Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen biri bana penaltı nasıl atılıyor söylesin??? kafayı yicem artık. böyle saçmalık olmaz. her seferinde azda bassam çokta bassam hep out veya direk. kafasına göre de yerden veya havadan gidiyo. nedir bu kadar zor olan???
  • Şöyle atıyosun arkadaşım futbolcu topun başına geçti güç barını abartmadan doldur sana kalmış yerden istersen az havadan istersen biraz daha fazla olacak şekilde futbolcu topa hareketlenirken atacağın köşeye doğru yön tuşunu bir saniye gibi tut işte ayar burda çok tutarsan avuta gider az tutarsan ortaya gider.Sana kalmış bir durum bir iki denemeden sonra alışırsın zaten fakat maça girmeden antreman bölümünden çalışabilirsin umarım anlatabilmişimdir biraz uzun ve nokta virgüldüz oldu idare et artık.
  • kupalara hiç boşuna katılmayın arkadaşlar. kupa almak artık tamamen şans işi. oynayabilirlik, yetenek falan hikaye. ya lag yapıyolar yada sistem bilerek birinin bağlantısını yavaşlatıyor (oynayamasın yenilsin diye). bukadar çok lag yapan olucağını sanmıyorum. bu kesin sistemle alakalı. çünkü kaç kere finallerdeyim, öyle bir bağlantı geliyorki... hareket edemiyorum. ne bir pas, ne bir şut. kımıldayamıyorum resmen kitleniyorum bağlantının yavaşlığından. attığım pası 3 saniye sonra algılıyo. çoktan kopması iptal olması lazım bağlantının. ama rakip...rakip resmen uçuyor. çalımlar ata ata, 3 oyuncumu çalımlıya çalımlıya oynuyor. fake'ler ata ata oynuyo. yani belliki sadece benim bağlantım yavaşlıyo. rakipte hiçbirşey yok. ve yerimden bile kımıldayamadığım için maç sonu rakip 25 şut ben 3 şut ile bitiyo. onca kupalar aldım %80 yenen oyuncuyum. maç sonu rakip 25 şut ben 3 şut. çünkü bağlantı yaptırmıyor bana hiçbişey. rakibinde o bağlantıda aynen benim gibi olması lazım halbuki. yani sonuç olarak şunu diyorum: kupalarda özellikle finallerde sistem bir tarafın bağlantısını inanılmaz yavaşlatıyor. diğer tarafa ise hiçbirşey yapmıyor.

• Konuya bir bakayım dedim ama yine hiç birşey değişmemiş. Bu yıl ne PES nede FIFA aldım. Zorla git FIFA oyna diyor KONAMI!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

kupalara hiç boşuna katılmayın arkadaşlar. kupa almak artık tamamen şans işi. oynayabilirlik, yetenek falan hikaye. ya lag yapıyolar yada sistem bilerek birinin bağlantısını yavaşlatıyor (oynayamasın yenilsin diye). bukadar çok lag yapan olucağını sanmıyorum. bu kesin sistemle alakalı. çünkü kaç kere finallerdeyim, öyle bir bağlantı geliyorki... hareket edemiyorum. ne bir pas, ne bir şut. kımıldayamıyorum resmen kitleniyorum bağlantının yavaşlığından. attığım pası 3 saniye sonra algılıyo. çoktan kopması iptal olması lazım bağlantının. ama rakip...rakip resmen uçuyor. çalımlar ata ata, 3 oyuncumu çalımlıya çalımlıya oynuyor. fake'ler ata ata oynuyo. yani belliki sadece benim bağlantım yavaşlıyo. rakipte hiçbirşey yok. ve yerimden bile kımıldayamadığım için maç sonu rakip 25 şut ben 3 şut ile bitiyo. onca kupalar aldım %80 yenen oyuncuyum. maç sonu rakip 25 şut ben 3 şut. çünkü bağlantı yaptırmıyor bana hiçbişey. rakibinde o bağlantıda aynen benim gibi olması lazım halbuki. yani sonuç olarak şunu diyorum: kupalarda özellikle finallerde sistem bir tarafın bağlantısını inanılmaz yavaşlatıyor. diğer tarafa ise hiçbirşey yapmıyor.

