Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trustburak

quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

quote:

Orijinalden alıntı: esnll

nx böyle 1000 puan olacağıma 300 puanda serefımle kalırım daha 15 dk önce senınle oynadık 2-0 dan 3-2 yaptım güzelce kopardın yazıklar olsun.al açık için ne hile bulduysan onu da anlat

ulan köpek, daha dk 40. dk 40da 1 farkla öndesin. sırf kıskandığın için sen kendin bilerek kopardın. puanımı kıskanıp fırsat bulmuşken 1 farkla öndeyken 40.dakkada koparimde, adını hileciye çıkarim diye ezik ve zavallı bir oyun oynuyosun kendince. daha 60 dakka var maçın bitmesine. ben sana naparım biliomusun o 60 dakkada. benim hileci olmadığımı herkez bilir. 40. dakkada 3-2 ken neden koparim. zaten koparamam benim internetim fiber. ne adi insanlar var ya. kıskanç insanlar

Bağlantı kendiliğinden kopmuştur diye iyi niyet yapim dedim ama bu kadar komik bi suçlama da görmedim adam seni zan altında bırakmak için 40. Dk da bağlantıyı niye koparsın emniyetteki adam boş boş insanları suçlamakla mı uğraşıcak bide bu kadar amaçsız bi hareket yapıp gelip sitede bu hileci bakın bakın mı dicek gerçekten yeterince saçma bi açıklama bu ayrıca fiberin hile yapmaya engel olduğunu da ilk kez duydum onun da alakasını kuramadım hile yapmışsan da abi kusura bakma bi hata yaptım özür dilerim de bizde inanalım bu suçlamalar çok komik olmuş

hayır komik falan değil. resmen adam dk.40 3-2 öne geçince golü atar atmaz bağlantı yavaşladı ve kopardı. 40.dakkada 3-2 mağlupken neden koparim?? buna cevap versene

• Bak güzel kardeşim ver telini sen bana emniyetten miyim değil miyim anlatacağım ağzımı hala bozmuyorum farkındaysan senin psn (pro.nx)tanımıyorum takımın yabancı psn turke benzemıyo seni gavur zannnediyordum maça baslarkendh de nxplay olarak seni görüyordum sana çamur atmak istediğimi soyluyorsun öyle olsa vıdeo veya foto alırdım ama sen bağlantı kopardıktan sonra dh ye grdım 1000 puanlı fotonu paylaşmışsın orda psn ini gördüm öyle yazdım bu arada burakcim 1200 maç yaptım bağ kendiliğinden kopsa anlarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan adamın asabını bozma önce terbiyeli ol serdarclub1988fb benim psn benim de puanım 1000 sen yokken biz vardık o adam seni kıskanacak adam değil önde olanın hile yaptığını gördünmü hiç sen bu oyun da beyninle düşün biraz ama çamur atmak olduğu için sıkıntı yok senin gibi cok adam gördük bi ara bi maç yapalım da görelim gerçek puanın kaçmış anlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar_club

Lan adamın asabını bozma önce terbiyeli ol serdarclub1988fb benim psn benim de puanım 1000 sen yokken biz vardık o adam seni kıskanacak adam değil önde olanın hile yaptığını gördünmü hiç sen bu oyun da beyninle düşün biraz ama çamur atmak olduğu için sıkıntı yok senin gibi cok adam gördük bi ara bi maç yapalım da görelim gerçek puanın kaçmış anlarız

yeni yeni forum hesapları açıp aklınız sıra birlikmi olduğunuzu sanıyosunuz :) psn'im altta yazıyo. şuanda açık. 26 kupam var benim. kupa kazandınmı hayatında
  • Hahah

• Biz duydukki boş muhabbet yapıp ahkam kesiyomışsun ondan geldik girde 13 bak aynı psn 156 kupam var 26 ne lan :) bundada 1000 olunca bıraktık cok güveniyosan kendine bi maç yapar kaydeder siteyede koyarız

• Burak ve serdar 26 kupası varmış adam haklı konuyu kapatalım

• quote:

