Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şerefsizler yüzünden önce B, sonra C seviyeye düştüm. Bağlantı etkilenmesin diye PC vs. geçtim telefonun wifi'sini bile kapatıyorum oyun oynarken. Kaymak gibi akan oyun aniden kopuyor yani sorun bende olsa baştan sona kasma olur diye düşünüyorum. Neyse müsabakalar yalan oldu zaten onu katmıyorum hiç ama C olduğum için sürekli C rakiplerle oynamak zorunda kalıyorum ve 3 gündür hiç bir maçı tamamlayamadım. Bataklık gibi C'ye düştün mü çıkmanın imkanı yok. Konami'ye etmediğim küfür kalmadı ki bir daha Konami'nin ürettiği/üreteceği hiç bir oyunu almayı düşünmüyorum. Allah belalarını versin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liverpoolandkop -- 7 Şubat 2014; 14:58:42 >
  • Kurtulmanın yolu td mod oynayıp ılk yarı maçtan kaçmak c den başka turlu cıkamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnll E kullanıcısına yanıt
    o da baya vakit kaybı hocam. A olana kadar saatlerce boş boş ekrana bakmak lazım ama tek çare buysa deneriz mecbur :)
  • arkadaşlar online oynarken kaleciyle karşı karşıya kalınca bazıları kaleciyi yönlendirebiliyor çizgiye kadar çekiyolar şut atınca girmiyor yapmayı bilen biri yardımcı olursa sevinirim bende öğrenmek istiyorum
  • siyahbuz7 kullanıcısına yanıt
    L1+L2+R1+R2+sol analog+sağ analog
    yani aynı anda 6 tane tuşa basarsan kaleciyi seçmiş oluyorsun 2013te böyleydi en azından
    L1 e basınca da kaleciyi bırakıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbuz7

arkadaşlar online oynarken kaleciyle karşı karşıya kalınca bazıları kaleciyi yönlendirebiliyor çizgiye kadar çekiyolar şut atınca girmiyor yapmayı bilen biri yardımcı olursa sevinirim bende öğrenmek istiyorum

hocam sadece L1+R3 e basınca kaleciyi seçiyosun. sonra normal bir oyuncuna tekrar geçiş yapmak için sadece L1 e basıyosun. Rakibin kalecisiyle karşı karşıya kaldığın zaman, eğer rakip kaleciyi seçmişse sakın şut şekme. %90 kurtarıyo. Yapıcağın 2 ayrı olay var. Ya iyice kaleye yaklaş iyice yaklaştıktan sonra neredeyse kalecinin dibinden bir köşeye (kalecinin uzak olduğu köşeye) vur. Ya da kendi oyuncunla ve topla beraber kalenin içine gir. Kaleci seçiliyken topla beraber içeri giren oyunculara müdahele edemiyor. 2014 böyle iğrenç bir oyun işte

• düzeltme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbuz7 -- 11 Şubat 2014; 1:02:58 >
  • nxplay kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşlar
  • Beyler kupada böyle takılı kaldım oysa herkesi patır patır yeniyordum bundan kurtulmanın bir yolu var mı?
     [PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde arada maça girerken bi anda pes çalışmayı durdurdu dio ne yapabilirim buna karşı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyle tekrar oyunun içine ettiler. maça git dediğinde öyle hemen pat diye rakip bulmuyor artık. bulsada 2 saat bekletip buluyor. ben hep derim. her güncellemeyle oyunun içine eder konami. bu son 2,3 senedir böyle. bu senede ilk güncellemeye kadar oyun güzeldi. ilk güncelleştirmeyle oyunu hızlandırdılar. böcek savaşı yaptılar. şimdi bu 2. güncelleştirmeden sonrada rakip bulunmuyor :)
  • arkadaşlar bende dün pc de online oynamaya başladım yalnız pcim son sürat olmasına rağmen online de yavaş oynuyor oyun hızı 2 olmasına rağmen..var mı bunun bi ayarı acaba..
  • matrixx61 kullanıcısına yanıt
    online da oyun hızı 0 oluyor arttırmak veya düşürmek mümkün değil ayrıca sizin ve rakibin internet bağlantısı da önemli
  • AL Açık kupasını 26. kez kazandım ve Galaksi liginde 1000 puan oldum
     [PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU
  • nx böyle 1000 puan olacağıma 300 puanda serefımle kalırım daha 15 dk önce senınle oynadık 2-0 dan 3-2 yaptım güzelce kopardın yazıklar olsun.al açık için ne hile bulduysan onu da anlat

