Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konami yetmiyor gibi birde ttnetden cekiyoruz arkadas 2 mac yapak dedik ya kasıyor yada mactan atıyor paramızla rezil ediyolar bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes14 onlıne pes lıgımıze(ps3) son 1 katılımcı son 1 takım yerı kalmıstır arkadaslar detaylar lınk te

http://forum.donanimhaber.com/m_80615306/f_//tm.htm#84548379
  • antrönör modda istikrar iyidir bu taktik ve bu diziliş iyi iş yapıyor deneyin

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

• sağolsun konami bu yıl bizi oyundan uzaklaştırdı.. pes oynamadan olmaz diyordum ama pessiz de yaşanıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

sağolsun konami bu yıl bizi oyundan uzaklaştırdı.. pes oynamadan olmaz diyordum ama pessiz de yaşanıyormuş

şu an bitkisel hayattta olduğunu düşünüyorum abi
  • evet gerçektende pessiz de yaşanıyomuş. oyunu açıyorum sonra maça basmadan tekrar kapatıyorum
  • Arkadaslar selam..
    Bu takım bütcelerinin bir sınırı var mı..
    Ya da liglerin ayrı ayrı bir takım bütçe sınırı mı var..
    Bilen arkadaşlarımız bu sınırların ne olduğunu tek tek yazarsa çok müteşekkir olurum..
    Eyvallah şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurpes

Arkadaslar selam..
    Bilen arkadaşlarımız bu sınırların ne olduğunu tek tek yazarsa çok müteşekkir olurum..
    Eyvallah şimdiden..

Galaksi ligi hariç diğer liglerin bütçe sınırı 25000dir galaksi liginde ise bi bütçe sınırı yok bildiğim kadarıyla diğer liglerde en fazla 25000 lik kadro kurabiliyorsunuz ama o liglerde de maç kazanıp genel bütçenizi arttırabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

quote:

Orijinalden alıntı: uğurpes

Arkadaslar selam..
    Eyvallah şimdiden..

Galaksi ligi hariç diğer liglerin bütçe sınırı 25000dir galaksi liginde ise bi bütçe sınırı yok bildiğim kadarıyla diğer liglerde en fazla 25000 lik kadro kurabiliyorsunuz ama o liglerde de maç kazanıp genel bütçenizi arttırabilirsiniz

Eyvallah teşekkür ederim..
    Eskisi gibi çok sık oynayamasam da takılıyoruz işte..
    Daha dün oynarken fark ettim..
    Galaksi ligi dışındaki liglerde bütçe 25 0000 de kalmış..
    Ben de farkında değilim, oynamaya devam etmişim..
    Ama oralardan gelen bütçeler galaksi ligine yansıyormuş meğer..
    Tekrar teşekkürler..

• Bedelli askerlik cikar mi???
    Var mi fikri olan

• uğurpes kullanıcısına yanıt
    çok sert
  • gelen paraya bak be:) 1 lvl takımla yenince verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

gelen paraya bak be:) 1 lvl takımla yenince verdi

çok iyi para hocam.. sanırım final olsaydı maç 5000 kusur alırdın hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

gelen paraya bak be:) 1 lvl takımla yenince verdi

çok iyi para hocam.. sanırım final olsaydı maç 5000 kusur alırdın hocam..

Finalde bile bu kadar verdigi olmamıstı 16da bunu verdi sasirdim:) ceyrek finalde 1044 verdi :) parayi 1 lvlle kasacan galaxi liginde mac yapiyoruz 120 puan zor veriyo :)

• Arkadaslar gecen turnuva finalinde tek macta 9800 aldim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: klıne123bora

pes14 onlıne pes lıgımıze(ps3) son 1 katılımcı son 1 takım yerı kalmıstır arkadaslar detaylar lınk te

