Bildirim
[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (55. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
burak reis büyüksün :) -
oradaki burakboun kimse o da iyi oyuncuymuş. fakat ben şimdi baktım. kupalara çok az katılmış. 3 kupa kazanmış. hep hızlı maçla 1000 olmak çok daha kolay. olay kuplarda. en büyük oyuncular, en bela oyuncular kupalarda. kupa oynayıpta 1000 puan olmak çok zor. çünkü kupada 5dk. maçlar. ne olup olmıcağı belli olmuyo. 1 golle bütün puan gidiyo -
çakma bitti artık boş boş resimler koyma. taklitçi olma. takipçilik yapıp garip garip resimler koyma. geçti artık bitti. -
hahaha :)mantıklı bişey yazsan vallaha gidip açacaktım ama açmıycam yarın diğer arkadaşlar okusun sana dicekki yuh adam daha ne koysun anlaman için ben yattım bi ara bakarım sen yeni teoriler üret bu arada :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar_club
hahaha :)mantıklı bişey yazsan vallaha gidip açacaktım ama açmıycam yarın diğer arkadaşlar okusun sana dicekki yuh adam daha ne koysun anlaman için ben yattım bi ara bakarım sen yeni teoriler üret bu arada :)
bak çok mantıklı bişey söylüyorum:
1) sen serdar_club'san 4 saat önce psn'den sana ne mesaj gönderdim bana onu kelimesi kelimesine söyle. bu koyduğun boş boş fotoların yerine benim gönderdiğim mesajımın resmini koy diyorum.
2) sen serdar_club'san 4 saattir lobby'e gel serdar_club kimliğinle çık karşıma maça diyorum. gel parçalıcam diyorum
bunları yapabiliyomusun?? hayır :) bu kadar ezik ve zavallımısın. bu ne inat. yalan söyledin özür dile. ben yalancıyım de olsun bitsin. neyi uzatıyosun bu kadar. bu ne yaa :)
-
Nx seni burak'a devrediyorum üniversitede tez yazsın Bi insan nasıl 13 yasında olup beyin yası 6 olabilir ve nasıl fifa oynamaz pes oynar tüm forum okurlarına eğlence oldun 1000 puanlı cocuk😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır takip etmiyordum konuyu Battlefield oynamaktan pek PES ide açmıyordum. Son güncellemeden sonra oyun düzelmişmi banamı öyle geldi acaba?
O abartılı hızı gitmiş, karmaşıklık gitmiş herşey daha tane tane olmuş gibi geldi. Öylemi oldu gerçektende yoksa ben uzun ara verince banamı öyle geldi? -
quote:
Orijinalden alıntı: esnll
Nx seni burak'a devrediyorum üniversitede tez yazsın Bi insan nasıl 13 yasında olup beyin yası 6 olabilir ve nasıl fifa oynamaz pes oynar tüm forum okurlarına eğlence oldun 1000 puanlı cocuk😃
ulan hani polistin bulurdun beni evimden aldırırdın noooldu? hani nerdesin? forumda yeni yeni hesaplar açıp başkalarının adına yazışmalar falan :))))) ne adamsın. gel lobby de maç yapalım diyorum, gelemiyo. korkakkk. cesaret yok :)) madara oldun. bidaha çıkma sakın karşıma hadi bakim -
Hile yaptın diye evinden mi aldıralım seni sorun şahsiyetinde ver telini dışarıda buluşalım duzeliceksin sana söz cok cesursun ya gelirsin en kotu ebeveynlerinle gelirsin serdar sende uğraşma sununla salıver 1000 puanıyla 26 kupasıyla kopara kopara devam etsin ergen
Arkadaşlar master ligde transfer nasıl yapılıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: esnll
Hile yaptın diye evinden mi aldıralım seni sorun şahsiyetinde ver telini dışarıda buluşalım duzeliceksin sana söz cok cesursun ya gelirsin en kotu ebeveynlerinle gelirsin serdar sende uğraşma sununla salıver 1000 puanıyla 26 kupasıyla kopara kopara devam etsin ergen