Bak güzel kardeşim ver telini sen bana emniyetten miyim değil miyim anlatacağım ağzımı hala bozmuyorum farkındaysan senin psn (pro.nx)tanımıyorum takımın yabancı psn turke benzemıyo seni gavur zannnediyordum maça baslarkendh de nxplay olarak seni görüyordum sana çamur atmak istediğimi soyluyorsun öyle olsa vıdeo veya foto alırdım ama sen bağlantı kopardıktan sonra dh ye grdım 1000 puanlı fotonu paylaşmışsın orda psn ini gördüm öyle yazdım bu arada burakcim 1200 maç yaptım bağ kendiliğinden kopsa anlarım...

bırak bunları. yaptığın adilik yanında kar kalmayacak. bana 300 puan olmazsın demişsin. lobbye gel. gel oynayalım. yalnız kameraya çekicem. öyle 1-0da koparıp kaçmak yok. gel seni bak napıcam
  • quote:

Biz duydukki boş muhabbet yapıp ahkam kesiyomışsun ondan geldik girde 13 bak aynı psn 156 kupam var 26 ne lan :) bundada 1000 olunca bıraktık cok güveniyosan kendine bi maç yapar kaydeder siteyede koyarız

daha 5 dk önce forumda kayıt açıp neyin peşindesin ????
  • nxplay kullanıcısına yanıt
    Yok 300 değil 500 puanlık oynuyorsun hakkını yemeyeyim

• quote:

Yok 300 değil 500 puanlık oynuyorsun hakkını yemeyeyim

gelsene lobbye ?? gel 1,2 maç yapalım. kamerayıda açıcam.
  • Dısardayım Sen telini ver odada bekle tostunu ye ben gelicem

• quote:

Biz duydukki boş muhabbet yapıp ahkam kesiyomışsun ondan geldik girde 13 bak aynı psn 156 kupam var 26 ne lan :) bundada 1000 olunca bıraktık cok güveniyosan kendine bi maç yapar kaydeder siteyede koyarız

ulan niye yalan atıyosun? şimdi baktım. 2 tane AL açık kupan var. 156 kupada nerden çıktı. biraz ufak at. hem sen o diilsinki :) o oyuncuyu biliorum. sen Esenli'nin 5 dk önce açtığı yeni hesapsın. ulan ne adamlarsınız ya. işiniz gücünüz hile, hurda, kıskançlık, karalama. ucuz ucuz numaralar hep
  • quote:

Dısardayım Sen telini ver odada bekle tostunu ye ben gelicem

yemedi dimi. biliyosun beynine basıcağımı. seni kalecinle içeri sokarım
  • Özür diliyorum nx öndeyken bağlantı koparıp seni cekemediğimden ucuz numaralar yaptım karaladım senin gbi tertemiz adamı telini bekliyorum açıp özür dileyeceğim senden!

• Okuma yama öğrenmedinmi dostum sen 13 yazdık oraya gir bak bunda kupam olsun iştesem olurdu ama bir kere bile hile yapmadık sen bak dalgan oynamaya cesaret edebildiğin zaman mesaj at :)

• quote:

Özür diliyorum nx öndeyken bağlantı koparıp seni cekemediğimden ucuz numaralar yaptım karaladım senin gbi tertemiz adamı telini bekliyorum açıp özür dileyeceğim senden!

telimi bekleme, ara ve kendin bul !!! bulurum diyodun ya. kolpamı yoksa yine?
  • quote:

Okuma yama öğrenmedinmi dostum sen 13 yazdık oraya gir bak bunda kupam olsun iştesem olurdu ama bir kere bile hile yapmadık sen bak dalgan oynamaya cesaret edebildiğin zaman mesaj at :)

madem sen serdar_club'sın. şimdi sana bir mesaj attım. ne yazdım söyle....???? :)
  • nxplay kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaşım ip adresinden seni bulmak bilişim burosundan inan 15 dk sürmez şansını zorlama artık serdar sende ne yazdıysa soyle şuna Bi sussun

• Ordan yazarım bi ara merak etme biz senle oynadık dimi hatırladım ben seni ondan inanmıyon :)ama inanacaksın cvp geldiğinde

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.