasım 2013; 1:46:05 >

• arkadaş bu oyun beni çıldırtçak.. çok oynamamak lazım galba..adam faul yapıyor.. yoluma devam ediyorum avantaj veriyor hakemde..vuruyorum gol oluyor sonra faulü çalıyor,avantajı oynattığı halde diyecek laf yok konami..
  •  [PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

sonunda AL açık alabildim..heyecandan kupa sayfasını atladım..

ve sonunda galaxy ligi altın yıldızı taktım..

• quote:

tebrikler 2 kupa oldu herhalde forumda ya da kazanan varsa da paylaşmıyor

ya dün oyunun hızı beni de biraz kanser etti 4 tane attım ama adam öyle bir çıkıyor ki kontra atağa 6 da atsam kazanamazdım 7 tane yedim çünkü gerçi adam 855 puandaydı o da var

• quote:

quote:

ya dün oyunun hızı beni de biraz kanser etti 4 tane attım ama adam öyle bir çıkıyor ki kontra atağa 6 da atsam kazanamazdım 7 tane yedim çünkü gerçi adam 855 puandaydı o da var

saol hocam.. oyunun hızından kastın bağlantı kalitesi mi bilemiyorum ama, dün yarı finalde denk geldiğim adam karşısında şok oldum hocam.. adamın kalecisi hilario siğer oyuncular orta kalite hatte gellazca falan vardı kadroda..adam o kadroyla nasıl büyük iş başarıp geldiyse bilemiyorum yarı finale kadar..şans ile 1 tur atlarsın en fazla...1-0 geriye düştüm sonra 2-1 çevirdim maçı..ama inanılmaz derece de oyuncular ağırdı..bazen lag dışında birşeyler de oyuna etki ediyor buna kesinlikle inanıyorum.. fifa daki momentum olayı bu sene pes tede yer yer hissettiriyor kendini..buna çokça şahit oldum..

• quote:

quote:

1 kupamız var.1 de fınalde nat uyumsuzluğu nedeniyle kazanamadık😃

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.