http://forum.donanimhaber.com/m_80615306/f_//tm.htm#84548379

arkadaşım foruma üye olamıyoruz aktivasyon kodu gelmiyor malesef.
  • Öncelikle herkese merhaba,yıllardır pes oynayan biri olarak 2014 ü biraz değerlendirmek ve sizlerle bazı anlayamadığım konularda fikir alışverişi yapmak isterim,
    Öncelikle oyun oynanabilirlik acısından ilk çıktığı günlere göre çok daha iyi ama eksileri saymakla bitecek gibide değil.
    sakatlanma yok ,
    kart cezası yok,
    ofsaytlar berbat durumda ,
    tam sıfıra sıfır ofsaytta veriyor hatta bazen ofsayt olmayan pozisyonada,
    kalecilerin aşırtma şut yeme hastalığına ise hiç diyecek söz bulamıyorum ,adam öğrenmiş aşırtma tuşunu bir maçta sadece 6 tane aşırtma gol yediğim oldu...
    Oyun amaçsızlaştı ,oyunu bilmeyenlerinde mükemmel takımları olmaya başladı oyunda gider yok hep kazanç hep kazanc,oyuncuyu al beğenmediysen bir maç sonra sat durumu yorgunluğun olmaması,
    adam oynmayı hiç bilmiyor o kadar çok t.d. modu yapmış ki benimle aynı gücte takımı var :)
    takımım şuan 130 binlerde ve muhtemelen 150 bini geçtikten sonra daha alacağım oyuncuda kalmayacak ve para kazanmanında bir anlamı kalmayacak :(
    Oyuncu sözleşmesinin kaldırılması çok kötü oldu...
    hile hala devam ediyor tabi daha azalmış ve tespit edilebilir yaptılar sanırım...çünkü belki 30 maçta bir denk geliyor,
    3 kere müsabakalara katıldım üçündede hileci denk geldi :(
    artık bütün liglerde derecem 700 ütüne çıktı ne para kazanabiliyorum nede zevk alabiliyorum bazen oyun karşı tarafın kazanmasına programlanıyor gibi,
    seviye 2 benim takıma 5 attı adam victor montana ile ne pepe bıraktı ne pique Allah ne verdiyse çektiği şutların hepsi gol oldu yanından koştura koştura geçmediği adam kalmadı takımda :)
    bu gidişle dediğim gibi 150 bin lere ulaştığım zaman hangi amaçla oynayacağım bu oyunu bilmiyorum valla...

Bu arada hileci listesi oluşturulacaksa bir kaç nick verebilirim %100 hilecidirler,
    (bağlantı kopması veya nette bir sorun olabilir anlarım ama mesaj attığımda dalga gecer gibi cevap atanlardır bu tespit ettiklerim)

Fatih_B
    Arif (nicki tam hatırlayamıyorum ama arifi kesin var)
    Giacomomari1972
    neymar11marcos

Daha çok vardıda not aldığım kağıdı bulamıyorum bunlar mesaj kutumda mesajlaştıklarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diadavidoff -- 8 Aralık 2013; 17:02:29 >

• Level 4 kadrom vardı. her maç galibiyete en fazla 120 puan veriyordu. level 1 kadro yaptım artık yenilince de sinirlenmiyorum çünkü mağlubiyete 120 alıyorum zaten. Bu sene turnuvaları saymazsak çok amaçsız bir oyun oldu. sürükleyicilik sıfır. son iki haftada toplasan 10 maç ancak yapmışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

Level 4 kadrom vardı. her maç galibiyete en fazla 120 puan veriyordu. level 1 kadro yaptım artık yenilince de sinirlenmiyorum çünkü mağlubiyete 120 alıyorum zaten. Bu sene turnuvaları saymazsak çok amaçsız bir oyun oldu. sürükleyicilik sıfır. son iki haftada toplasan 10 maç ancak yapmışımdır.

konunun hareketsizliği dediklerini doğruluyor zaten
  • arkadaş listemde bir çok yerli yabancı oynunu beğendiğim veya sempatik tebrik mesajı atan arkadaşlarım var ilk başlarda bir çoğu online idi şimdi bazıları 2013 oynuyor yazıyor kimisi call of duty felan yani bir oyunun amacı yoksa oynanmaz ki...
    farkındaysanız hile yapmanın bile bir mantığı kalmadı bu oyunun :)
    hileciler bile daha artık parayı puanı dereceyi napayım diyordur üst sıralamalara bakıyorum nezaketi b olanlar var hep adam seviyeyi bin yapmış parayı 200 bine çıkarmış bu adam hile yapsa ne yapmasa ne ?
    takım gideri oyuncu masrafı olacaktı abi periyodik olarak t.d. modunda ki edinim farklı olacaktı yada bir maç sen yapacaktın o zaman bir maç t.d. modu hakkın olacaktı...
    İyi oyuncu kötü oyuncu ayrılacaktı,adama bakıyorum 120 binlik takım var arka arkaya hiç maç kazanamamış bile heh geldi bonus diyorum :)
    yok beyler yılların pes fanatiğiyim bnde yavaş yavaş çekiliyorum bu yıl :(
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.