kes zırvalamayı. kıskança bak ya 40 yaşına gelmiş nelerle uğraşıyo. yeni hesaplar açıp mesaj atmalar falan :) hadi yürrüü. şizofrenlerle uğraşamam. telini vermiş bilmemneymiş :) playstation mafyasııı :)) -
SERVERLAR NASIL AKICILIK FALAN ONLİNE OYUNDA -
görmeyeli buralar hep çoluk cocuk dolmuş... oyunu bıraktığıma memnunum Allah korumuş böyle bir velede denk gelmekten kurtuldum -
quote:
Orijinalden alıntı: oosmankaplan
görmeyeli buralar hep çoluk cocuk dolmuş... oyunu bıraktığıma memnunum Allah korumuş böyle bir velede denk gelmekten kurtuldum
Arkadaşlar pes 2014 reloaded versiyonunu indirdikten sonra orjinal key satın aldım.DLC 3.00 ve 1.07 patch'i yükledim.Master lige girebiliyorum ancak rakip bulduktan sonra bağlantı kalitesi belirgin bir biçimde düştü hatası alıyorum ve en az 20 kez denememe rağmen tek maç dahi yapamadım.Bu arada pes 2013 pcde yüklü ama onda hiçbir sorun yok rahatça oynayabiliyorum.İnternet bağlantımda gayet hızlı bir sorun yok.Herşeyi denedim ancak bir türlü çözemedim.Yardımcı olabilecek arkadaşlar bir el atarsa çok sevinirim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: pessimisthic
Arkadaşlar pes 2014 reloaded versiyonunu indirdikten sonra orjinal key satın aldım.DLC 3.00 ve 1.07 patch'i yükledim.Master lige girebiliyorum ancak rakip bulduktan sonra bağlantı kalitesi belirgin bir biçimde düştü hatası alıyorum ve en az 20 kez denememe rağmen tek maç dahi yapamadım.Bu arada pes 2013 pcde yüklü ama onda hiçbir sorun yok rahatça oynayabiliyorum.İnternet bağlantımda gayet hızlı bir sorun yok.Herşeyi denedim ancak bir türlü çözemedim.Yardımcı olabilecek arkadaşlar bir el atarsa çok sevinirim..
bağlantı kalitesi belirgin bir biçimde düştü hatası genellikle internet hızı ile alakalı bir sorun bir diğer olasılık da karşılaştığın rakipler hile yapıyor olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: angelsbjk
quote:
Orijinalden alıntı: pessimisthic
Arkadaşlar pes 2014 reloaded versiyonunu indirdikten sonra orjinal key satın aldım.DLC 3.00 ve 1.07 patch'i yükledim.Master lige girebiliyorum ancak rakip bulduktan sonra bağlantı kalitesi belirgin bir biçimde düştü hatası alıyorum ve en az 20 kez denememe rağmen tek maç dahi yapamadım.Bu arada pes 2013 pcde yüklü ama onda hiçbir sorun yok rahatça oynayabiliyorum.İnternet bağlantımda gayet hızlı bir sorun yok.Herşeyi denedim ancak bir türlü çözemedim.Yardımcı olabilecek arkadaşlar bir el atarsa çok sevinirim..
bağlantı kalitesi belirgin bir biçimde düştü hatası genellikle internet hızı ile alakalı bir sorun bir diğer olasılık da karşılaştığın rakipler hile yapıyor olabilir
Sorunun bende olduğu kesin çünkü tek maç dahi yapamadım.Ancak tuhaf olan menüler hızlı bir şekilde geliyor,rakibi hemen buluyor onlarda bir sorun yok ve pes 2013 rahat rahat oynanabiliyor.pes 2014 te böyle bir sorunla karşılaşıyorum.hala uğraşıyorum ama henüz çözemedim
-
Konami bu sene %41 zarar yapmış ve sebebinin pes olduğunu belirtmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: ViperStrikes23
Konami bu sene %41 zarar yapmış ve sebebinin pes olduğunu belirtmiş.
valla böyle devam edip pes 2015i de kötü yaparlarsa zarar daha fazla olacaktır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X