Hocam ay sonu 50gb kotasını filan mı aştın acaba server iyi sanki bu aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar lütfen biri bana penaltı nasıl atılıyor söylesin??? kafayı yicem artık. böyle saçmalık olmaz. her seferinde azda bassam çokta bassam hep out veya direk. kafasına göre de yerden veya havadan gidiyo. nedir bu kadar zor olan???

Hocam online için penaltı çok kolay r1 tuşuna bas imleç çıkıo kalenin içinde yön tuşlarıyla o imleci istediğin yere götür sonra da şut barını doldur imleç yuvarlak şekilde ve şut barının artışı o çemberin çapını arttırıyor yani şuta çok basmak daha hızlı çektirirken daha dengesiz bir şut çektiriyor ayrıca l1 e basılı tutup şut barını doldurursan da panenka penaltısı dediğimiz topun dibine girerek vurmanı sağlıyor estetik olarak güzel duruyor

• catenaccio kupasındayım. elemelerde. benim kazanma yüzdem %80. rakibin kazanma yüzdesi %24. adam noob'un önde gideni. sevindim 5 atatrım diye. dakka 35'e kadar 4 şutum var. eziyorum. gol geldi gelecek. adam zaten pesin en zayıf oyunculardan biri. biranda hoop bağlantım yavaşlatılıyor. oyun hızım 0.01mbit hıza düşüyor. ve hareket edememeye başlıyorum yine. kitleniyorum. ve rakip rahatça gelip golünü atıyo ve 1-0 eliyo beni. ilk 30 dakka 4 şutum varken kalan 60 dakka 1 şutum bile olmuyor. hareket edemediğim için. işte bütün olay bu. rakip bilerek lag yaptı desem, adam zaten %24 kazanma yüzdeli oyuncu. ardarda 5 galibiyet bile alamamış bugüne kadar. lag le falan işi olmaz. sistem otomatikman iyi olanın bağlantısını yavaşlatıyor ve eliyo
  • PC online lig giriyorum ama ya rakip maç ortasında çıkıyor ya da rakip sahaya çıkmıyor ! Bunların yanıda hükmen galip sayılınca da diğer maçları beklemek gerekiyor bekle bekle bekle...Zaten 5 dk lık maçlar ayarlanmış.doğru düzgün lig yok .
    keyfini süremedik şu online oynamanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraliyilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: chansam

Arkadaşlar online transferli ligimizde kayıtlar tekrar açılmıştır. MLO da pek keyif yok, örneğin aynı oyuncularla birbirinize rakip oluyorsunuz. Ligimizde ise öyle değil. Bir oyuncu sadece bir takımda oynamaktadır. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirler. Burada bizleri tanıyanlar mutlaka vardır. Uzun süredir lig yapmaktayız. Yeni arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz. Ligimiz çekişmeli ve sert bir ligdir, tüm bileğine güvenenleri bekleriz...

Lig hakkında kısa bir bilgi gerekirse, ligimiz transferlidir. Her oyuncu bütçesi dahilinde istediği adamları almaktadır. Bütçe yapılan maç sonuçlarına, lig sonundaki sıralamanıza, alınan veya satılan oyunculara göre oluşmaktadır.

http://www.pesfootball....i/on-kayit/sayfa-2.html buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

bu sayfaya giremiyorum arkadasım bir de bu ligi para isini falan nasıl yapıyorsunuz biraz detaylı bılgı verırsen bende seve seve gelıp bileğimi konustururum...

Şimdi ligimizde bütçe hesaplaması yapılırken dikkat edilecek şeyler şunlar, bu arada ligimizin para birimi "m", :D:

1. Oynadığın maçlardan galibiyet, beaberlik ve mağlubiyetin ayrı ücretleri var. Son sezonumuzda galibiyet 5m, beraberlik 4m, yenilgi 3m idi.

2. Sezon sonu sıralamadan kazancın var.

3. Aldığın, sattığın adamın getirisi ve götürüsü var.

4. Oyuncu fiyatları için hazırlanmış bir tablomuz var. Oyuncu fiyatları oyun içerisindeki overallere göre belirleniyor.

5. Her sezon sonu takımların takım değeri üzerinden vergi var.

Bunlar ilk akla gelenler bunların dışında var olan bir kaç kuralımız daha var.