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

nx böyle 1000 puan olacağıma 300 puanda serefımle kalırım daha 15 dk önce senınle oynadık 2-0 dan 3-2 yaptım güzelce kopardın yazıklar olsun.al açık için ne hile bulduysan onu da anlat

ulan köpek, daha dk 40. dk 40da 1 farkla öndesin. sırf kıskandığın için sen kendin bilerek kopardın. puanımı kıskanıp fırsat bulmuşken 1 farkla öndeyken 40.dakkada koparimde, adını hileciye çıkarim diye ezik ve zavallı bir oyun oynuyosun kendince. daha 60 dakka var maçın bitmesine. ben sana naparım biliomusun o 60 dakkada. benim hileci olmadığımı herkez bilir. 40. dakkada 3-2 ken neden koparim. zaten koparamam benim internetim fiber. ne adi insanlar var ya. kıskanç insanlar
  • Lan bebe ağzını bozma emniyetteyim tanıyamadın galiba 35 yasında adamım yanlışlıkla bulurum seni hem şerefsizlik yapıp hem suç mu bastırıyorsun dk 40-45 arasıydı 2-0 sen öndeyken 3-2 ben öne gectim sonra puanını kıskandım bağlantıyı kastırıp koparttım ))) sonra dur suna Bi çamur atayım dedim fiberde çakma galiba))) bu arada puanım 830-780 arası son 1 haftadır. kalan 60 dk da ne yapardın oynasaydın gorecektık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnll -- 17 Şubat 2014; 22:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

quote:

nx böyle 1000 puan olacağıma 300 puanda serefımle kalırım daha 15 dk önce senınle oynadık 2-0 dan 3-2 yaptım güzelce kopardın yazıklar olsun.al açık için ne hile bulduysan onu da anlat

ulan köpek, daha dk 40. dk 40da 1 farkla öndesin. sırf kıskandığın için sen kendin bilerek kopardın. puanımı kıskanıp fırsat bulmuşken 1 farkla öndeyken 40.dakkada koparimde, adını hileciye çıkarim diye ezik ve zavallı bir oyun oynuyosun kendince. daha 60 dakka var maçın bitmesine. ben sana naparım biliomusun o 60 dakkada. benim hileci olmadığımı herkez bilir. 40. dakkada 3-2 ken neden koparim. zaten koparamam benim internetim fiber. ne adi insanlar var ya. kıskanç insanlar

Bağlantı kendiliğinden kopmuştur diye iyi niyet yapim dedim ama bu kadar komik bi suçlama da görmedim adam seni zan altında bırakmak için 40. Dk da bağlantıyı niye koparsın emniyetteki adam boş boş insanları suçlamakla mı uğraşıcak bide bu kadar amaçsız bi hareket yapıp gelip sitede bu hileci bakın bakın mı dicek gerçekten yeterince saçma bi açıklama bu ayrıca fiberin hile yapmaya engel olduğunu da ilk kez duydum onun da alakasını kuramadım hile yapmışsan da abi kusura bakma bi hata yaptım özür dilerim de bizde inanalım bu suçlamalar çok komik olmuş

• quote:

Lan bebe ağzını bozma emniyetteyim tanıyamadın galiba 35 yasında adamım yanlışlıkla bulurum seni hem şerefsizlik yapıp hem suç mu bastırıyorsun dk 40-45 arasıydı 2-0 sen öndeyken 3-2 ben öne gectim sonra puanını kıskandım bağlantıyı kastırıp koparttım ))) sonra dur suna Bi çamur atayım dedim fiberde çakma galiba))) bu arada puanım 830-780 arası son 1 haftadır. kalan 60 dk da ne yapardın oynasaydın gorecektık.

bırak bu boş lafları. benim puanımı kıskandın ve dakka 40da bala 3-2 öne geçince, kendine güvenemediğin için, nede olsa kalan 50 dakkada parçalanıcağın için, en iyisi koparim dedin. aklın sıra fırsatçılık yaptın. koparimki hem en son 3-2 sen öndeyken maç kopsun, hemde o an ben malubum diye hileci de. ama dk 40 olduğunu ve sadece 1 fark olduğunu unuttun. bir insan 3-2ken 40. dakkada neden hile yapsın. ayrıca benim hileci olmadığımı bilenler bilir. bir insan hileden şikayet etmemiştir. 26 kupam var. ps3 de kupada varmı hile??? ne adi insansın lan :) böyle yok bulurum yok emniyettenim falan filan gibi kolpa kolpa playstation mafyacılığı da yapma sakın. insan ol insan. kıskanç kem gözlü olma. ne insanlar var şu dünyada ya. walla allah böylelerinin eline düşürmesin.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.