Ama şu an sitemizdeki bir problem sebebi ile sitemize ulaşılamıyor. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir veya buralardan takip edebilir. Sitemiz en kısa sürede açılacaktır. Sitemiz açıldıktan sonra istekli olanlarla bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca forum içerisinde bulunan ligimizin tanıtıldığı konularda vardır. Forumdaki konularımızın linkleri;

http://forum.donanimhaber.com/m_83380084/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_85987458/tm.htm

• isteyene benim takımı satıyorum takım yapamayanlara vakti olmaya hazır takım neuer t.silva chellini d.alves armeroa pepe d.luiz maicon a.cole derossi pirlo xavi iniesta sneijder cazorla robben messi ronaldo aguero falcao drogba hulk not:ps3 ilgilenen varsa pm atabilrsiniz uygun bir fiyata satacam
  • Konami umarım gelecek yıl, PS4 de PES 2015 te durumu toparlarsın. Yoksa sonun hiç iyi olmayacak.

Bu yıl PES serisi heralde en kötü satış rakamlarını yapmıştır. Oyun hiç olmadı gerçektende. Yeni nesilde durumu toparla lütfen bizi bu yaştan sonra Fifa ya geçmeye zorlama.

Eski serilerden beri arkadaşlarla oturup saatlerce maçlar yapan biz artık 2 maç yapıp sıkıntıdan kapatıyoruz. Oyunda zevk heyecan hiçbişey kalmadı. Ne yaparsın bilmem ama durumu acil toparla Konami.
  • Toplam param 25000'i geçse de, 25000'den fazla para kazanamıyorum. Galaksi ligine geçtim orda da 25600 oldu. Ama benim ana param 25000den fazla....

Bu sıkıntı nedir, neden kaynaklanır?

10 senedir PES oynarım, ilk kez bu kadar az PES oynuyorum. Satabilirim artık...Baydı pes2014
  • şuana kadar aldığım kupalar:

sırasıyla: junior cup---yedekler kupası---semi pro cup--- pro cup---birlik ligi kupası---lega catenaccio---kıta ligi--- ve en zoru olan AL AÇIK

8 kupanın hepsinide aldım. hiçbirinide 3,4 den fazla deneyerek diil. hepsini 1,2,3,4 kere girişimde aldım. ayıptır söylemesi tam bir kupa koleksyoncusuyum

almadığım 2 tip kupa var. antrenör modu ve giriş seviyesi. onlarda puanım yüksek olduğu için giremiyorum ve antrenör mod oynamıyorm. bilgilerimi paylaşmak istedim arkadaşlar
  • quote:

şuana kadar aldığım kupalar:

sırasıyla: junior cup---yedekler kupası---semi pro cup--- pro cup---birlik ligi kupası---lega catenaccio---kıta ligi--- ve en zoru olan AL AÇIK

8 kupanın hepsinide aldım. hiçbirinide 3,4 den fazla deneyerek diil. hepsini 1,2,3,4 kere girişimde aldım. ayıptır söylemesi tam bir kupa koleksyoncusuyum

almadığım 2 tip kupa var. antrenör modu ve giriş seviyesi. onlarda puanım yüksek olduğu için giremiyorum ve antrenör mod oynamıyorm. bilgilerimi paylaşmak istedim arkadaşlar

Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ TUĞRA ]

quote:

şuana kadar aldığım kupalar:

Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

sağol hocam :)

• 4 altın yıldızı yaptık başkada gormedım gören var mı?

• arkadaşlar orta sahaya göbek olarak bir oyuncu alıcam ama karar veremiyorum hangisi en iyi uygun olanı. sağlam oyuncu olması lazım hem top kapsın defansif hemde güçlü fizikli iyi olsun. hücumuda az olabilir.
    alabileceklerim: de rossi, vidal, yaya toure, schweinsteiger, essien, martinez. bunlardan hangisi en iyisidir?? de rossi en iyi gibi gözüküyor ama hızı 74
  • D.pizarro ınıesta pırlo derım dos için bu oyunda güç onemlı değil cunku

• Arkadaslar. Bu. Korner atarken benim. Oyuncular ceza sahasi uzak köşesinde toplaniyor

Rakipler kornerde. Bi ayar yapiyor oyujcular kaleye yaklasiyor

Bu nasil yapiliyor bilen varmi??????

• de rossi etkisiz elemanmış. göbek olarak vidali aldım. birde altın yıldız nasıl alınıyor??
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.